Szerkesztővita:194.88.152.3

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében további figyelmeztetés nélkül blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. május 17., 20:29 (CEST)

Ismét[szerkesztés]

Szia! Csak megismételni tudom a fentit: kérlek, efféle életrajzokat ne hozz létre, azonnal töröljük őket. Köszönöm, Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. augusztus 4., 16:55 (CEST)

Értesítés blokkolásról[szerkesztés]

Blokkolva
Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt egy napra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert ilyenkor a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha úgy érzed, hogy a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön! Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. augusztus 23., 17:50 (CEST)

Ismétlés a tudás anyja[szerkesztés]

Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 3 napra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail-címükön! Ha nincs megadva az eljáró admin e-mail-címe nyilvánosan, és szerkesztheted a vitalapodat, helyezd el itt az {{adminsegély}} szöveget, majd írd alá az üzenetedet. ~~~~

Burrows vita 2010. augusztus 27., 12:33 (CEST)

A fokozatosság jegyében[szerkesztés]

Blokkolva
Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 hétre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert ilyenkor a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha úgy érzed, hogy a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön! A blokk részletesebb indoklása: sorozatos vandalizmus CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2010. szeptember 2., 19:31 (CEST)

Már 2 hét[szerkesztés]

Blokkolva
Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 2 hétre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert ilyenkor a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha úgy érzed, hogy a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön! A blokk részletesebb indoklása: vandálkodás miatt Burumbátor Speakers’ Corner 2010. szeptember 20., 12:51 (CEST)

Már 1 hónap[szerkesztés]

Blokkolva
Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 hónapra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert ilyenkor a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha úgy érzed, hogy a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön! A blokk részletesebb indoklása: vandálkodás miatt - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2010. december 10., 12:10 (CET)

Vandalizmus[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében további figyelmeztetés nélkül blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – Pagonyfoxhole 2011. április 22., 15:00 (CEST)

Kérés[szerkesztés]

Ne másolj vissza törölt cikket! Köszönöm! --Pagonyfoxhole 2011. április 22., 16:46 (CEST)

Kérés[szerkesztés]

Kérlek ne tölts fel a Wikipédiára máshonnan másolt tartalmat! Ez jogsértő és nem szeretnék bíróságra mászkálni miatta, ha a jogtulaj beperel minket. – Beroesz Bremen Wappen(Klein).svg 2011. július 27., 11:45 (CEST)

Utolsó figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet.
Henrik 2011. október 2., 22:32 (CEST)

Üdv! Ha megírod normálisan, még maradhatna is, de így egy táblázat üresben nem sokat ér, azt sem tudja az ember, mit jelent. Nézz át más játékokról szóló cikket, az alapján próbálkozz! És regisztrálhatnál. Peligro (vita) 2011. október 2., 22:37 (CEST)

Utolsó figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet.
Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2011. október 4., 18:58 (CEST)

Blokkértesítő[szerkesztés]

Elég volt a hülyeségeidből: blokkoltalak 1 napra. --Pagonyfoxhole 2011. október 4., 19:12 (CEST)

Garfield kalandjai[szerkesztés]

Köszönjük érdeklődésedet a Wikipédia iránt! A próbaszerkesztésed sikeres volt, de mivel az ilyen szárnypróbálgatások nem maradhatnak benne a cikkekben, töröltük. Arra kérünk, hogy a további kísérletezgetéseidhez a → Homokozót használd! Olvasd el az Üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy, hogyan tudnál részt venni a projektben. FarkasgergelyPisces symbol.pngÜzenet 2011. október 12., 12:30 (CEST)

A vég (Bűbájos boszorkák)[szerkesztés]

PDmaybe-icon.svg

Üdv! Az általad beírt szöveg (A vég (Bűbájos boszorkák) szócikk) a http://www.freeweb.hu/fgab/boszik/ch03.php címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:OTRS lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:OTRS lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. október 21., 09:05 (CEST)

így már jobban néz ki, alulra nyugodtan berakhatod forrás megjelölésnek a fenti linket, és akkor ki veheted a „nincs forrás” sablont is. PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. október 21., 09:22 (CEST)

Betettem forrásnak, és ki vettem a sablonokat. Ha van kedved tanulmányozd, hogy mit hogyan csináltam, mert gyakorlatilag semmit nem írtam a cikkbe, csak átfésülgettem - és így már feleslegesek a sablonok is. Ha legközelebb ugyanígy megcsinálod egy kész szócikket adsz ki a kezeid közül. Jó szerkesztést! (Nincs kedved regisztrálni? Ide kattintva megteheted.) PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. október 21., 09:44 (CEST)

Sablon:Játékszéria infobox[szerkesztés]

Szia! Kérlek, ne hozz létre fölösleges új infoboxot. Erre a célra ott van a {{játék infobox}}(?) és a {{videojáték infobox}}(?). Ha esetleg feltétlenül további elemekre lenne bennük szükség, egyszerűbb ezekben bővíteni egy-egy sort, mint új infobox sablont létrehozni. Üdv. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. október 22., 23:12 (CEST)

Jewel Quest 2[szerkesztés]

Ez a Jewel Quest 2 micsoda? Játék, TV műsor, könyv? – írd már be légy szíves a cikkbe, mert egy csomó információ mellett a lényeg nem derül ki belőle. PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. október 25., 21:43 (CEST)

Ugyanaz mint a fenti ezekre is.

Ezeket korrigálni kellene, mert így vállalhatatlanok ezek a cikkek. PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. október 25., 21:55 (CEST)

ne vedd ki a sablonokat, mert blokk lesz a vége PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. október 25., 21:57 (CEST)

na de akkor írd már le, hogy mi tegyek ahhoz hogy megmaradjon az, amiket írtam?

Ne törölj![szerkesztés]

Üdv! Kérjük, ne törölj ki teljes bekezdéseket, vagy egész oldalakat a Wikipédiában és ne hozz létre üres oldalakat. Ha egy olyan cikket törölsz, amely egyszer már szerepel a Wikipédiában, tehát egy duplikátum, kérjük, hogy a törlés után csinálj belőle átirányítást a másik cikkre. Ha úgy érzed, hogy a cikk tartalma hibás, egyoldalú, vagy rossz, arra kérünk, hogy a törlése helyett inkább bővítsd, vagy cseréld ki a helyes tartalommal, vagy legalább jelezd a problémát a cikk vitalapján. Ha úgy véled, nincs remény a lap „megmentésére”, kérjük, hogy olvasd el a törlési irányelveket a további lépésekhez. – Trevor vita 2012. január 4., 09:20 (CET)

Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 3 napra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik. Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön. A blokk részletesebb indoklása: figyelmeztetések ellenére ismételt törlések a szócikkekből. RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2012. január 4., 09:41 (CET)

Periódusos rendszer[szerkesztés]

Szia!

A Periódusos rendszer szócikkbe rengeteg még nem felfedezett elemet adtál meg a szisztematikus nevével, de attól tartok, hogy a helyüket minden különösebb megfontolás nélkül adtad meg: a jelen ábrázolás szerint a további periódusokban nem várható sem f, sem g (vagy akár még magasabb mellékkvantumszámú) alhéjak feltöltődése sem (azaz nem lesznek a lantanoidákhoz és aktinoidákhoz hasonló csoportok). Az általam ismert könyvek, cikkek szerint ez nem így van, de biztos választ még nem is tud adni a tudomány, amíg fel nem fedezik ezeket az elemeket. Mindezek miatt azt hiszem az a legjobb, ha a 118-as rendszámmal (esetleg 120-szal) bezárólag szerepelne csak a cikkben a periódusos rendszer (az itt elérhető 2011-es alapján: [1]). Mi a véleményed? Üdv: Szaszicska vita 2012. május 28., 12:07 (CEST)

Vandalizmus[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében további figyelmeztetés nélkül blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – Pagony foxhole 2015. február 8., 18:01 (CET)