Szerkesztővita:Gepard69

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Piraeus 5 évvel ezelőtt a(z) Zentai János (hangmérnök) témában

Bebek család[szerkesztés]

Szia, Gepard69! Bárki, aki erre jogosult, ellenőrizheti a szócikket, akár én is. A múltkor azért nem néztem meg, mert egy vis maior akadályozott benne, most viszont jóváhagytam. Üdvözlettel: – Ronastudor vita 2017. március 30., 13:20 (CEST)Válasz

Zentai János (hangmérnök)[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Zentai János (hangmérnök) szócikk) a http://hangmernok.eu/ címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Piraeus vita 2019. február 18., 21:23 (CET)Válasz