Szerkesztővita:Gergő90/Archív01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szente 11 évvel ezelőtt a(z) Pom Pom témában


Mirr-Murr, a kandúr

Szia, kérlek, hogy ne másolj más weboldalakról. A szöveg a szócikkből a sorozat DVD-ismertetőjéből származik (pl. [1]). A Wikipédia nem tárolhat jogvédett szöveget. Kérlek, hogy fogalmazd meg a saját szavaiddal a sorozat történetét, és semmiképpen se legyenek benne olyna kifejezések, mint "felhőtlen szóraozást ígér". A Wikipédia nem reklámoldal és nem is közölheti a szerkesztők szubjektív magánvéleményét sem. Megértésed köszönöm. Lásd még: Wikipédia:Stilisztikai útmutató, semlegességi irányelvJiélún de xiǎolóng(Jay kissárkánya) papírtekercs 2010. december 14., 17:31 (CET)

A Vízipók-csodapók című rajzfilm jeleneteinek listája

Szia! A Vízipók-csodapók című rajzfilm jeleneteinek listája címen létrehozott szócikket töröltem, mert ugyanez a tartalom megvan a Vízipók-csodapók (film) szócikkben, duplikátumokra pedig nincs szükség. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. március 11., 08:50 (CET)

Szia! Megkérlek, hogy ne hozd létre ismét ezt a szócikket, mert fölösleges. Megértésedet köszönöm. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. március 15., 15:24 (CET)

Fájl:Susu a sarkany bookcover.jpg

Szia, a könyvborítók jogvédett alkotások, kérlek ne tölts fel ilyeneket, mert ez nem szabad licencű kép. A vitalapodon lehetőleg ne írj szócikket, mert ez nem erre való, hanem az üzeneteknek, amiket neked küldenek. Szócikket allapon dolgozhatsz ki: Szerkesztő:Gergő90/próba. Felhívom a figyelmed, hogy a képek problémáját vedd komolyan, mert jogvédett kép ismételt hamis licencű feltöltéséért blokkolhatnak is. Lásd még Wikipédia:Felküldési útmutató. Xiǎolóng vigyázz, harap! 2011. április 15., 22:10 (CEST)

Pannónia gyereksorozatok

Szia! Töröltem Süsüt, Mazsolát, Futrinka utcát, ugyanis nem a Pannóniában készültek. Nem tudom, honnan veszed az adataidat, de rossz a forrásod, az biztos. Üdv! OsvátA Palackposta 2011. április 19., 18:37 (CEST)

Fájl:Vízipók-csodapók filmplakát.jpg

Üdv!

Az általad feltöltött poszterre nem helyezhető az általad kihelyezett {{filmkocka}}(?) licenc, mivel (ahogy ezt feltöltésnél a fájlnévben is alátámasztottad) a kép egy poszter. Az ilyen típusú képek felhasználáshoz a szerző írásos engedélye szükségeltetik. Ennek hiányában a kép törlésre fog kerülni. Másik probléma, hogy a feltöltéskor a leírólapot minden esetben ki kell tölteni. Kérlek, hogy ilyen típusú képe(ke)t csak abban az esetben töltsél fel, ha tudsz megfelelő engedélyt szerezni rá. Köszönöm figyelmedet. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. augusztus 15., 13:34 (CEST)

Attól, hogy leveszed a filmkocka licencet, még a probléma megmarad, viszont megzavarhat más szerkesztőket, vagy személyeket. Ezért visszaállítottam az állapotot az én utolsó szerkesztésemre, és kérlek, hogy ne vedd le filmkocka licencet. Főleg azért, mert egyébként, több mint valószínű, hogy jogsértő kép. Köszönöm megértésedet. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. augusztus 15., 13:57 (CEST)
Kérlek olvasd el az ezen a linken található információkat arról, hogy mit és hogyan szabad feltölteni a Wikipédiára.Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. augusztus 15., 13:57 (CEST)

Fájl:Pom Pom és Picur.jpg

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Pom Pom és Picur.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt egy {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a Wikipédia:Folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Farkasgergely vita 2011. augusztus 15., 14:21 (CEST)

Pom Pom

Szia Gergő!

Nem akartalak megijeszteni, csak figyelmeztetés volt. Tudom, hogy a szócikket akartad illusztrálni, de ne így tedd. Netről nem szabad csak úgy feltölteni képeket, mert azok jogvédettek. Filmkockát magad is létre tudsz hozni otthon, ha rendelkezésedre áll dvd vagy tévéműsor felvétele, abból különféle programok segítségével létre lehet hozni képet. Példaként ezt a képet találtam: Fájl:VB - Jack Laugher (2011) 2.jpg. Ha rákattintasz, látod melyik tévécsatornáról származik, továbbá azt is, mit tartalmaz az összefoglalója. Így fel lehet tölteni ilyen képeket. Ne vegye kedvedet a figyelmeztetés, szerkessz bátran továbbra is, csak a feltöltésekre ügyelj. Ha bizonytalan vagy valamiben bátran szólhatsz, segítek. Farkasgergely vita 2011. augusztus 16., 06:44 (CEST)

Törlés megtörtént. Farkasgergely vita 2011. augusztus 16., 14:19 (CEST)

A neten felelhető adatok alapján a Pom Pom 1980-as animációként van jelölve. – Szente vita 2012. április 19., 23:33 (CEST)

Fájl:Keresztespók a Vizipók barátja.JPG

Szia!

Ennek a képnek a leírólapján kicsit módosítottam. Kérlek, máskor vedd figyelembe, hogy a szerző nem azt jelenti, aki feltöltötte a képet (kivéve azt az esetet, ha a kép feltöltője ténylegesen a kép készítője). Jelen esetben szerzőnek a Pannónia Filmstúdió tekintendő. Köszönöm figyelmedet! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. augusztus 16., 16:15 (CEST)

Szia Gergő90. Szerintem minimax logó nélkül jobb lett volna a kép amit feltöltöttem. Elcsúfítja a logo a képet. Saját képet is létrehozhattál volna. :( Zojatomi vita 2011. augusztus 16., 18:15 (CEST)

Szia ez nagyon szuper lett :) --Zojatomi vita 2011. augusztus 16., 18:26 (CEST)

Süsü, a sárkány

Szia. Javítottam a A Süsü, a sárkány epizódjainak listája című lapot. Törölted a tartalmát, de úgy nem maradhatott, ezért átirányítássá tettem a Süsü, a sárkány című lapra. Farkasgergely vita 2011. augusztus 28., 20:49 (CEST)

Shot0001.png

Szia! A fent említett képedet átneveztem Fájl:Vizicsigák.png névre, ott megtalálod. Kérlek képek feltöltésekor figyel az elnevezésre. Köszönöm. Szasza üzenet 2011. augusztus 28., 23:00 (CEST)

Törlés

Szia. Közben megoldódott a probléma. Át lett nevezve. Egy kérés. Nyugodtan írjál tegező viszonyban, úgy szokás. Még egy tippet adnék.

A Wikipédiában van egy lehetőség arra, hogy nagyon egyszerűen elhelyezd aláírásodat, dátumostul, mindenestül. A Wikipédiabeli speciális aláírásból nem csak a Wikipédián használt neved derül ki, hanem rögtön két linket is tartalmaz. Az egyik a többi szerkesztőnek szóló bemutatkozásodra mutat, a másik pedig arra a lapra, ahol üzenni lehet neked. Ehhez az „aláíráshoz” segítséget ad a szoftver. Elég, ha az üzeneted befejeztével az aláírás helyett rákattintasz a harmadik képecskére a szerkesztőablak fölött:


akkor ennek az aláírógombnak a hatására a szoftver beilleszt a szövegedbe négy hullámvonalat.
Ha ezután arra a gombra is rákattintasz, ami így néz ki: Változtatások közzététele, akkor a szoftver lecseréli a hullámvonalakat az aláírás szövegére és az aktuális dátumra, órára.
Az aláírásként megjelenített szöveget a regisztrált szerkesztők a „beállításaim” fül segítségével meg is változtathatják.

Megjegyzések

  • Amíg nem jelentkeztél be, az IP-címedet jelenteti meg az aláírás.
  • A bemutatkozólapodra mutató link csak akkor lesz kék, ha van rajta valami, amíg üres, addig pirosan fog virítani.
  • Az üzenőlapodra mutató link csak magán az üzenőlapon jelenik meg vastag fekete szövegként, mindenhol máshol rendes linknek mutatkozik.
  • Más módon is elérheted, hogy bekerüljön a szövegbe a négy hullámvonal, nem csak az aláírógombbal:
  • a négy tildét (hullámvonalat) a szerkesztési ablak alatt is megtalálod, vagy
  • közvetlenül is beírhatod: ~~~~.
  • az Alt Gr+1 (a fő billentyűzeten) billentyűkombinációnak (Windows-alapú rendszereken), és
  • az Alt+1 2 6 (a számok a számbillentyűzeten) kombinációnak (Windows-alapú rendszereken) is ugyanez a hatása.
  • ha a gombot használod, akkor kapsz egy gondolatjelet is az aláírásod elé.

Farkasgergely vita 2011. augusztus 29., 10:42 (CEST)

The Smurfs

Szia Gergő90!

Csak érdeklődni szeretnék a Hupikék Törpikék meserajzfilm sorozattal kapcsolatban. Azt szeretném kérdezni. Láttam nem régiben kijavítottad Furfangusz más néven Omniapó szereplő szinkronhangját Rajz Jánosról Rátonyi Róbertre. Csak az akart érdekelni, hogy honnan derült fény rá, hogy ki a megfelelő szinkronhangja? Én nem tudtam pontosan. Bár egyiket sem én írtam be. Csak érdekes volt számomra, hogy eddig nem megfelelő szinkronhang szerepelt.

Üdv:. – Vakondka vita 2011. augusztus 29., 19:58 (CEST)

Csukás István

Kedves Szerkesztőtárs! Van valami forrásod, hogy miért "vetted el" a díjait? Üdv:--Petej vita 2011. október 1., 15:11 (CEST)

Bocs, téves infó...--Petej vita 2011. október 1., 15:23 (CEST)

ünnepek

Szia Gergő90!

Kellemes ünnepeket (karácsonyestét, két karácsonynapot, szilveszterestét) és boldog új évet kívánok neked.

Üdv:. Vakondka

Vakondka vita 2011. december 22., 20:34 (CET)