Szerkesztő:Nyiffi/Archívum4

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Idegen (és magyar) nevek névsorba sorolása

Szia !

Azt a feladatott találtam ki magamnak, hogy a Zeneszerzők listája-t szerkesszem. (Ez amiatt testhezálló feladat, mert így nem kell azzal a stresszel megküzdenem, hogy a "csonk" szintről elemelkedjek ... :-))

Itt abba a problémába ütköztem, hogy az idegen nyelvű neveket (olasz, francia, spanyol), amelyek névelőket és elöljárószókat is tartalmaznak (például: Fernand de La Tombelle) hova helyezzem a magyar névsorba. Az említett nevet a franciák az elöljárószó elhagyásával, de a névelő figyelembevételével az "L" betűhöz sorolják. Én viszont, a magyar gyakorlatnak megfelelően a névelőt is figyelmen kívül hagynám és a "T"-hez sorolnám. Mit szólsz ehhez ? --Rendes Kis vita 2014. november 30., 21:41 (CET)

Az angolok, akik hozzánk hasonlóan kívülállóként szemlélik az olasz-francia-spanyol mizériát Francisco de la Torre-t a "T"-hez szerkesztették ... (Sőt, a spanyolok is !)

Tovább kócolja a helyzetet, hogy maguk a franciák is képesek a névelőt kis "L"-lel írni, így: Fernand de la Tombelle ... ! --Rendes Kis vita 2014. november 30., 23:24 (CET)

És még egy, az előbbitől független kérdés: az Abelardo Nicanor és Abélard Pierre nevek rendezésekor az első név végén levő "o"-t a második névnek a "p"-jével vagy a szóközével hasonlítjuk ? --Rendes Kis vita 2014. november 30., 23:47 (CET)

Ha csak az "értékes" karaktereket vonjuk bele az összehasonlításba, az azt jelenti, mintha AbelardoNicanort hasonlítanánk AbélardPierre-rel (a franciák ezt teszik, példánk esetében: Lantier, LaTombelle, Latour !), tehát Abelardo kerül elölre, mert kisebb AbelardP-nél. Szerintem a szóköznek is értelemhordozó szerepe van, tehát Abélard mindenképpen előrébb van, mint Abelardo, függetlenül attól, hogy mi a keresztnevük. Ez a magyar neveket éppúgy érinti: szerintem Magyar Zsolt előbb következik a névsorban, mint Magyari Ádám. (Az angolok is a magyar és nem a francia logika szerint rendeznek).

Nincs a sorbarendezésről szerkesztési irányelv (én nem találtam) ? - Ha nincs, nem kéne-e létrehozni ? --Rendes Kis vita 2014. december 1., 08:26 (CET)

Éljen az angol-magyar logika ! :) --Rendes Kis vita 2014. december 1., 08:56 (CET)

Köszönet, újrapróbálkozás

Szia! Köszönöm a biztatást! De amikor bevezettétek azt a rendszert, hogy a mezei szerkesztők bejegyzései csak a főszerkesztők jóváhagyásával jelennek meg, akkor besértődtem! :)) ... És hiába kértem a főszerkesztői jogot, az volt az ellenérv, hogy keveset szerkesztek. Ez igaz, viszont azt megbízható színvonalon: keveset, de jót! ... Igen, az volt a másik, amin besértődtem, hogy amikor tömören, lényegretörően megírtam 1 szócikket, akkor valamék főszerkesztő ráírta, hogy "csonk" ... A harmadik, hogy 1 szerkesztésemet valami szerzői jogi aggály miatt - megjelöltem ugyan a forrást, de ez sem volt elég - annyira kitörölték, hogy a "közreműködéseim" között egyáltalán semmi nyoma sem maradt annak, hogy én azzal a témával foglalkoztam ... :)

Írtam 1 "csonk"-ot, kíváncsi vagyok a sorsára. Szerintem 1 "csonk" is sokkal jobb, mint a semmi. Szerintem az tervezési hiba a wikiszoftverben, hogy ha 1 lap nem létezik a mi nyelvünkön, akkor csak kiüzeni ezt a tényt és nem kínálja föl, hogy viszont létezik más nyelveken. A "csonk" viszont már alkalmas arra, hogy lehetőséget adjon, hogy átkapcsoljunk bővebben kifejtett másnyelvű változatra ... :)

A sorsa 1előre biztató, a létrehozáshoz képest 12 perc múlva Csigabi ellenőrizte és beletett 1 (infobox)-ot és vagy ő vagy 1 automata beletette az idegennyelvű hivatkozásokat ... :)

Örvendetes aktivitás: újabb 19 perc elteltével Einstein2 is beleszerkesztett. Tetszik az a (számomra) új funkció, hogy meg lehet köszönni ezeket a besegítéseket ... :)

Köszönet

Kedves Nyiffi!


Megnéztem lapodat, nagyon tetszik... de jó lenne nekem is egy ilyen felépitésű profillap... neki is kezdek. :-)

Szép estét!

Feca

Köszike

Ismét köszi a segitséget! Én is gondoltam, hogy visszatöltöm a próbalapomra... dehát. :-( Na ezt a próbalapon történt próbálkozást - Komlóstető angolul - szerttem volna úgy csatolni, hogy aki a magyar lapon a Komlóstető lapra keres és olvassa akkor az általam szerkesztett angol nyelvű változata szerepelne a nyelvi változatok között.

Szép estét!

Feca

Ismételt HELP

Kedves Nyiffi!

Nem akarok terhedre lenni, bár nagyon szeretném ha segitenél. Úgy látom, hogy végre van egy valaki akivel sikerült kapcsolatot találni és ilyen készséges is mint Te! Most inkább nem csinálok semmit, csak nézegetem a próbalapom... addig sem teszek semmi olyat amit utána Neked kell helyrehozni... :-)

Üdvi,

Feca

Re:F1 2014

Szia! Örülök hogy tetszik, szépen összedobtuk az nem vitás, én is gondolkodtam rajta hogy néhány kisebb hiányosság pótlása után mehet kiemelésre. Az ha az év szócikke lenne az már csak hab lenne a tortán! :-) Az abu-dzabi futamleírást és a forrásolást pedig előre is köszönöm! Bár sajnos lehet, hogy a források egy része nem megfelelő formátumban van, azokkal még lehetséges hogy kezdeni kell majd valamit.. Üdv, --XXLVenom999 The Bunker 2014. november 29., 18:39 (CET)

Előre is köszönöm és jó munkát! :) --XXLVenom999 The Bunker 2014. november 29., 20:02 (CET)

Aladdin

Szia Nyiffi! Köszi az m javítását n erre. --Vakondka vita 2014. december 5., 09:58 (CET)

A fehér kígyó legendája

Szia Nyiffikém! Miért volt megtévesztő, vagy felesleges átirányítás. --Vakondka vita 2014. december 7., 10:02 (CET)

Nem olyan fontos téma, csak rákérdeztem, ha törölted, helyre van téve. :) --Vakondka vita 2014. december 7., 10:55 (CET)

Szia!

nos igazából kezdő vagyok, és szeretném megkérdezni tőled, hogy mért írtál a Wt vitalapomra Rendben, nagyon szépen köszönöm, hogy visszaírtál! De kérlek akkor írj le nekem egy olyan linket, amin magyarul le van írja mi ez a bizonyos "Wat" és honnan ered köszi

Érdekességek

Kedves Nyiffi!

A Sablon:Kezdőlap érdekességei/2014-50-2-ben az Uránusz holdjai linkjét az Uránusz holdjai linkre cseréltem, mert utóbbi szócikk sokkal részletesebb információkat tartalmaz az Uránusz holdjai nevének eredetéről, mint az Uránusz szócikk. Remélem nem baj. Ezzel azonosan linkeltem be a Wikipédia:Érdekességek/1801–2000 listájában az 1813. érdekesség sorában. Ha mégsem felel meg neked ilyen módon az átjavítás, visszavonhatod ezeket. Szép napot kívánok! Apród vita 2014. december 8., 01:18 (CET)

Díj

Nagyon szépen köszönöm a figyelmességedet és a kedvességedet.--Tao Kai 陶凯 vita 2014. december 8., 16:56 (CET)

Szlovén községek vs. települések

A szlovén községek olyan "járásszerű", kistérségszerű közigazgatási egységek, melyek egy községközpont körül több települést is magukba foglalnak. A szlovén települések a konkrétan lakott településeket, falvakat jelentik.Porbóllett vita 2014. december 10., 10:32 (CET) Nyugi, semmi pánik, nem gond. Azért láthattad a friss változtatásoknál gyakorlatilag folyamatosan a szerkesztéseimet, mert kategóriákat cseréltem manuálisan a cikkekben Szlovénia községeiről>> a helyes Szlovénia települései kategóriára.Porbóllett vita 2014. december 10., 11:44 (CET)

a lap korábbi visszaállítása

Szia Nyiffikém! Köszi a butus anon szerkesztéseinek vissza állítását, remélem csak már nem megint a Kiss Elek szórakozott. --Vakondka vita 2014. december 11., 20:09 (CET)

Ligetszépe növénynemzetség és a genetikai jellegzetességük

Szia Nyiffi! Megírtam a genetikai szövegrészt a Ligetszépe (növénynemzetség) szócikkbe. Megkérhetlek arra, ha időd és energiád engedi, hogy lektorálod és az esetleges hibákat javítod a most újonnan betoldott szövegrészben? Előre is köszönöm! :) --Sphenodon vita 2014. december 12., 12:26 (CET)

Köszönöm. :) --Sphenodon vita 2014. december 12., 12:56 (CET)

szia

értem mit írtál de szeretnélek megkérni rá hogy létre hoznád a nyíregyháza portált mert szeretném ha minél több szócikk lene nyíregyházárol én mán a vitalapját létre is hoztam is aszt irtam hogy valaki hozán létre de h ne talán megcsinálod előre is köszönöm

szia

mi lene ha te is fentartanád a portált de még keresek pár szerkesztőt hozá

Kiemelés

Kérlek vedd le a Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Vlagyimir Iljics Lenin a kiemelésről, mert túllépte a cikk a 20%-os bővítési határt. Andrew69. 2014. december 15., 08:48 (CET)

A cikk vitalapján pillanatnyilag az olvasható, hogy „A(z) Vlagyimir Iljics Lenin egyike a kiemelt szócikkeknek, a Wikipédia legjobbjai közé tartozik. A közösség szavazta meg kiemeltnek a kiemelt státuszáról szóló szavazáson.” Ezt javítani kéne. Malatinszky vita 2014. december 15., 17:49 (CET)


Témánként egy cikk szerepelhet kiemelési eljáráson (Wikipédia:Szócikk kiemelésének folyamata#A szócikkek ellenőrzése), ezért javaslataidat várólistára tettem át. --Tudor987 vita 2014. december 15., 21:44 (CET)

Szia kedves @Nyiffi! Nehogy abbahagyd! Csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik! Te jól végzed ezt a munkát. Csak így tovább! Szalax büszke lehet rád! Üdvözlettel Tambo vita 2014. december 16., 07:18 (CET)

Re: Az óceán lánya

Szia Nyiffike! Holnapra terveztem az egyértelműsítő lapot megcsinálni, de ha már te megcsináltad, akkor köszi, azokat meg majd kikékítem. --Vakondka vita 2014. december 17., 19:14 (CET)

Tessék ki vannak kékítve. --Vakondka vita 2014. december 17., 20:28 (CET)

Szívesen CS. K. cikkjében megköszönted. --Vakondka vita 2014. december 17., 20:44 (CET)

Szívesen M. I. cikkjében is megköszönted. --Vakondka vita 2014. december 17., 20:45 (CET)

Szívesen a többieknél is, meg a többinél is. --Vakondka vita 2014. december 17., 20:47 (CET)

XXLVenom999-el egyezett szórendünk

a forgató könyvet írta ... rendezte ... a zenéjét szerezte ...

És ez mi a b. f.-ért volna magyartalan? Nézd meg interneten is használják sok helyen. pl:

  • Íme Markó Ádám új dobos videója, A ZENÉJÉT SZEREZTE Hrutka Róbert!
  • Nicholas Sparks regénye alapján A FORGATÓKÖNYVET ÍRTA Gerald DiPego.

XXLVenom999 Vele egyeztünk egy formában, és erre ő azt írta jó. A szöveg javsításod közben, te is rontottál, hogy (és védelmezett az olyan embereket). Szerintem ez úgy volt helyes: (és védelmezte az olyan embereket). --Vakondka vita 2014. december 18., 13:35 (CET)

Bár lehet jobb úgy, ahogy te írtad, akkor ennél a szórendnél maradok vele is, csak a léyneg a film kifjeezés a nevek mellet ne elygen sehol, mert attól herótom van, ha annyit ismétlődik a szövegek elején, a filmet a, meg a film a, akkor így jó, ahogy te írtad, majd átírom mindenhol erre a szórendre, de izgultam, mert azt hittem az már egy tilos értelmetlen magyartalan szórend, mikor olvastam több heylen oylan szórendben is neten. --Vakondka vita 2014. december 18., 14:13 (CET)

Szia Nyiffi! Köszi szépen a 2-2 betű mellé ütésének helyre állítását. :) Amúgy a kanadánál szeritnem a másik formát is szabad használni. --Vakondka vita 2014. december 19., 07:36 (CET)

Kellemes ünnepeket!

Kedves Nyiffi, kellemes karácsonyi ünnepeket, boldog új évet, jó egészséget és sok sikert kívánok.--Elkágyé vita 2014. december 20., 17:19 (CET)

Bocs

Elnézésedet kérem,amiért nem válaszoétam, de most telepítem a PC-met és nem volt internettem. Még egy kis türelmet kérek, mert most meg időm nincs válaszolni. - Üdv. » KeFe « Társalgó 2014. december 23., 07:03 (CET)

karácsony, újév

Szia Nyiffi!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! DenesFeri vita 2014. december 23., 13:22 (CET)

Köszönöm szépen! DenesFeri vita 2014. december 24., 10:05 (CET)

Boldog karácsonyt! Szalakóta vita 2014. december 24., 20:48 (CET)

érdekességek

Szia, kérlek érdekességekbe csak olyat írj, ami a szócikkben forrásolva van. Pl. a Polinézia szócikken sincs egy darab forrás se. Az érdekességek nem titkolt célja az, hogy szócikket ajánljunk elolvasásra (kattintsanak). Nem akarunk olyan szócikkeket mutogatni, amelyeken forrás sincs... :) Xiaolong Üzenő 2014. december 25., 13:16 (CET)

Kiemelés

Szia! Lehet belekontárkodni? Azt hiszem, két új felkerülhet már, de nem akarok belenyúlni, ha te szoktad csinálni Xiaolong Üzenő 2014. december 30., 22:29 (CET)

Én is kérni szeretnék valamit. A Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Klasszicista építészet Magyarországon talán kaphatna kiemelt csillagot még ez évben. Ez arra is kiváló lenne, hogy esetleg méltó módon lehetne tisztelegni a kezdőlapon, hiszen Pollack Mihály halála évfordulós január 3-án. Üdv és BÚÉK! Andrew69. 2014. december 31., 09:35 (CET)

Bocs a belekontárkodásért, de A Klasszicista építészet Magyarországon szócikk kiemelését – a kérésnek megfelelően – megcsináltam. Többé nem fog előfordulni! :) Boldog új évet!  … szalax üzenő 2014. december 31., 12:34 (CET)
@Teemeah: @Andrew69.: @Szalax: Az a helyzet, hogy én csendben eloldalogtam szilveszterre, úgyhogy most próbálom utolérni magamat... :-) Korábban megkértem mást, hogy zárja le a kiemelési eljárást, amíg nem voltam errefelé, de úgy látom, végül is megoldódott másképpen. Köszönöm a közreműködést! - nyiffi üzenj! 2015. január 3., 10:23 (CET)

Újév

BUÉKǃ

ABIRA

Tc Kössz hogy három szerkesztővel egyetértve törölted az ABIRA-t Ne zavarjon benneteket az észak-keleti megyékben ezrével található sirfelirat. Meghalgattam a kórus énekét szövegét. Úgy tűnik a másság elfogadása nagyon jól énekelhető,de még mintha nem sikerülne átültetni a gyakorlatba. Örülnék ha tiszteletben tartanád,-tok közel 1 mill ember több ezer éves hagyományát.

--Balogg vita 2015. január 1., 22:47 (CET)

kiemelési eljárások

Szia!

Köszönöm, hogy rendezett a kiemelési ügyeket! BÚÉK! DenesFeri vita 2015. január 3., 12:59 (CET)

re: forrás

Tc Lehet h rossz a munkamódszerem s lassú is vagyok itt. 1.szócikk szerk. 2.mentés 3 képfeltöltés (commonson már ott van) 4 szócikkhez sehogy sem megy a kép, s a képi hivatkozás sem (wiki a legnehézkesebb szinte minden tekintettben, kis frissités kéne h kezdöknek ne menjen el a kedvük , itt munkálkodni) 5 igy nem is tudom menteni 6 Hivatkozások 7 hivatkozások mentése. Kezdjem a 6-al?

Honnan maradt le a hivatkozás? Segitséget előre is köszönöm

reklám

Szia!

Nem igazàn értem... Miutàn a vilàgban minden reklàm és marketing... Minden üzlet... Ird be a wikipédia keresőbe, "Zara"... Azt miért nem töröljük? Szóval mehet? Törölhetem??? -Nem értem mitöl "szabad" enciklopédia... Kossuth-nak igaza volt....

Na ez jó poén volt.... Miután minden folyamatosan fejlődik és bővül... Mindig minden változásban van... Ezzel most azt írtad, ha valamit felteszünk, azt már nem lehet szerkeszteni, ahhoz már nem lehet hozzátenni később... Se elvenni... Visszatérve a Zarára, nem látom felsorolva se a szabókat, se a varrokat, vagy épp a marketingosztály vezetőjét... De még a portást sem... Szóval az kőkemény REKLÁM! Tudod mi a feladatod... Töröld!!! Előre is köszönöm!

Barokk építészet.

Megtörténik az ilyen. Az az igazság, hogy én sem vagyok a témakör szakértője, csak felfigyeltem a – megítélésem szerint – kiemelést érdemlő cikkre. Azonban úgy tűnik, hogy helytelennek bizonyult az ítéletem. 12akd vita 2015. január 5., 10:19 (CET)

szia

a metró hálózatok listája szócikket át kéne nézni mivel az angol nyelvű szócikknek a mása igy sok metró müködő metróként van írva az angol listában míg a magyar nyelvűben még épül át kéne írni különben el fog avulni

  • kis foltos- üzent

Vásáry André wikipedia szerkesztés

Szia Nyiffi! Jó régen nem jártam itt, de most ismét a segítségedre szorulok. Sajnos az évi egyszeri szerkesztés nem tesz jót a tudásomnak, kérlek szépen nézd át a szerkesztéseimet, illetve arra is kérnélek, hogy az albumok megjelenésénél, a táblázatban segíts szerepeltetni a Mozijegy című lemezt, mert az már teljesen magas, hogy oda hogyan kell bevarázsolni :( Tartok tőle, hogy a forrásokat sem teljesen jól tüntettem fel :( Elnézést kérek a bénázásomért - és köszönöm szépen a segítségedet :) További szép napokat, üdv.: Helleborus vita 2015. január 11., 16:54 (CET)


3B Behaviour Based Business

Hello Nyiffi! First I would like to wish you a happy 2015!! Can you please check my new article? The name is 3B Behaviour Based Business

Thank you

Best Regards

Alencar.Rossoni

Piszkozat

A Pécsi Sahti per / Piszkozat lapot ezek szerint nem jó helyre hoztam létre? Pedig előtte tanulmányoztam mások piszkozat lapjait, és arra jutottam, hogy a Szerkesztői lapomon kell létrehoznom egy ilyen nevű lapot. - Tudnál segiteni, mit rontottam el? - A lap tartalmát, amit töröltél, hol tudom elérni. Nem egyezett meg a Pécsi Sahti per lap tartalmával, ebben fejlesztettem tovább, amikor törölted. Köszönöm: --Grga vita 2015. január 11., 22:14 (CET)

3B Behaviour Based Business

Hi Nyiffi! Thank for you revision! After your revision I've made changes! Please! Can you check this changes? Thank you!

Best Regards!

Alencar.rossoni

3B

Thank you very much for your revisions!!!

Best Regards

Alencar.Rossoni

Vásáry André wikipedia szerkesztés

Szia Nyiffi! Azt hittem, nem lesz több változtatás, de most kaptam kiegészítő adatokat, és nagyon igyekeztem, hogy helyesen írjam be. Kérlek szépen, nézz rá, hogy jó-e. Mivel nagyon ritkán kell szerkeszteni (én csak ennek az egy adatlapnak a módosításával foglalkozom a Wikipedián), igyekszem egybe gyűjteni a módosításokat, de nem mindig sikerül. Ne haragudj, ha részletekben kell zaklatnom :) Köszönöm szépen előre is a segítségedet, szép estét kívánok :)Helleborus vita 2015. január 14., 19:40 (CET)

Pécsi Sahti per

Kedves Nyiffi! Köszönöm, lementettem, amit akartam, törölheted. Segíts még légy szíves, a szerkesztőkkel való egyeztetés hogy megy: 1. Te írtál nekem először a vitalapomra. 2.A Erre választ én hova írjak Neked? A saját vitalapomon a Te leveled után egyszerűen beleírok, és arról automatikusan üzenetet kapsz? Vagy a vitalapodon egy új szakaszt kell nyitnom, és oda válaszolnom? 2.B Lehet úgy is, hogy Te az adott szócikk vitalapjára írod az első megjegyzést, és én oda válaszolok? Köszönöm a segítséget! üdv --Grga vita 2015. január 14., 22:49 (CET)

Egyért lap törlése

Szia! Kérlek, hogy máskor ilyet ne csinálj. Már korábban megvitatta a közösség, hogy ezek is hasznos lapok. Egyénként ilyen lapot nem törölhetsz csak úgy, hanem TMB-vel. Kérlek figyelj erre. Köszönöm, Csurla vita 2015. január 14., 22:57 (CET)

Közben megtaláltam a törlés okát. AZ egyik Gyula valójában József volt. Elnézést a zavarásért. Szia, Csurla vita 2015. január 14., 23:04 (CET)

Vásáry André wikipedia szerkesztés

Szia Nyiffi! Csak egy ici-pici változtatást csináltam, a legújabb album a Mahasz e heti lemezeladási listáján a 2. lett :) Ezt javítottam csak, kérlek szépen, engedélyezd. Köszönöm előre is, szép hétvégét Neked :) Helleborus vita 2015. január 16., 17:11 (CET)

Nasz Dániel lap törlése

Hello! Miért lett törölve a Nasz Dániel oldalam?

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Riedly Dénes törlés

Szia, nem értem miért töröltél. Magamról írtam, és semmi hoax információt nem tartalmazott. A benne említett személyek is szintén beleegyezésüket adták a megemlítésbe, és sokan keresnek rám, most akartam bővíteni a lapot... Milyen indok miatt lett törölve, és hogy lehet visszaállítani?

Riedly Dénes törlés

Igen, köszönöm, már korábban átolvastam, és találtam a szabályzatban olyan pontokat, kiegészítéseket, ami lehetővé teszi Riedly Dénes megalkotását. ilyen például, hogy 50-nél több google találat van mellette. Az információközlésben igaz még nem támasztottam alá a forrásokat, de csak azért, mert máris töröltétek. Továbbá az oldalat, és annak tartalmát, amit már megírtam hol kaphatom vissza? Remélem valamilyen archívumban mentve lett, hogy ne hiába dolgozzak vele. --Dexter2424 vita 2015. február 3., 12:38 (CET)

Riedly Dénes törlés

És a már feltöltött tartalmat valami pdf vagy txt-ben visszakaphatom, ha már nem is jelenik meg az oldalon? Továbbá van rá mód, hogy a Riedly Dénes oldal önálló wikipédia oldal legyen, vagy ezeket alapból törlitek, és nincs is rá esély, vagy van e az az eljárás amivel megmenthető? --Dexter2424 vita 2015. február 3., 12:49 (CET)

törpe víziló kiemelt szócikk

Szia Nyiffi!

A törpe víziló szócikk is kiemelt lett! Köszönöm szépen, hogy tanúsítottad! Üdv. DenesFeri vita 2015. február 7., 10:35 (CET)

Szia

Szia nem folyamatosan fejlesztem Ágoston Imre üzenőlapja  2015. február 17., 14:32‎ (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

szia

Nyiregyházán a belvárosban a szarvas utcán van egy irodaház arról írnál Egy szóciket előre is köszönöm – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Japán köztársaság (vitalap | szerkesztései) 2015. február 19., 10:13‎ (CET)

forrásmegjelölés

Az érintett cikkeket javitottam.

Üdv. Dante01 üzenőlapja  2015. február 21., 12:39‎ (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

szakasz elnevezés

Üdv!

Rendben, igyekszem mielőbb átírni a szakasz elnevezést! Köszönöm a felvilágosítást! Gotofuturo üzenőlapja  2015. február 22., 13:11‎ (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)