Szerkesztővita:Gergo1305

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Vandalizmus[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – Pagony foxhole 2019. június 23., 00:55 (CEST)

Utolsó figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, fel fogjuk függeszteni a szerkesztési jogaidat. – Pagony foxhole 2019. június 23., 01:00 (CEST)

Vandalizmus 2[szerkesztés]

Megismétlem Pagony szavait: ha tovább vandalizálod a szócikkeket, ismét fel fogjuk függeszteni szerkesztési jogaidat. Destruktív, romboló szerkesztések helyett inkább segíts a Wikipédia javításában. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2019. június 30., 11:00 (CEST)