Szerkesztővita:Andrew69./Archív03

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kontos 13 évvel ezelőtt a(z) Tartalomjegyzék témában

Csang Hszüe-liang

Üdv! Rá tudnál majd pillantani a fenti szócikkre, és a megfelelő értékelést és fontosságot beírni a sablonba? Előre is köszönöm :-). Laci.d vita 2010. november 1., 02:57 (CET)

Köszönöm a segítséget, bár én akár teljes besorolásúnak is gondolnám a cikket (szerintem minden megvan hozzá), de ez most lényegtelen. A forrásolással kapcsolatban nem teljesen értem, hogy mi teljes káosz. Az utolsó négy forrást használtam a szócikk létrehozásához (igazából angolból csak a fiatalkorát vettem át), azért raktam be még egyszer, hogy a kiadás helye, ideje és az ISBN szám is meglegyen az érdeklődő számára. Az opcit sablon egyébként melyik? Mert én még nem igazán hallottam róla (bár lehet,h igen, csak a nevét nem ismerem).

A meglévő cikkek javítása is a terveim között van (az a kettő is pont, amelyiket belinkelted), és Japán hadtudománya témában is van bár bővítési tervem (pl. Ivo Dzsima-i csata Kakehasi Kumiko: Szomorú hősi halál - Levelek Ivo Dzsimáról könyve alapján). A kiemelést pedig nem feledem, hamarosan nekiülök a cikknek és befejezem, ami még hiányzik. Laci.d vita 2010. november 1., 13:15 (CET)

Égetett szesz

Az "ősi" kifejezés szerintem a 14. sz. miatt túlzás a pálinkára, a pastist meg (általában kevert) likőr volta miatt vettem ki, amúgy szépen helyretetted a cikket. Azon gondolkodtam még, kell-e a teljes lista oda a párlatokról (nem mintha zavarna), mert akkor előbb-utóbb irdatlan lista lehet belőle az enwikis tömegből kiindulva. [1]
Aztán az volt még eszemben, hogy a Wikipédián mit nevezzünk pálinkának, mert ha a pálinkatörvényt követjük, akkor egypár cikket át kell írni. A "pálinka" még 20-30 éve is égetett szeszt jelentett magyarul, a lexikonok ilyeneket említettek, mint "ánizspálinka", "borókapálinka", "ürmös pálinka" (ouzo, gin/borovicka, abszint). Esetleg szavazásra kellene bocsátani?
Az abszint-cikk készen van, esetleg ha a munkapad előtt ráérek, hozzádobom, Franciaországon kívül mennyire volt elterjedt (lehet, hogy egyébként is kérni fogják). -- Phoney vita 2010. november 2., 18:58 (CET)

Köszönet

Szia! Látom rengeteget szerkesztesz és segítesz nekem, én meg szinte csak állok és nézek mint a hülye gyerek. Most nem csinálok egy ideig újat, hanem a mostaniakat teszem rendben, még egyszer köszönöm az elindítást. Egyébként azért csinálok sokat mert az álmom hogy utolérjük az angolokat, persze tudom hogy ez szinte lehetetlen, de mit ér az élet kihívások nélkül? Üdv, – Frommer 97 vita 2010. november 2., 21:29 (CET)

Busa Gyula

Szia! A segítségedet szeretném kérni Busa Gyula szócikkében Egyszerűen nem tudok haladni benne sehol semmi információt nem találok róla. És szertném ha végre már ő sem lenne csonk. Itt a link amin elérheted: http://hu.wikipedia.org/wiki/Busa_Gyula Köszönet, – Frommer 97 vita 2010. november 4., 07:57 (CET)

Kiemelt Osztrigafélék

Szia! Az Osztrigafélék kiemelt lett. Köszönöm, hogy szavaztál rája! Üdv. DenesFeri vita 2010. november 4., 12:31 (CET)

Köszönöm! De ahogy a többieknek is írtam ez most a Zsuzsánka érdeme. DenesFeri vita 2010. november 5., 10:44 (CET)

5let-féle

Szia! Csak egy ötletem, illetve felvetésem lenne az egységesítéssel kapcsolatban, láttam, hogy Kategória:Az Osztrák–Magyar Monarchia katonái az első világháborúban kategóriában tartozó személyeknél, illetve az {{Az első világháború legeredményesebb osztrák–magyar katonai pilótái}} sablonnal ellátott cikkeknél általában te helyezted el az értékelési sablon. Nos arról lenne szó hogy szerintem ezek a pilótáknak a cikkei négy műhely érdeklődési körébe is beletartoznak (WPÉLETRAJZ, WPHADTUDOMÁNYI, WPREPÜLÉSI és WPELSŐVH) és szerintem mindet fel kellene tüntetni. Várom a véleményedet.– Hannababa86vitalap 2010. november 4., 17:48 (CET)

Katlancikkek

Semmi gond nincs velük, csak október 27-i volt az adatbázis amiben kerestem, a cikkeket meg 28-án kategorizálták ahogy nézem. Mindjárt jelzem is kocsmafalon hogy ne legyen belőle gond, bocs a kellemetlenségekért. – Deni vita 2010. november 5., 00:03 (CET)

E-mail

Szia! Küldj nekem egy levelet a szerklapomon megadott e-mail címemre egy általad olvasott címről, mert szerintem valószínűleg nem kaptad meg azt, amit az E-mail küldése ezen szerkesztőnek funkcióval küldtem Neked! Előre is köszönettel! Üdv: – Joey üzenj nekem 2010. november 5., 20:03 (CET)

Járőrscript

Szia! Nálam a fölülről a második sorban a "laptörténet" és a figyelőlista csillagja mellett jobbra van kis lefelé mutató nyíl, ha azt lenyitom, abban egy "sablonok" menüpont egy újabb nyilacskával, és ha azt is lenyitom, előjönnek a sablonok. Azok jobb szélén pedig egy (összes) link, amivel az összes járőrsablon előjön. Nézd meg, megvan-e. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 6., 15:17 (CET)

Szívesen. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 6., 18:38 (CET)

Itt van csukott állapotban: Szerkesztő:KeFe/Járőr - Üdv. » KeFe « Társalgó 2010. november 13., 09:35 (CET)

Kiemelés

Te érted, mit akart Szajci pontosan? Gondolom a visszavonulásától függetlenül el kell végezni a változtatást, de fel kellene töltenem az idézeteket a Wikidézetre, és kész? És persze köszönöm a szavazatot:) -- Phoney vita 2010. november 6., 21:42 (CET)

Sarapova, kiemelés

Szia, a kiemelési eljárás során szükséges változtatást jeleztél a Sarapova-cikknél. Igyekeztem teljesíteni a kérést, kérlek, nézd meg, így megfelelőnek találod-e linkeket. Ha igen, kérlek jelezd, hogy megtörtént a változtatás, és ha gondolod, tanúsítsd a feltétel teljesülését is! :) Pumukli vita 2010. november 7., 17:54 (CET)

Szia, köszi, láttam, tanúsítottad, az a kérésem, hogy a „változtatás megtörtént” sablonnal jelezd, hogy a szükséges változtatás megvalósult, tehát így: {{szükséges|1=– ~~~~}}. Köszönöm! Pumukli vita 2010. november 7., 18:56 (CET)
Köszi! :) Pumukli vita 2010. november 7., 19:57 (CET)

Solti

Köszönöm szépen a szavazatot a kiemelésen és az észrevételeket is. – Istvánka posta 2010. november 8., 09:00 (CET)

re Pénzes pér

Szia! Bocs, de nem tudom. Én nem járok horgászni. A pénzes pérnél ezt a szakaszt te írtad. Nézd meg jobban a 7. forrást, szerintem onnan vetted, ezt az adatot. Üdv. DenesFeri vita 2010. november 8., 09:44 (CET)

Képtörlés

Bocs, tévedésből töröltem a képet. Pontosabban: felületesen olvasgattam, és fölöslegesnek találtam. Visszateszed? OsvátA Palackposta 2010. november 8., 21:22 (CET)

Felmérés

Szia! Felmérés folyik a járőrök körében az alábbi két kérdéskörben:

  1. Aktív járőre vagy-e a Wikipédiának, illetve ha nem, igényt tartasz-e a járőrjogodra? (a kérdés második fele adminisztrátorokra nem vonatkozik)
  2. Ha aktív vagy, sorold fel érdeklődési köreidet, mely témákban lehet számítani Rád a megjelölések terén.

A felmérés lényege, hogy megtudjuk, milyen témakörökben van kellő járőrlefedettség, és melyekben lenne szükség újak bevonására (is). Ezen tudsz javítani, ha az érdeklődésedbe tartozó témakörökből minél több szócikket veszel fel a figyelőlistádra.

Ha időd engedi, a Szerkesztő:RepliCarter/Járőrök lapra várom válaszodat. Előre is köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 10., 21:24 (CET)

Re:Proki szerkesztései

Szia.

Ezen kettő talán kimaradt a szórásból véletlenül, bár javítottam apróbb dolgokat mindkettőn.

Amúgy megszoktam jelölni az ő cikkeit is, főleg mert sokszor kell apróbb igazításokat csinálni rajtuk.– Attis vita 2010. november 12., 17:27 (CET)

Re:A diósgyőri kohászat története

Szia! Én általában nem szoktam hiányolni az ún. „külső hivatkozások”-at a szócikkekből, sőt, nagyon sokszor feleslegesnek tartom őket. A nemrégiben lezajlott egyik vitában nem véletlenül vonták kétségbe többen is a létjogosultságát. Ettől függetlenül természetesen berakhatsz bármit, de – ugye megengeded – „kritikus módon leellenőrzöm” majd :).  … szalax vita 2010. november 12., 19:22 (CET)

Igen, gondoltam, hogy ez lesz. Annak idején én is keresgéltem mindenfelé, de nem találtam semmi igazit. A második hivatkozásodat kivettem, mert szerepel a források között (Vorsatz Brunó professzor, régi kedves kollégám írása). A másik kettő inkább a Kohászati Múzeum szócikkhez kapcsolódik (szerepel is ott), és a D.K Tört. szócikkben van hivatkozás a múzeumra, és vissza is. Üdv  … szalax vita 2010. november 13., 11:40 (CET)

Bandikutalakúak - Az erszényes borzfélék

Szia! Tudom, hogy te sok adatot veszel Brehm-ből. Vajon ez a rész onnan van http://hu.wikipedia.org/wiki/Bandikutalak%C3%BAak#Egy.C3.A9b ? Mert ez a szöveg „Az erszényes borzfélék” szócikkből van, amlyet összedolgoztak a Bandikutalakúakkal. A szövegben a fajokat manapság más magyar névvel illetik. És „Az erszényes borzfélék” nem volt forrásolva. Ha van időd nézz belé. Üdv. DenesFeri vita 2010. november 13., 12:45 (CET)

Most nincs. Leghamarább csak a tél második felében fogok neki egynek. Addig rengeteg egyéb dolgom van; az eddigi szócikkeimet javítom és még csak az emlősöknél tartok, pedig az ősz elejétől csinálom. Ha akarod fogj neki a citromcápának, ez kiemelt az angoloknál. Legalább megnézheted Brehmben, én nem tudok ott tájékozódni; azóta a rendeket, családokat, legalábbis belölük néhányat átneveztek. DenesFeri vita 2010. november 13., 12:58 (CET)

A citromcápa nem kiemelt az angoloknál, tévedtem. DenesFeri vita 2010. november 13., 12:59 (CET)

Vaszilij Grigorjevics Zajcev

Üdv! Először is szeretném itt is megköszönni a támogatásod járőrügyben :-). Másodszor, ránéznél kérlek a fenti cikkre? Beraktam egy katona infoboxot, de a kitüntetéseit inkább nem írtam be, mivel te sokkal járatosabb vagy ezekben. Pótolnád majd ezt a részt, kérlek? Előre is köszönöm. Laci.d vita 2010. november 13., 18:17 (CET)

Felraktam a cikket kiemelésre :-). Laci.d vita 2010. november 13., 22:52 (CET)

Földi Pál

Szia! Úgy értettem, hogy ezután keressek más forrást, de ha akarod törlöm a Földi Pál forrásokat. – Frommer 97 vita 2010. november 14., 10:45 (CET)

Re:Kezdőlap hírek rovat

Szia! Az kezdőlapon megjelenő aktualitásokért a Sablon:Kezdőlap/Aktuális felelős. - Kontos vita 2010. november 14., 17:17 (CET)

Re: Aktivitás

Sajnálom, hogy eltűntél és ritkábban vagy. Lehet nem figyeled, de nagy gondban vannak a kiemelések is. A Medal of Honor szócikked megérdemelné, hogy kiemelésre kerüljön. Mi a véleményed erről? Szerintem lehetne jelölni pláne, ha te is benne lennél. Andrew69. 2010. november 13., 23:31 (CET)

Szia! Köszönöm a javaslatot, az Enigma után ez lenne a második szócikkem, amit valaki más átrugdosott a kiemelésen. Én ugyanis támogatom a Medal of Honor kiemelését, de azért nem terjesztem fel, mert nincsen kapacitásom a kiemeléskor felmerült kérdések tisztázására. Szeptember elsejétől előléptettek a munkahelyemen, ami tök jó, viszont a belem is kilóg a nap végére, és hétvégén sincsen sok időm wikizni. Néha megnézem a figyelőlistámat, a vandalizmusokat onnan kitakarítom, de már két hónapja arra se volt időm, hogy a hadtudományi portálon frissítsem az új lapokat.
Hallottam, hogy Szajci elment, nagyon sajnálom, ami történt. Gondolom a kiemelések körül is ezért vannak gondok. Talán a két ünnep között lesz egy kis időm - előtte nem nagyon. Nagyon örülnék, ha felkarolnád a Medal of Honor jelölését, végül is te lényegesen aktívabban vettél részt több kiemelésben, mint én. Dunee msg 2010. november 14., 18:27 (CET)

Köszönet

A Messi kérésedre nem tudtam reagálni (annak ellenére, hogy jónak tartom), mert nem vagyok felhatalmazva semmilyen döntésre. A Források megjelölésnél jeleztem, hogy kiváló, de nem tudok veli mit kezdeni. A mostani segítséget köszönök igyekszem megvalósítani. Ha valami nem sikerült - kb. 3-5 olyan oldal van, amiknek összhangja alapján készülnek a játékvezetői anyagok - kérlek segíts be további mintával.Lajos52 vita 2010. november 14., 18:45 (CET)

Medal of Honor

Neked is jókor jut eszedbe! Giunta törzsőrm holnap veszi át a Fehér Házban! :) Tiszta szívből irigylem. Persze, elolvasom még egyszer rendesen, stilisztikailag javítok benne ezt-azt, de szerintem bátran mehet kiemelésre. Volt már egyáltalán hasonló kiemelt? (Az alsó két külső hivatkozás nem él.) – Pagonyfoxhole 2010. november 15., 01:49 (CET)

Nem akartam a kiemelőlapra visszamenni ezzel (remélem, nem baj), de a LoM bekezdése még pontatlan, bárki beleköthet (aki legalább fele olyan elvetemült, mint én) -- a legjobb talán úgy lenne, hogy "A Medal of Honor egyike az amerikai haderő nyakba akasztható kitüntetéseinek, de csupán az egyetlen olyan, amelyet amerikai katonák kaphatnak. A másik ilyen hasonlóan magas színtű kitüntetés a Legion of Merit parancsnoki fokozata, melyet azonban csak külföldi személyek kaphatnak meg – amerikai katonáknak ez a kitüntetés csak fokozat nélkül adható.” Vagy valami ilyesmi. Tehát a LoM említésének az egész lényege az volna, hogy amit amerikai katonák kapnak, azt nem lehet nyakba tenni. -- Phoney vita 2010. november 26., 14:35 (CET)

Átírtam. Az utolsó mondatot nem tudtam beleilleszteni, de szerintem nincs is igazán szükség a LoM-fokozatok felsorolására. -- Phoney vita 2010. november 26., 15:17 (CET)

Munkaszünet

Szia! Mostanában azért vagyok ritkán wikiközelben mert igen elfoglalt vagyok a magánéletben, de úgy néz ki lassan rendeződnek a dolgaim és valamivel több időm lesz szerkeszteni. De addig is nyugodtan írhatsz, ha valami probléma van. Üdv. Cooper6 vita 2010. november 15., 09:13 (CET)

Születési adatok

A játékvezetők adatait, ha a FIFA, UEFA anyagok nem tartalmazzák, akkor nagyon nehéz utánna járni. Valamit ki kell találnom, pl. MLSZ Nemzetközi osztály segítségét kérni, hogy a nemzetközi szövetségektől kérjék meg ezeket az adatokat. Már én is készítettem az útmutatás szerint Forrás írást!Lajos52 vita 2010. november 15., 14:53 (CET)

Újságcikk megnevezése

Szia! Nagyon sok segítséget kapok, azt hiszem, hogy a cikkek cimével bajban leszek. Közel két évig jártam a TF könyvtárba, amíg ezt és a Labdarúgás szaklapokat végignyálazta. Semmi erőm, hogy előről kezdjem az anyaggyűjtést. Általában (90%) mga a játékvezető neve a cikk címe, elvétve egy-egy összefoglalóban található róla említésre méltó adat.Lajos52 vita 2010. november 16., 18:34 (CET)

Kiemeltnek javaslom

Szia, egyszer már kérdezted, a Lövészárok-hadviselés esetleg mehetne (nagyon remélem még aktuális...), üdv, Viktor vita 2010. november 17., 21:08 (CET)

Re: Kiemelés

Szia! Alapjában véve elég szakaszosnak látom az érdeklődést. Pár hete tömve volt a lista, 10 szócikk a munkapadon, plusz 14-15 a várólistán... szerintem kicsit most belefáradtak az aktív ellenőrzők. Ilyenkor azok ellenőriznek inkább, akiket érdekel az adott téma. Emellett elég fárasztó lelkiismeretesen átnézni egy-egy szócikket, meg volt is mostanában kisebb morgás, hogy nem eléggé figyelnek oda a tanúsítók, hibák maradnak a csillag után, ilyesmi.... Ja, és nem túl sok szerkesztő van, aki fullos munkára törekszik, sokan csak így-úgy írnak szócikket, hogy "na, ez is meglegyen". Szóval ez változó szerintem, most épp hullámvölgy lehet. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 19., 20:06 (CET)

Írtam Viktor vitalapjára.... A másikat megnézem... Hát lehetne népszerűsíteni a dolgot, de nem könnyű. Annak idején Szajci időnként hagyott üzeneteket szerkesztőknél, hogy van-e kiemelt-gyanús szócikke, de nekem nem nagyon jön be ez a sorbakérdezés. Talán megpróbálok nézelődni ilyen témában, most az utóbbi két hétben túl sok dolgom volt. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 19., 20:25 (CET)

A Mosonyi cikk viszont jó! - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 19., 20:26 (CET)

Fehér Ernő őrvezető

Szia!

Ha te is jónak látod, átirányítom a Fehér Ernő őrvezető cikket az általad létrehozott Fehér Ernő cikkre és lezárom a törlési megbeszélést.

Malatinszky vita 2010. november 22., 16:16 (CET)– Malatinszky vita 2010. november 22., 16:16 (CET)

Jeruzsálem ostroma (1099)

Ránéztem, de gyanús az egész, a tények megállják a helyüket?

Duhos vita 2010. november 24., 14:05 (CET)

A fogalmazásra kicsit rárepültem, de a tények ellenőrzése meghaladja a lehetőségeimet

Duhos vita 2010. november 24., 16:10 (CET)

Italok műhelybesorolás

A pszichológiai műhelyhez gondolom azért sorolták be, mert az abszint híres egy kitalált elmebetegségről, emellett sokan drogként tekintenek rá, azok pedig megint ehhez a műhelyhez tartoznak. Az ideális valószínűleg egy gasztronómiai műhely lenne a művészet/kultúra kategóriában, már csak azért is, mert ebben a témában jelenleg egy darab kiemelt cikk sincsen (a tea volt egyedül, most meg az abszint lesz.)
Az kérdéses, hogy mennyi időt tudnék majd rászánni, de ha ez nem olyan égető szempont, akkor szívesen csinálom. Szerintem a kémiai műhelybe beerőltetni ezt a témakört furcsa lenne, maga az abszint pedig nem hiszem, hogy túl érdekes lenne az élelmiszerkémiának. -- Phoney vita 2010. november 27., 19:46 (CET)

Szerintem kezdjük el, aztán csak érdekel majd valakit rajtunk kívül is:) -- Phoney vita 2010. november 27., 20:37 (CET)

Navy Cross

Szia, látom, Dunee nem igazán aktív, ezért neked írom: a Navy második legmagasabbja, mondja a bevezetője. Ez nem stimmel, mert a Medal of Honor előzi csak meg, az pedig összfegyvernemi. Specifikusan a Navyre vonatkoztatva ez az első, ahogy az enwiki is mondja: The Navy Cross is the highest medal that can be awarded by the United States Department of the Navy and the second highest award given for valor.

Ki kéne javítani. – Pagonyfoxhole 2010. november 29., 01:57 (CET)

válasz

Szia! Köszi, de nem térek vissza. Egy-két szerkesztést tettem csak. Gratulálok, hogy ilyen elismert lettél :D Szajci pošta 2010. november 30., 08:02 (CET)

Wikitanács

Szia! Mivel a szavazás eredményeképp a Wikitanács (pót)tagja lettél, kérlek, helyezd el a felhasználói lapodon a {{Userbox/Wikitanács-tag}} sablont. Amennyiben ezt valamiért nem szeretnéd, akkor legalább kategorizáld be a Kategória:A Wikitanács tagjai-ba. Ezen kívül írj grinnek a grinapo kukac gmail pötty com címre egy e-mailt, hogy vegyen fel a WT zárt levelezőlistájára! Célszerű (de nem kötelező) olyan e-mail címmel fent lenni a levlistán, amely összefűzi az egymásra adott válaszokat, mert egy-egy ügy esetén nagy lehet a levélforgalom, és így lényegesen könnyebben áttekinthető a dolog; ajánlott pl egy gmail-es cím használata. Amint fent vagy levlistán, jelezd ezt a tényt egy a levlistára írt üzenettel. A megválasztáshoz ezúton gratulálok! A fentiekért előre is köszönettel: – Joey üzenj nekem 2010. december 2., 08:45 (CET)

re.: Kiemelt cikk az Abszint

Először is köszönöm, meg persze a támogatást is, mert nekem sosem jutott volna eszembe kiemelni (az elején volt olyan gondolatom, hogy "kell ez nekem??", de örülök, hogy idáig jutottunk:). Kinéztem 1-2 átirandót, úgy tervezem, néhány 1-2 sorost átírok a német wiki alapján (nekem úgy fest, ők imádnak jól forrásolni, meg könyvből dolgozni), éppen németet kellene gyakorolnom, ugyanis (remélem elég rémisztően hangzik). Meg persze gratulálok a wikitanács-tagságodhoz:) -- Phoney vita 2010. december 3., 17:31 (CET)

Bode Múzeum

Köszönöm szépen az észrevételeidet és a támogatásodat a cikk kiemeléséhez.– Szilas vitalapom 2010. december 5., 10:40 (CET)

MOH

Megtörtént. Tedd már meg a kedvemért mint műhelytag, hogy a besorolást átminősíted közepesről nélkülözhetetlenre! Nagyon fontos téma és cikk. – Pagonyfoxhole 2010. december 6., 21:01 (CET)

A híradós, műszakis miért volna civil? Nálunk anno voltak ilyen alegységek. Most hogy hívják őket? A SEAL-nél, bevallom, helyesírási problémakerülésből tettem, amit tettem. Lehetne SEAL-tag, vagy a SEAL különleges egység tagja stb., javítsd belátásod szerint. (Szerintem már a SEAL kommandó se kóser a magyarban.) – Pagonyfoxhole 2010. december 6., 21:39 (CET)

Vitézy

Szia! Én semmit nem tettem hozzá a cikkhez, csak Alensha vitalapi javaslatára töröltem ki egy mondatot, aztán meg, mivel hibás ref-et jelzett ki, azt is kivettem. Hungarikusz Firkász Vitalapus 2010. december 7., 22:12 (CET)

Hiányzó részt visszatettem. Hungarikusz Firkász Vitalapus 2010. december 7., 22:17 (CET)

asztallap

Üdv! Remek ez az SMS Leitha vita a Hadtudományin, nem igazán élvezem... ; ) --Gyantusz vita 2010. december 9., 22:11 (CET)

Nagy selymes futrinka

Szia! Ahogy tudtam rendbe szedtem, a Nagy selymes futrinka szócikket, alig találtam róla anyagot de valahogy bővítettem. – Frommer 97 vita 2010. december 10., 21:48 (CET)

Majsztro üdvözöl

Szia,köszi a segítő szándékot! Az a baj,hogy gép-analfabéta vagyok,így léci írd meg azt is,azaz pontosan másold be a válaszodba hogy mit kell beírnom a könyvi-adatcitáláshoz. Ja,és a napokban szerzek talán egy térképolvasó műszert,görgős,befotózás után tudnál használati tanácsokat írni? Üdv: Sándor Ja,és én is üdvözöllek!– Majsztro itt eszmecserélhetünk 2010. december 13., 22:45 (CET) (a görgősre direkt nem reagáltál?)

Köszi előre is a műszeres tanácsadást. Most nézem az új beódat,és én is őszintén gratulálok!!! A pátyolgatásról: eddig két ,,kollégát" kértem meg,de ilyen-olyan indokkal kihúzták magukat a komolyabb (pontosabb) segítségadásból, úgyhogy feladtam a további próbálkozást... Az infókhoz még annyit: - mi van akkor, ha a legtöbb infót öreg mesterektől hallottam? Mit írjak be ilyenkor? És 1 hasonlat: akkor a népmeséknek sincs létük csupán azért, mert szájhagyomány útján maradtak fenn?

Majsztro itt eszmecserélhetünk 2010. december 14., 09:30 (CET)

Re:Második kínai–japán háború

Köszönöm a gratulációdat, jól esett. Igyekszem még több színvonalas cikket írni, most a Román Királyságnak estem neki, reményeim szerint január vége felé már mehet is a kiemelésre. – Laci.d vita 2010. december 13., 21:35 (CET)

Hont

Szervusz! A Hont-Pázmány nemzetség

jegyzeteiben ez van ".... Kérem ne irjunk képtelenséget!!Igy nincs értelme az oldalnak.! Tisztelettel egy leszármazott!!!!" Ez talán a vitalapra kellene. Tisztelettel Pe-Jo vita 2010. december 14., 13:08 (CET)

Medal of Honor - szép munka!

Szia! Szép munkát végeztél a Medal of Honor kiemelésével, örülök, hogy sikeres lett a jelölés és gratulálok! Dunee msg 2010. december 18., 21:10 (CET)

Tartalomjegyzék

A tartalomjegyzék csak háromnál több fejezet esetén jelenik meg. - Kontos vita 2010. december 19., 15:29 (CET)