Szerkesztővita:Asymov

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Peyerk 16 évvel ezelőtt a(z) Számok helyesírása témában
Üdvözlet! Szia Asymov! Köszöntelek a magyar Wikipédiában!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - SyP 2006. szeptember 16., 23:02 (CEST)Válasz

Szia! Örülök, hogy elkezdted a Rákoscsaba-újtelep szócikket, magam is XVII. kerületi lennék. Fontos viszont, hogy ez egy általános célú enciklopédia, nem valók bele a "kiszólások" a helyieknek. Meg nem is szoktuk a cikkeket aláírni, hiszen bárki szerkesztheti azokat, és előbb-utóbb furcsán nézne ki a sok aláírás (a laptörténet-re kattintva úgyis kiderül, ki szerkesztette). A szócikkbe nem illő szövegrészeket érdemes lenne áthelyezni a szócikk vitalapjára, vagy akár a te User lap-odra (User:Asymov), hiszen rólad is szólnak. Köszi a figyelmet, jó szerkesztést! SyP 2006. szeptember 17., 15:48 (CEST)Válasz

Szia! Kicsit átdolgoztam, amit írtál a lakóhelyedről, most körülbelül olyan lett, amilyenek a települések cikkei lenni szoktak itt a wikipédián. (Még azt szeretném megkérdezni, hogy ugye te vagy Bonta Mária Laura, akinek az írásából készült? Mert ha nem, akkor feltétlenül szükséges az ő beleegyezése a munkája felhasználásához.)

És egy pár fotó is nagyon feldobná a cikket, ha ott laksz és van rá lehetőséged, örülnénk, ha fényképeznél pár dolgot, ami szerinted jellemző Újtelepre és jól is nézne ki a cikkben. (ismertebb épületek, utcakép, látkép, stb.)

üdv, – Alensha üzi 2006. október 8., 18:02 (CEST)Válasz

Számok helyesírása[szerkesztés]

Kedves Asymov!

Magyarul a számok ezres elválasztója nem a pont, hanem a szóköz karakter. Kérlek, legalább ne cseréld le hibásra ott, ahol jól szerepelt.

Köszi!

Peyerk vita 2007. december 27., 17:24 (CET)Válasz