Szerkesztővita:BasaBasa

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt FoBe 9 évvel ezelőtt a(z) Figyelmeztetés témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves BasaBasa!

Üdvözlünk!

Ha a cikkekben próbáltál meg valaminek utánanézni, de nem találtad, akkor a Tudakozóban teheted fel a kérdésedet.

Szerkesztési problémáidról a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, aki tudja a választ, ugyanott fogja megválaszolni.

Személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Marci1994 vita 2008. január 22., 13:52 (CET)Válasz

Amerikai Egyesült Államok szócikk[szerkesztés]

2001. szeptember 11-én terrortámadás érte a New York-i World Trade Centert. Az USA ezután szövetségeseivel megtámadta Afganisztánt, mely háborúban az ENSZ az ország újjáépítésében és humanitárius szerepekben, míg a NATO katonailag is támogatta-támogatja.

Ezt a fenti mondatot át kéne írni, hogy érthető legyen. Kicsit túlbonyolítottad. misibacsi vita 2008. március 3., 21:20 (CET)Válasz

2001. szeptember 11-én terrortámadás érte a New York-i World Trade Centert, és az USA ezután szövetségeseivel megtámadta Afganisztánt. Az afganisztáni háború alatt az ENSZ az ország újjáépítésében és humanitárius szerepekben vállal szerepet, míg a NATO katonailag is támogatja azt.

Kösz az átírást, így már érthető! :-) misibacsi vita 2008. március 5., 21:11 (CET)Válasz

Ui. ne felejtsd el aláírni a vitalapokat a 4 hullámvonallal! A nevedet nem kézzel kell beírni, az nem jó, mert nem lehet rákattintani. misibacsi vita 2008. március 5., 21:11 (CET)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:19 (CET)

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Wikipédia iránt! A teszted működött, és rövidesen törlődik. Kérünk, hogy a Homokozót használd a további teszteléshez, hiszen a próbálkozások nem maradhatnak a cikkekben, és így onnan elég hamar töröljük őket. Légy szíves, olvasd el az üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudnál segíteni. – FoBe üzenet 2015. április 5., 08:59 (CEST)Válasz