Szerkesztővita:Banhegyesi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 15 évvel ezelőtt a(z) Képek témában

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában, Banhegyesi! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

-nagytibi üzen, ? 2006. március 21., 11:33 (CET)Válasz

Képlicenc[szerkesztés]

Az általad felküldött kép felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési segédletet. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

NCurse üzenet 2006. március 22., 08:15 (CET)Válasz

DF[szerkesztés]

Szia! Örömmel látom, hogy tettél fel pár képet és kiegészítetted a Dunaújvárosi Főiskoláról szóló cikket! Kérlek, segíts további információkat gyűjteni az iskoláról, elsősorban a történelméről! Köszi!
U.I.: Ha gondolod, tudok segíteni, csak írd meg, hogy mit! :-)
Prücsök Panaszkönyv 2009. április 17., 16:43 (CEST)Válasz

Képek[szerkesztés]

Szia. A feltöltött képek haználatához kaptál engedélyt a képek jogtulajdonosától? Ha igen, a jogtulajdonosnak levelet kell küldenie a permissions@wikimedia.org címre, másképp a fotók nem használhatóak itt, törölni fogjuk őket. Kérlek további képek feltöltése előtt böngészd át a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalt. Köszönöm. – Timish levélboksz 2009. április 17., 19:17 (CEST)Válasz