Szerkesztő:Nyiffi/Archívum8

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Római oktatás

Helló! A napokban a Római nevelés és oktatáshoz írtam egy nagy változtatás. Le tudnád kérlek ellenőrizni? Előre kösz!–R.P288 – Aláíratlan hozzászólás, szerzője R.P288 (vitalap | szerkesztései)

Álposzméh

Szia Nyiffi!

Nagyon köszönöm! Naaaagyon aranyos vagy. :))) Az álposzméh cikkembe is belekukkantasz, ha majd lesz időd?

Szép napot!

Üdv.: Gg. Any (elnézést, az előbb lemaradtam a végéről)

Szia Nyiffi!

Most látom, hogy le van ellenőrizve az álposzméh cikkem és ráadásul Te ellenőrizted. Köszönöm! :)))

Üdv.: Gg. Any

Szia!

Mindent nagyon köszönök! :))))

Gg. Any vita 2016. április 20., 12:46 (CEST)


Alencar Rossoni

Hello Nyiffi! Can you please review my page.

Thank you

Best regards,

[[1]] Palencsár Miklós – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Alencar.rossoni (vitalap | szerkesztései)

Alencar Rossoni 2

Hello Nyiffi! I would like to ask you to review my another page too.

Thank you.

Best regards,

[[2]] 3B Behaviour Based Business – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Alencar.rossoni (vitalap | szerkesztései)

Budai Ilona

Szia!

A jövő héten befejezem! Előre is köszönöm a türelmedet és megértésedet!

További szép napot és jó szerkesztést! -- Lacika455 vita 2016. április 24., 10:27 (CEST)

Indoklás!

Tisztelt Nyiffi! Indoklást szeretnék kérni, hogy miért távolítottad el a Matolcsy György oldalán, tett változtatásaimat, hiszen valótlanságot nem állítottam, és mint kezdő wiki-szerkesztő igen elszomorított. Válaszod előre is köszönöm! Javaslom állítsd vissza kérlek, hogy az emberekhez a tények is eljussanak! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Val1n0r (vitalap | szerkesztései)

Cikkeim

Köszönöm szépen a visszajelzést. A fejlesztendő területeket már megkaptam a vitalapomon feljebb is, a dicséretek miatt viszont különösen jó volt olvasni az írásodat. Azt én is sajnálom, hogy majdnem egy évig nem lettek kijavítva a félreütések. Én egy időben kimondottan a naprakészségre mentem rá, és mivel vannak itt nálam élesebb szemű kollégák is azokat a munkákat, amikhez ilyen készség kell, másokra hagytam. Alapvetően átnéztem a cikket, de bíztam a közösség erejében is, és köszönöm, hogy így ebben te is segítesz. Ksanyi vita 2016. április 24., 18:31 (CEST)


Gwendolyn Masin

Szia, rá tudnál nézni és ellenőrizni a szerkesztésemet?

Köszi Kottalany vita 2016. április 27., 13:00 (CEST)

Szeged

Szia!

Lécci nézz már rá a fenti cikkre, 18 változtatás vár ellenőrzésre. Köszi, OrsolyaVirágHardCandy 2016. április 29., 16:29 (CEST)

Kérdés

Szia! Nem akarnád kipróbálni az idén ezt? :-) Ogodej vitalap 2016. április 30., 19:55 (CEST)

Javasolnám a kipróbálást. A kérdezőnek meg a folytatást/ismétlést. ;-) Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2016. április 30., 20:06 (CEST)

@Ogodej, Hungarikusz Firkász: hát jó, egyszer élünk... :) egyébként gondolkodtam rajta már előző alkalommal is. - nyiffi üzenj! 2016. április 30., 20:19 (CEST)
Örülünk! Ogodej vitalap 2016. április 30., 20:49 (CEST)

Köszönet

Szia! Köszönöm szépen. Noémi – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Konmaaa (vitalap | szerkesztései)

Polgári Konzervatív Párt

Szia, mi legyen ezzel a szócikkel? Láttad a szerzője vitalapját? Mi az eljárás ilyenkor? Ha nem állítottad volna vissza, azonnalira jelölöm (mert üres). Köszönöm, – Vépi vita 2016. május 14., 19:47 (CEST)

Help

Szia cica! Van gazdád? :$ – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Danielgoldluv (vitalap | szerkesztései)

válasz

Nyiffi! Kipróbáltad a linkeket, hogy működnek-e az Azáleás-völgy címszó alatt, mielőtt törölted a változtatásokat?? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 109.69.114.200 (vitalap | szerkesztései)

Szavazás a Wikitanácsba

Gratulálok! Te vagy az első aki elérte a szükséges 25 támogatót. Jó munkálkodást a tanácsban! – Pegy22 vita 2016. május 20., 13:43 (CEST)

Kovács Noémi

Szia! El tudnád fogadni a Kovács Noémi cikk változtatásait? Fontos lenne, hiszen május 1-től már az Origo újságírója és nem Faktoros. Köszi, Viktor – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Eszesis (vitalap | szerkesztései)

Isten Országa

Látom Téged se hagyott érvényesülni ez a program. Pagonyra gondolok. Most 18 percig volt fent az írásom. Biztos nem tud aludni mert azt a ciklust kihagyták a tervezői. gyari87@gmail.com írj mindenképp! Üdv.: Ádám Gahard vita 2016. május 30., 02:08 (CEST)

Törlés oka

Szia,érte. Miért kéne törölni a cikket? Ennyi erővel T..i Atyát is lehet. Keress r google-ön, nem véletlen tettem ki. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 176.77.130.32 (vitalap | szerkesztései)

Re: Villamosvonalak

Szia! Nem vettem észre, hogy a "Sablon:Hasonló nevű viszonylatok/Villamos/3" lapon nem írtam át a 3A-t. Így már mehet törlésre. Üdv! LaSza utazz el hozzám! 2016. május 30., 18:57 (CEST)

WT

Szia!

Gratulálok! Bekerültél a WT-be. Kérlek, helyezd el a {{Userbox/Wikitanács-tag}} sablont a szerkesztői lapodon és/vagy kategorizáld be magadat az A Wikitanács tagjai kategóriába. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2016. május 31., 00:21 (CEST)

Wt. választás

Szia!

Gratulálok megválasztásodhoz!

Köszönöm, hogy válaszoltál a választás lapján feltett kérdésekre. Ígéretemhez híven írtam néhány javaslatot a vitalapra.

További, örömteli szerkesztést kívánok! Üdvözlettel: – Kispados vita 2016. május 31., 02:07 (CEST)

Gratulálok én is a rendkívül meggyőző és imponáló arányban történt megválasztásodhoz! :-) Ogodej vitalap 2016. május 31., 11:01 (CEST)

Köszönöm nektek! nyiffi 2016. május 31., 11:53 (CEST)

Olasz-török háború fordítása

Szia Nyiffi!

Az olasz-török háború cikkemet nagyon elhanyagoltam, a főtéma nincs megírva. Ezért, mivel nem találtam elegendő forrást elhatároztam az allapomon folytatom a fordítást. De ha feltüntetem az angol Wikipédia-cikk az Italo-Turkish War felhasznált forrásait, akkor ki kell-e tennem a fordítás sablont vagy nem? – Csuja vita 2016. június 11., 11:43 (CEST)

jogsértő sablon

Köszönöm, hogy szóltál! Nl vita 2016. június 14., 15:35 (CEST)

Projektem vége

Szia!

Befejeztem az olasz-török háborús projektem!

Ha megnéznéd mond meg milyen hiányosságaim vannak, mert ha nincs, (jó mindenkinek van csak ha elég a tudásom) akkor jelentkeznék a megerősített szerkesztői posztra.

Köszönöm a mentorálást! – Csujaírj 2016. június 14., 17:31 (CEST)

Köszönöm a válaszod! Akkor jelentkezem. – Csujaírj 2016. június 14., 18:25 (CEST)

Hasznos még

Szerintem hosszabb távon Ticinoból is megerősített szerkesztő lehet majd (ha összegyűl elegendő szerkesztés hozzá). Hasznosak az egyházi szócikkekben végzett szerkesztései. Volt ugyan egy affér májusban (Dísz tér), de az is látszik a laptörténetből, hogy utána rendeződött a helyzet. Apród vita 2016. június 14., 19:21 (CEST)

törlendő lap

Rendben. Legközelebb azt használom.--Fromiadrian vita 2016. június 16., 13:12 (CEST)

Drakula

Drakuklálok a megbürítésedhez! :-) Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2016. június 20., 00:07 (CEST)

Köszönöm! Vigyor - nyiffi 2016. június 20., 08:26 (CEST)

Emerson

Szia! Bocs, hogy egy hónappal ezelötti szerkesztésedre kérdezek rá, de mi alapján szedted ki, hogy részben nincs forrás? Én nem látom, hogy forrással vagy jegyzettel gazdagodott volna a cikk és nem viccből raktam ki anno, akár tetszik, akár nem. Engem nemigazán érdekel annyira a pasas, de ha valaki szeretne utánajárni a szócikkben írottaknak, nem mindenhez találja meg a forrást... vagy lemaradtam valamiről? Fauvirt vita 2016. június 20., 12:13 (CEST)

Sajnálom és szívesen... anno próbáltam, de val.szeg angolos hiányossàgaim miatt nem sikerült talalálnom... majd lehet, hogy eszer nekiveselkedem még egyszer és pontosan megjelölöm, a forrásolatlan részeket. Esetleg az indb-n a full biot is érdemes lehet átnézni (nem emlékszem már, hogy akkor is ugyanez volt-e, ezért is kérdeztem a lemaradást), vagy az angol wikis forrásokat... Èn is köszönöm... hogy ilyen vagy. ;o) Fauvirt vita 2016. június 20., 13:54 (CEST)

RE: RE: Lapok

Üdv! Köszönöm! – Bolondkamion vita 2016. június 20., 20:28 (CEST)

Véleményezés

Szia! Sierra Leone-i polgárháború cikkemről mondanál véleményt? Nagyon köszi – Dr.Trex vita 2016. június 21., 17:12 (CEST)

Szia! Most javítottam pár dolgon, főleg a jegyzetelésen.

Gratuláció!

Szia Nyiffi!

Szívből gratulálok a bürokrata címedhez!!! Csak így tovább. Még szerkessz nagyon sokáig a Wikin! :)))

Üdv.:Gg. Any vita 2016. június 21., 20:58 (CEST)

van Damme

Szóval egészen új seprű az a seprű? Jó söprést kívánok! Vigyor

Nézegethetem én ezt a cikket akármeddig, csak nem jön ki semmi. Eleve elég gyenge az egész szócikk, és az angol oldalon levő források is bulvárszintűek.

Tartsd fenn a blokkot még egy picit, kérlek, egészen belezsibbadtam ebbe a hülyeségbe. Lehet, hogy ez az Anita Kiss csak az anon neve, aki szerelmes a színészbe. Visszatérek rá. - Orion 8 vita 2016. június 22., 01:53 (CEST)

Wikitanács

Szia, kérlek, nézz rá a leveleidre! Üdv, Szalakóta vita 2016. június 23., 11:54 (CEST)

Idő van, szavazni kellene. Szalakóta vita 2016. június 24., 20:28 (CEST)

Re:Re:Véleményezés

Szia! Most már értem, mire gondoltál eddig nem esett le...Szóval a Wikipédia nem használható forrásnak, csak az ott megjelölt források, ha azok megfelelőek. De a címmel foglalkoztam a legtöbbet... Mert az alap helyesírás javító persze hibaként kezeli a Sierra Leone-i polgárháborút, hiszen nem kisbetűvel van írva, de szerintem így jól néz, tehát így jó is lesz(jól van ám, csak viccelek, utánanéztem a gugliban és máshol is így írják). Köszi a segítséget, akkor még finomítgatok, ha találok valamit, és nekiállok egy új cikknek.

U.I.:Azért nem válaszoltam mert 20-a körül elfogyott az internet a sok wikizéstől :D. – Dr.Trex vita 2016. június 26., 07:43 (CEST)

Kisasszony-szitakötő

Szia!

A Kisasszony-szitakötő eszmei értéke a http://szitakotok.hu/index.php?page=magyarorszag-szitakoeto-fajai oldalon elavult. http://www.termeszetvedelem.hu/index.php?pg=vf_801 oldalon található a helyes.

Üdv, sebyadri

Értékelés

Szia!

Szeretnék egy kicsit cikkeket értékelni, főleg autókkal kapcsolatban, ugyanis ebben a témában eléggé nagy az ismeretem. Ha van valami tanácsod ehhez a témához, akkor azt szívesen veszem. Az alapokat már tudom. :D – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dr.Trex (vitalap | szerkesztései)

re:re:Értékelés

Szia! Ezeket már elolvastam korábban, és igen a {{WPAUTÓ}} sablonnal szeretnék értékelni. Amúgy azért is ezt választottam, mert itt is eléggé alacsony az értékelési arány... Egészen mostanáig, persze :D – Dr.Trex vita 2016. június 28., 10:27 (CEST)

IASK-Panna

Szia, rá tudnál nézni és ellenőrizni a szerkesztésemet? Sajnos az infoboxot nem sikerült jól elkészítenem. Az IASK logóját is feltenném,van rá mód hogy belinkeljem a képadatokat? Ehhez is szükséges az IASK vezetőségétől engedélyt kérnem? Elég, ha a formalevélre válaszolnak vagy aláírt scannelt változat szükséges? Előre is köszi a segítséget:Panna – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Panna Pips (vitalap | szerkesztései)

Markocsán Sándor

Szia! Láttam, törölted a Markocsán sándor szócikket, amit Szerkesztő:Gaalmelinda kezdett el írni. Csurla teljesen jogos jegyezte meg az azonnali törlésre jelölésnél, hogy jó lenne átnevezéssel megoldani, mert a jelenlegi Markocsán Sándor nem átnevezéssel, hanem másolással és új lap nyitásával született meg, így elveszett a korábbi szócikk laptörténete, ami szerintem szükséges volna. Nem tudom, mit lehet tenni; lehet, hogy a kettőből egyet csinálva össze kellene fésülni a laptörténeteket? (Nyugodtan válaszolj ide.) Üdvözlettel: --Sphenodon vita 2016. június 29., 16:36 (CEST)

Most meg azt látom, hogy kék lett a kisbetűs szócikk, miközben írtam az előző üzenetet. Úgyhogy most nem írok többet, hanem figyelek. :) --Sphenodon vita 2016. június 29., 16:38 (CEST)

Bocs, elnéztem, csak a vitalapját törölted... --Sphenodon vita 2016. június 29., 16:40 (CEST)

Semmi gond, csak azért írtam ide, mert azt hittem, a szócikket törölted, s ezért téged kértelek volna meg, hogy fésüld össze a laptöriket, de aztán észrevettem, hogy figyelmetlen voltam. :) --Sphenodon vita 2016. június 29., 21:38 (CEST)

Örökbefogadás

Szia! Az örökbefogadós cikknél hogyan kell a térképen elhelyezni a nevemet, azt láttam, hogy koordinátákat használ, csak azt nem tudom, hogy milyen elv alapján kell elhelyezni a nevemet... Előre is köszi:– Dr.Trex vita 2016. június 29., 18:34 (CEST)

@Dr.Trex: szia! Ez egy remek kérdés, próbáltam a laptörténetből tájékozódni, de számomra nem derült ki a válasz. Ha koordinátákkal be tudod azonosítani a választott országot, akkor helyezd oda a neved a korábbi koordinátamegjelölések alapján. A legegyszerűbb: másolj le egy sort, a koordinátákat és a szerkesztői nevet cseréld ki a választott országéra és a szerkesztői nevedre. Bővebb segítséget nyújthat esetleg @Titan971118: és @Zerind:, úgy láttam, ők azok az aktív szerkesztők, akik a térképet is szerkesztették. (Ők is kaptak értesítést, ahogy te is, biztosan válaszolnak valamit, ha lesz rá kapacitásuk.) Üdv, nyiffi 2016. június 29., 19:09 (CEST)
Sziasztok, én sem tudok jobb ötletet adni, mint hogy másolj le egy sort és írd át. A koordinátákat én simán becsléssel és próbálgatással találtam ki. Mindig megnéztem az előnézetet, és ha láttam, hogy még nem jó, akkor kicsit csökkentettem/növeltem a koordinátákat, amíg jó nem lett. Zerind üzenőlap 2016. június 29., 20:33 (CEST)

Sziasztok! Nekem dettó ugyanaz, mint Zerind-nél. Koordínátákat bemásolod, majd becsülsz! :) – Titan971118 vita 2016. június 29., 22:22 (CEST)

re:Örökbefogadás

Köszönöm mindenkinek, majd rájövök valahogy :D – Dr.Trex vita 2016. június 30., 07:33 (CEST)

Na sikerült! Szerencse, hogy Warmuz Szenegált választotta, így könnyű dolgom volt :) És persze hogy emlékszem még az általános iskolás koordináta rendszerekre... – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dr.Trex (vitalap | szerkesztései)

Info

köszönet – Kakadúmadár vita 2016. július 3., 16:45 (CEST)

üdvözlés

Kedves szerkesztő! Köszönöm szépen az üdvözlést! Köszönettel: Csimma Viktor vita 2016. július 3., 22:23 (CEST)

Mamulok

Szia! Visszatettem az első mondat egy részét. Próbáltam szóismétlés nélkül összeírni a két mondatot. Remélem jó lesz így. Üdv.:Gg. Any vita 2016. július 4., 18:36 (CEST)

Hangvilla egyértelműsítő lap formázása

Szia! Tudnál nekem segíteni a Hangvilla egyértelműsítő lap formázásában? Azért csináltam egyért. lapot, mert létrehoztam a Hangvilla (kulturális intézmény) szócikket. Köszönöm előre! – Imarci99 vita 2016. július 6., 17:55 (CEST)

Megcsináltam. – Rlevente üzenet 2016. július 6., 18:28 (CEST)

Sárospataky István

Szia! Ellenőriznéd? Üdv. Tambo vita 2016. július 12., 09:39 (CEST)

Köszönöm! Tambo vita 2016. július 12., 09:51 (CEST)

Nem veled van a bajom.

Szia. Javítottam az ékkezeteket. Az oldalamon is. Sajnos nem értek hozzá.

DANI.ATTILA7 vita 2016. július 12., 16:39 (CEST)

Márványcsiszolás

Márványcsiszolás (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd)

Szia, bocs, hogy visszaállítással vettem ki a jogsértő sablont, de technikailag így volt egyszerűbb – nem udvariatlanságnak szántam. Mint láthatod a szöveg engedélyezésre került, így szerzői jogilag ez rendben van, de a cikk ezer más sebből vérzik. --PallertiRabbit Hole 2016. július 13., 09:53 (CEST)

Le Mans

Szia Nyiffi!

Csak bővebben is szerettem volna megköszönni, hogy kiegészítetted a Fangióról szóló oldalon az átirányításra mutató linket! Kellemes meglepetés volt, hogy mire beléptem, megkerestem az oldal valódi címét, és megnyitottam volna szerkesztésre a Fangio oldalt, már készen is volt! :D Még egyszer köszi a segítséget!

Legyen nagyon szép és eredményes napod!

--HoremWeb ḏd md.w jn: szavaknak mondása 2016. július 13., 11:10 (CEST)

Tiszaeszlári vérvád

Elnézést, eltévedtem, ezzel a szócikkel kapcsolatban nem te vontad vissza a szerkesztésem.

Re: Megerősített szerkesztői jog

Szia, köszönöm a tanácsokat, akkor még egyelőre szerkesztek, ha majd később úgy érzem, hogy már felkészültebb vagyok, még visszatérek a kéréssel.

Üdv VSA96 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

Jegyzet/Hivatkozás

Szia!

Szeretném megkérdezni, Neked mi a véleményed, egyáltalán van-e jelentősége, hogy Jegyzet-, vagy Hivatkozás szót tüntet-e fel valaki egy szócikkben. Nekem a Hivatkozás szó jobban fedi a valós jelentést, de a Jegyzet elnevezés többször szerepel. Viszont még a kiemelt cikkekben is hol ezt, hol azt használják.

Köszönettel: Gg. Any vita 2016. július 30., 22:21 (CEST)

Steindy

Köszönöm gyors akciódat, írtam neki a Commonsos vitalapjára. Üdv, – Burumbátor Súgd ide! 2016. augusztus 4., 09:10 (CEST)

Elég a Balázs nyálból

Szerintem miattad lett a Balázs ennyire nyálas.– OlimPIA vita 2016. augusztus 12., 13:48 (CEST)

Re: Csűrcsillag

Köszönöm szépen. – Vépi vita 2016. augusztus 30., 06:27 (CEST)

Pilis - linkek

Szia! Szerintem már sehol sincsenek a régi alakra mutató linkek a szócikkekben. A navigációs sablon említi csak őket, de abban ki lettek javítva már.– Szenti Tamás vita 2016. szeptember 11., 15:30 (CEST)

Dani

Csak jelzem, hogy bátorítottad ezt a cikket hozta létre: Luan Guilherme de Jesus Vieira. Ha húsz alatt marad az egysoros cikkben vétett hibák száma, vendégem leszel egy pohár dzsúszra. Számolásra fel! :) – Burumbátor Súgd ide! 2016. szeptember 17., 10:21 (CEST)

Ez egy fiatal gyerek. Még várhatna, hogy a Wikipédia sodró közéletébe bepottyanjon. És rengeteg a munka utána... És fogjál! :) – Burumbátor Súgd ide! 2016. szeptember 17., 10:59 (CEST)