Szerkesztő:Szalakóta/archivum2

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Archív[szerkesztés]

archívum archívumA

archívum2 archívum2A

archívum3 archívum3A

archívum4 archívum4A

archívum5 archívum5A

archívum6 archívum6A

Hasznos[szerkesztés]

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Szalakóta/archivum2!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Tahdita+Streit... 2008. április 6., 21:46 (CEST)

Szinesztézia[szerkesztés]

Szia! Melyik része bonyolult a képfeltöltésnek? A lényeg, hogy licenc legyen rajta, ha te csináltad a képet, akkor gyakorlatilag mehet rá bármelyik az első öt közül a leegördülősben, ha másik wikiből vetted át, akkor az ottani licenc kell rá. ~ Alensha  hö? 2008. december 23., 20:56 (CET)

Tudakozó[szerkesztés]

Szia, vigyázz a Tudakozóban az Erzsi csilla éva stb aláírású, ugyanarról az IP-ről érkező kérédsekkel, ezek a töriverseny kérdései, és a kedves játékos a mi tudásunkkal szeretné megynerni. Érdemes megnézni az IP közreműködéseit, csak Tudakozós kérdései vannak, rengeteg és mindig más névvel aláírva... – Timish levélboksz 2008. december 29., 14:26 (CET)

hafnium[szerkesztés]

köszi

Duhosvita 2008. december 30., 17:22 (CET)


Vakság[szerkesztés]

Szalakóta, a Szerkesztővita:Bennó oldalra írott kívánságodnak megfelelően eltüntettem a Vakság cikk szerkesztői összefoglalóiból amit kértél. Kérlek ellenőrizd le, hogy nem veszett-e el valami a cikkből, mert elég sokat ügyetlenkedtem, amig sikerült. Ha minden rendben van, akkor ha akarod, akkor én értesítem erről Texanert, de szerencsésebb lenne talán, ha te magad szólnál neki. Karmelaüzenőlap 2009. január 26., 17:11 (CET)

Kedves Szalakóta, fátylat reá, további jó szerkesztést – Texaner vita 2009. január 26., 20:40 (CET)

Örülök ám, nagyon. Karmelaüzenőlap 2009. január 26., 21:29 (CET)

Betűk[szerkesztés]

font-size:95%;font-family: georgia, garamond, times;

Karmelaüzenőlap 2009. január 26., 19:57 (CET)

Német nyelvtan[szerkesztés]

Szia! A második bekezdés nagyon nem oké, írtam a vitalapra. Üdv, – Mex plática 2009. január 28., 21:13 (CET)

palindromszám[szerkesztés]

Szia! Köszönöm, hogy befejezted, amit elkezdtem. Gratulálok. – CsGábormegbeszélés 2009. február 20., 20:52 (CET)

Folyik egy megbeszélés a helyesírási kocsmafalon: WP:KF-HE#Címben egyes vagy többes szám. Valószínű, hogy hamarosan át kell majd nevezni palindrom számok névre. A te véleményedre is feltétlenül kíváncsi vagyok. – CsGábormegbeszélés 2009. február 20., 21:04 (CET)

Szinesztézia[szerkesztés]

Betettem egy képet, ami odaillik. Jól összeraktad a cikket, gratulálok! – Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. február 27., 15:52 (CET) Szivesen. Még valami, a tükör-érintéses szinesztézia úgy látom nincs bent, pedig nagyon érdekes. Van itt két cikk is. Néhányan szó szerint érzik mások fájdalmát, és Tudom mit érzel. Remélem hasznos lesz. – Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. február 27., 16:34 (CET)

Vallás[szerkesztés]

Kedves szalakóta, nagyon tetszettek a vektoranalízissel kapcsolatos szócikkeid. Egy apró megjegyzés: a honlapodon azt jelzed, hogy keresztény vagy és katolikus. Nem redundáns információ ez? Van olyan katolikus, aki nem keresztény?– Kaboldy vita 2009. március 19., 05:31 (CET)

Cukorbetegség[szerkesztés]

Igen én is érzem az elbutulás jeleit, ha ilyeneket olvasok. 25 éve inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok. – Sóhivatal vita 2009. április 4., 09:32 (CEST)

Linux[szerkesztés]

Szia! Említetted, hogy vannak bizonyos információk a német Linux szócikkben, melyek jók lennének a magyar szócikkben is. A gond az, hogy nem tudok németül. Nem tudsz véletlenül segíteni?– rudi vita 2009. április 6., 20:40 (CEST)

Az nem baj. Nagyon köszönöm.– rudi vita 2009. április 6., 21:34 (CEST)

Bitek...[szerkesztés]

Ahoj! Belefáradtam az állandó küszködésbe. Egy kicsit részletesebben a userlapomon láthatsz, meg némi adalék a Wikipédia:Kocsmafal (helyesírás) oldalon is van a „Szejm/Sejm” alcím alatt. Egyelőre ennyi volt, egy jó darabig elég. Aztán meg ki tudja... Üdv! - Gaja   2009. április 16., 23:08 (CEST)

Mátrix logaritmusa[szerkesztés]

Köszi, hogy segítettél a kollégának, fordítani nem könnyű dolog, hálám örökké ... ! :) Mozo vita 2009. április 27., 19:06 (CEST)

Egyáltalán nem baj, hogy segítettél, legalább látja, hogy a nagyok hogy csinálják, illetve, hogy hogyan kell csinálni (én is bele szoktam javítani a szócikkeikbe). Mozo vita 2009. április 29., 21:23 (CEST)