Szerkesztővita:195.199.154.237

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Fejezd be a szócikkek vandalizálását, mert blokkolva lesznek a további szerkesztéseid! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 27., 10:30 (CEST)

Figyelmeztetés 2[szerkesztés]

Látom a kedvenc témád Bartos. Én mégis azt javasolnám engedd el a témát, ha vandálkodni akarsz a többit is, mert kezd fogyni a türelmem. Nem lehetne, hogy vandálkodás helyett, valami értelmes elfoglaltság után nézel? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. február 27., 09:50 (CET)

Figyelmeztetés 3[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. november 11., 09:31 (CET)