Szerkesztő:Majomkerék/Engedélyek

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Győri autóbuszvonalak[szerkesztés]

Dátum: Tue, 9 Feb 2010 21:06:13 +0100 Feladó: "Zátonyi Gergely " Tárgy: Re: engedélykérés Kijelentem, hogy én vagyok az alábbi képek szerzői jogának tulajdonosa:

Hozzájárulok, hogy a képek a Vikimédia-projektek oldalain a "Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0" szabad licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Elfogadom, hogy mindenki számára megadom a jogot, hogy a képet terjessze, kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célra felhasználja, vagy igényei szerint módosítsa, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is én maradok a szerzői jog tulajdonosa, és fenntartom a jogot, hogy a licenc feltételeinek megfelelően nekem tulajdonítsák azt. A mások által végzett módosítások ugyanakkor nem lesznek nekem tulajdonítva.

Tisztában vagyok azzal, hogy a szabad licenc kizárólag a szerzői jogra vonatkozik, és fenntartom a lehetőséget, hogy jogi úton nyerjek elégtételt azok ellen, akik becsületsértő módon vagy a személyiségi jogokat megsértve használják a művet.

Elfogadom, hogy nem vonhatom vissza ezt a beleegyezést, és a művet nem biztos, hogy a Vikimédia-projektek örökké megtartják.


Üdv.: Zátonyi Gergely. 2010. 02. 09. Ui.: Ha elkészül a fényképes ismertető oldal, egy linket szeretnék majd kérni, hogy hol tekinthetem meg képeimet!