Szerkesztővita:Fjodorkuzmics

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Fjodorkuzmics 4 évvel ezelőtt a(z) Kérlek, vedd komolyabban a Wikipédiát! témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Fjodorkuzmics!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: misibacsi*üzenet 2014. június 28., 08:33 (CEST)Válasz

Kérlek, vedd komolyabban a Wikipédiát![szerkesztés]

Szia!

Ma beírtad az angol állami főhivatalokkal foglalkozó szócikkünkbe, hogy Theresa May miniszterelnöki megbízása 2019-ben kezdődött - nyilván nem olvastad el figyelmesen, mit javítasz jóról rosszra. Visszaállítottam.

Korábbi szerkesztői közreműködésed 2014-re korlátozódik - most vettem észre, hogy akkor bemásoltál egy szerzői jogvédett szöveget A film története című cikkbe. A szerzői jogok tiszteletben tartása a Wikipédia egyik alapvető követelménye.

A Wikipédiát csak teljes odafigyeléssel, a szabályok messzemenő betartásával érdemes szerkeszteni.--Linkoman vita


Szia!

Köszi, hogy észrevetted a véletlen elütésem és javítottad. Biztos, azt is láttad, hogy a többi elavult információt is aktualizáltam a lapon. Ahogy azt te is megjegyezted, nem vagyok egy nagyon tapasztalt szerkesztő. Így elsőre elég nehéz egyszerre mindenre figyelni. Ráadásul ez is többszöri nekifutásra jött össze, mire sikerült rájönni, elmenteni, stb... De, ha még bele is jönnék a szerkesztésbe, akkor se tudnám megígérni, hogy soha többet nem ütök el semmit. Azt hittem, hogy azért vagy te, hogy ha véletlenül elírok valamit, akkor kijavítsd. De, ezek szerint nem. Valószínűleg, akkor ez a dolog mégse nekem való. Ígérem, ezentúl csak olvasni fogok a wikipedián! még egyszer kösz az észrevételt. üdv: Fjodorkuzmics vita 2019. szeptember 17., 17:52 (CEST)Válasz