Szerkesztővita:Ákos1111

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Ákos1111!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Ogodej vitalap 2020. január 4., 22:17 (CET)

Török hódoltság[szerkesztés]

Szia! Kivettem az angol nyelvű térképet a vilajetekről, azok már amúgy is megvannak például itt: Fájl:Magyar- és Erdélyország 1629-ben (Pallas).jpg Nem kell ám mindent telezsúfolni képekkel. Ogodej vitalap 2020. január 11., 20:08 (CET)

Nem működnek egyes hivatkozásaid[szerkesztés]

Szia Ákos111!

A Kolumbusz Kristóf cikkben használtál egy hivatkozást ami a Virginiai Egyetem Könyvtárának oldalára mutat. Sajnos nem működik. Mit aartál belinkelni? Üdv: Piraeus vita 2020. január 12., 10:46 (CET)

Szia, az illusztrációt bemutató angol nyelvű oldalnak kellene lennie, nekem rendben a következő szövegű oldal jelenik meg: a linken: On display is a printed copy of a letter written by Christopher Columbus upon his return from the New World. After landing in Lisbon in March 1493, Columbus sent a letter describing his discoveries to King Ferdinand and Queen Isabella. In the letter, Columbus describes the geography and people of the islands that he believed were in the "Indian Sea.".....– Ákos1111 vita 2020. január 12., 10:55 (CET)

Blokkolás blokk kijátszása miatt[szerkesztés]

Szia! Az azonosítódat blokkoltam, mert mint te magad is jól tudod, a határozatlan időre blokkolt Dencey zoknibábja vagy. Ha mégis úgy gondolod, hogy blokkolásod félreértésen alapul, bátran jelentkezz bármelyik adminisztrátornál e-mailben. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2020. január 15., 18:54 (CET)