Szerkesztő:Szabo Tamas/maroknyireform

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kedves Tamás User:Burumbátor,

aludtam a dologra, egyenlöre nem sürgös, de biztos, hogy Neked is jut eszedbe valami. de:Ceterum censeo Carthaginem esse delendam, en:Carthago delenda est

Most a humoros része a dolognak:

  • Vicces, hogy amikor kifogásoltam a beavatkozástokat, vagyis a "beletenyereléseket" a tartalom méltánylása nélkül, akkor a többség kitartott a (barátságtalan) verseny folytatásánál, mivel ez jelenleg az egyetlen pontosan mérhetö valami? A minöseget, tartalmat nem lehet mérni, nem érdemes elönyben létesiteni a tartalmat.

Ezért tovább töröm a fejemet:

  • Hiányoznak függeteln kritikusok (újságirók, szociologusok) és hianyzik egy versenyfüggetlen etikai bizottság (szintén föggetlen újságirók, szociologusok?), talán majd lesz ez is. Sokat segitene a Wikipédiának!
  • Semmi szükség átirni a Wiki-szabályokat. Itt egy maréknyi admin-t és csak a legtöbb ponttal rendelkezö max. 10 személyt kell reformálni, önkéntes belátásra. Mindeki "név" szerint ismert.


Üdvözöl Tamás db007 2007. március 29., 09:42 (CEST)


Kedves Nyenyec, ezért kérlek pontosan olvasni a vitát:

A vitából kiderül, hogy a "pontgyüjtök" jelenleg görcsösen ragaszkodnak "önbevallás alapján", hogy nem kell elolvasni, ahhoz, hogy beletenyereljenek. Igy lehet a leggysorabban pontokat gyüjteni.

Burumbátort sem olvatad el, pedig többször kértem. Kerüld a polemiát (itt elöbb is).

Te is tudod, hogy nem az egész világhoz kell kiáltványt intézni. Itt egy maréknyi admin-t és csak a legtöbb ponttal rendelkezöket kell reformálni, önkéntes belátásra. Mindeki "név" szerint ismert.

Ne tedd komolytalanná a dolgot, ha egy alkalmi szerkesztö erröl nem tud az teljesen mindegy. Ne tedd parodia-torzitásokat (mindenki, elvek, stb), amit Te is tudsz.

A reform nem a Wikipedianak szól, hanem egy maroknyi magyar admin-nek és élmunkásnak. db007 2007. március 26., 20:26 (CEST)