Szerkesztő:Nemezis

Üzenet nekem!
Sablonok
Dolgozóasztal
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
avagy magamról egy keveset
#F0FFF0

Bábel szerkesztői információk
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-3 This user can read and write fluently in English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fr-0 Cette personne ne sait pas communiquer en français.
fi-0 Tämä käyttäjä ei osaa lukea tai kirjoittaa suomea.
gr-abc Ez a szerkesztő teljesen megérti a görög ábécét.
Szerkesztők nyelvek szerint

A magyar Wikipédiában jelenleg 541 290 szócikk található. Ebből 1055 kiemelt. Ebből jelenleg 1 szócikk az én művem.

1991-ben születtem Esztergomban, de ma már Komáromban élek. Szeretek filmet nézni, számítógépezni, olvasni, zenét hallgatni. Érdeklődöm a tudomány, fizika, matematika, kémia, csillagászat iránt. Jelenleg gépészmérnök hallgató vagyok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

2013. január 11.-én remélve, hogy mások is követik példámat; önként vállaltam, hogy mostantól fogva minden 3. szócikk, amit lefordítok, megírok, vagy feljavítok, ezen nélkülözhetetlen cikkek közül fog kikerülni.

A nélkülözhetetlen szócikkek alatt én akkor a következőket értettem:

  • Magyarországgal kapcsolatos személyek, települések, történelmi események, tárgyak stb.
  • Az "alapműveltség" részét képező személyek, események, fogalmak, tárgyak, stb. Minden, amit az általános, és középiskolában megtanultunk - és elfelejtettünk.

Többnyire kicsi, és közepes terjedelmű cikkeket fordítok - a kivétel erősíti a szabályt ugyebár; saját írás nem jellemző. Témát random választok, de azért ha valamit megcsinálok, igyekszem körüljárni. Mindemellett igyekszem némi karbantartó-tevékenységet is folytatni, az átirányításra mutató zöld linkeket ahol lehet javítom; igyekszem egységesíteni a piros linkeket (ha egyszer valaki megcsinálja, akkor könnyebb dolga legyen és az öt újonnan lefordított lapra mutató hivatkozás [más oldalakon] ne öt különböző legyen), bár ez reménytelennek tűnik. Álmom egy univerzális kereső, ami minden lapon lefutva keresi az adott kifejezést, még akkor is ha az más oldalra mutató link, stb. Már ez is nagy segítség lenne. :)

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Nem saját lap, de az eredeti szöveg szinte teljes egészét átdolgoztam, és jelentősen bővítettem, így idesorolom.
  2. a b Besegítettem, hozzáírtam, vagy bármi más módon közöm van/volt hozzá, (inkább csak a jelentősebbek, a teljesség igénye nélkül)
  3. a b Valahol az új lap, és a besegítettem kategória közt, de inkább idesorolom, mert nem saját lap.
Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Nemezis címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány