Szerkesztő:Syp/Jólesett

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Más is, de ezeket idetettem :)

Mert te egy mentőangyal vagy!Kata 2007. április 30., 20:52 (CEST)


Barna csillag és nem törpe

Original Barnstar.png Az eredeti barnstar
Syp kollégának, akinek a figyelmét nem kerülhetik el az interwiki nélküli új cikkek, és még akkor is megtalálja a megfelelőt, ha nem is olyan kézenfekvő.
Bináris ide 2007. január 23., 08:30 (CET)

Kitüntetés

Tisztelt Syp kolléga! Ezennel tisztelettel átnyújtom Önnek az Arany Gereblye díjat, kérem fogadja el! Azért arany, hogy méltóképp kifejezze az Ön munkájának pótolhatatlanságát és azért gereblye, mert egyrészt mégiscsak növényekről van szó (na jó, nem csak azokról, de most ezen ne akadjunk fönn), másrészt mert eme prózai hangszer (=szerszám) formája a kladisztikus rendszertan témakörhöz messzemenően illik, megidézvén egy politómikus kladogram felépítését.

Itt ülök órák óta és próbálok valamit megérteni ebből az egész témából, de reménytelen, hogy akár egy mondatot is hozzá tudnék tenni a cikkhez. Mély tisztelettel: PiPi vita 2007. február 25., 00:37 (CET)

torta

Nuvola apps cookie.png

Ha már óvatlanul megadtad a születési dátumodat :-) --Tgr vita / IRC 2007. május 15., 17:44 (CEST)

Én is boldog szülinapot kívánok, így utólag is! --Dami reci 2007. május 17., 19:53 (CEST)

Elismerés

Working Man's Barnstar.png A dolgozó ember barnstarja
Mert az új cikkek őreként lecsapsz az elgépelésekre, és hiányzó kategóriákra, pótolod az interwikiket, és ezzel hozzájárulsz a Wikipédia jobbításáért Dami reci 2007. május 17., 19:55 (CEST)

Köszönöm szépen :) SyP 2007. május 17., 20:33 (CEST)

Nem az „Önzetlenül a Wikipédiáért-díj”, de azzal közel egyenértékű elismerés :)

A szerkesztőnek, aki lektorál, korrigál és rendszerez. Már 3 éve. --Linkoman 2007. augusztus 13., 15:47 (CEST)

Köszönöm

Henri de Toulouse-Lautrec 018.jpg Folttalanítási különdíj
A rengeteg "cikkmosási" munkáért - elgépelések, idézőjelek és egyéb foltok folyamatos és türelmes javításáért. Egy hálás ügyfél, --Hkoala Pesce(Simbolo).jpg vita 2007. augusztus 26., 19:59 (CEST)

Istvánkától

Barnstar of Diligence.png Precíz munkádért
A rengeteg apró javításért, amelyeket más nem is venne észre. Köszönettel ;)--Istvánka Capricorn.svg masszázs center 2007. szeptember 30., 15:51 (CEST)

Barnstar

Tireless Contributor Barnstar.gif SyP-nek...
...aki csírájában fojtja el minden próbálkozásomat arra, hogy megváltoztassam a helyesírási szabályokat. :)) Filmfan vita 2008. március 4., 19:26 (CET)

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :) SyP 2008. március 4., 20:06 (CET)

Angyalszív barnstar

AngelHeartBarnstar.png Üdvözléseid
Itt ez a glóriás, szívecskés barnstar neked azért, mert szívesen üdvözlöd Vitalapjaikon az újoncokat, és segíted őket. – SuperconductorpostaládaPink happy.svg 2008. március 7., 21:20 (CET)

Köszönet

Van egy (többek közt :-)) olyan rossz tulajdonságom, hogy csak azt teszem szóvá, ha valami nem tetszik, és amit meg becsülök, vagy tisztelek azt csendben elkönyvelem magamnak. De a minap rájöttem, hogy a sok önkényes munkát végző embernek fontos lehet a visszajelzés, a köszönet (ha már más úgysem jár a munkájáért :-)) Úgyhogy elhatároztam – még ha sablonos üzenettel is – de kétévente legalább egyszer megköszönöm, azoknak akik sokat takarítanak utánam, és akiknek köszönhetően a cikkek olvashatóbbak lesznek.

Minor Barnstar.png Egy díj neked
Syp–nek, aki fáradhatatlanul javítja a helyesírási hibáim és magyartalanságaim, köszönettel Immanuel Blue morpho butterfly.jpg 2008. március 17., 18:58 (CET)

P/c

Bio barnstar2.png Egy díj neked
Amiért fáradhatatlanul takarítod utánam a szemetet és javítod hibáimat. Nagy kösz: P/c vita 2008. március 22., 19:04 (CET)

Kohlasztól

Tireless Contributor Barnstar.gif SyP-nek...
...aki a "kemotaxisos" oldalak javítgatója. :)) Kohlasz vita 2008. április 1., 12:06 (CEST)

KeFétől

St stephen barnstar.jpg Barnstar Syp-nek
Így szeretném megköszönni, a nagyközösség, (és a wikiközösség helyett) az általam megírt növényes szócikkek taxabokszának létrehozását, és azok magyarítását, illetve folyamatos frissítését. A szorgalmasan, (ám csendesen), lekiismeretesen végzett munkájáért, már régóta megérdemli a kitválló wikipédista jelzőt, a jelenlegivel, csak megerősítem azt. További jó munkát, kellemes időtöltést és hasonló sikereket kívánok! - Üdv. » KeFe « vitalapom 2008. május 6., 17:06 (CEST)

Cassandrótól

Sypnek, mert állandósult elütési hibáimat sorra rendbeteszi. Köszönöm! Cassandro George Cross Malta.svg Taħdita/Streit 2008. június 12., 16:40 (CEST)

Kossuthzs-től

Hercules holding Wikipedia.jpg Wikipédiáért
A Wikipédia fáradhatatlan bővítéséért és a sok állat- és növényvilággal kapcsolatos cikkedért. - Kossuthzs. vita 2008. július 25., 10:33 (CEST)

Boldog wikiszülinapot! (Nikitától)

Nuvola apps cookie.png

Syp drága, egy napot késtem, de nagyon boldog negyedik wikiszülinapot neked! Nikita  2008. augusztus 5., 09:55 (CEST)


Minor Barnstar.png Apró változtatásokért járó díj
Kapsz egy ilyen díjat, mert mindig ellenőrzöd a cikkeimet és az esetleges helyesírási ill. elírási hibáimat javítod. Köszönöm. Csak így tovább ;) Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2008. szeptember 22., 14:45 (CEST)

A kiváló wikipédistánknak

Kiváló Wikipédista díj a hosszú ideje végzett lelkiismeretes, lelkes munkádért!

Kedves Syp! Mikor körbekérdeztem levélben a szerkesztőség tagjai között, hogy támogatnák-e a díjazásod, a tipikus válasz az volt, hogy „Még nincs neki?!”. Ez valóban egy régi adósságunk, amit ezennel szeretnék pótolni. Közel félszáz támogató szavazatot gyűjtöttél egy nap alatt, ekkora szeretetet kevés más szerkesztő tudhat maga mögött. Sok sikert és további jó munkát kívánok minden támogató nevében: Samat üzenetrögzítő 2009. február 27., 22:48 (CET)