Szerkesztő:Juan Diego Manuel

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Juan Diego Manuel

Születési idő 1995
Lakhely Pécs
Userboxok
Ez a szerkesztő a középkorműhely tagja. Ez a szerkesztő
a Középkorműhely tagja.
Scandinavia.jpg Ez a szerkesztő tagja a Skandinávia-műhelynek.

Tevékenységi körömbe a történelemmel és a földrajzzal kapcsolatos cikkek írása, javítása és bővítése tartozik.

A Dán Királyság címere
A Svéd Királyság címere
A norvég királyi címer
Az Izlandi Királyság címere
A Spanyol Királyság címere
A Belga Királyság címere
Az Orosz Birodalom címere

Új szócikkek (13)[szerkesztés]

Kép Szócikk címe Téma Létrehozás dátuma Megjegyzés
Az alábbi szócikkeket én hoztam létre és én írtam meg, közreműködés nélkül.
Vexilloid of the Roman Empire.svg „Moszkva a harmadik Róma” elmélet teória, utópia-elmélet 2015. július 5. 15:47 Egy elmélet arról, hogy az oroszoknak történelmi küldetésük van. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Şarköyden Marmara Adası.jpg Márvány-sziget földrajzi objektum 2015. július 5. 21:45 Egy Törökországhoz tartozó sziget, angol fordítás alapján készült. (A cikk teljesen be van fejezve.)
Prince Christian.jpg Keresztély dán herceg személy 2015. július 7. 22:23 A dán királyi család jelenlegi tagjainak nem volt elérhető magyarul az életrajza, ezt pótoltam az alábbi szócikkekkel. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Princess Isabella of Denmark.jpg Izabella dán hercegnő személy 2015. július 10. 17:06 A dán királyi család jelenlegi tagjainak nem volt elérhető magyarul az életrajza, ezt pótoltam az alábbi szócikkekkel. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Vincent and Josephine.jpg Vince dán herceg személy 2015. július 10. 17:16 A dán királyi család jelenlegi tagjainak nem volt elérhető magyarul az életrajza, ezt pótoltam az alábbi szócikkekkel. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Vincent and Josephine.jpg Jozefina dán hercegnő személy 2015. július 10. 17:18 A dán királyi család jelenlegi tagjainak nem volt elérhető magyarul az életrajza, ezt pótoltam az alábbi szócikkekkel. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Knud, Hereditary Prince of Denmark.jpg Knut dán királyi herceg személy 2015. július 12. 01:58 A dán királyi család tagjainak nem volt elérhető magyarul az életrajza, ezt pótoltam az alábbi szócikkekkel. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Kingdom of Iceland Coat of Arms.svg Izlandi Királyság történelmi államalakulat 2015. július 12. 03:35 Izland történetének egy fontos állomása, amely szintén nem volt elérhető magyar nyelven. (A cikk teljesen be van fejezve.)
Sveinn Björnsson.jpg Sveinn Björnsson személy 2015. július 13. 00:10 A független Izland első államfője. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Coat of Arms of Grand Duchy of Finland-holding sabre.svg Finn Nagyhercegség történelmi államalakulat 2015. július 13. 20:30 Az Orosz Birodalom autonóm nagyhercegsége. (Még bővítés alatt áll a cikk)
Satellite image of Iceland in September.jpeg Izland elnökeinek listája lista 2015. július 17. 14:44 Az 1944-ben megalakult Izlandi Köztársaság államfőinek listája. (A cikk teljesen be van fejezve.).
Asgeir Asgeirsson.jpg Ásgeir Ásgeirsson személy 2015. július 17. 15:30 A független Izland második államfője. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Kristján Eldjárn (1982).jpg Kristján Eldjárn személy 2015. július 17. 15:42 A független Izland harmadik államfője. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)

Újraírt/átírt/bővített szócikkek (3)[szerkesztés]

Kép Szócikk címe Téma Dátum Leírás
A cikkek jelenleg látható változata teljes egészében az én nevemhez fűződik.
Crown Prince Denmark 5125513827 c7a710ba95 o.jpg IX. Frigyes dán király személy 2015. július 7. A régi szócikk csonk volt, azt teljesen újraírtam.
Frigyes dán királyi herceg személy 2015. július 11. A régi szócikk csonk volt, azt teljesen újraírtam. (A cikk forrásokkal alá van támasztva, teljesen be van fejezve.)
Vigdis Finnbogadottir (1985).jpg Vigdís Finnbogadóttir személy 2015. július 28. A régi szócikk csonk volt, azt teljesen újraírtam.

Egyéb közreműködés szócikkekben (2)[szerkesztés]

Kép Szócikk címe Téma Módosítás időpontja Módosítás tárgya
Az alábbi cikkekben kisebb-nagyobb módosítások, hozzáírások fűződnek a nevemhez.
Istanbul and Bosporus big.jpg Márvány-tenger földrajzi objektum 2015. július 5. Sablon beszúrása, kép frissítése, valamint a szöveg javítása.
После боя. БТР, подбитый боевиками.jpg 2000 évszám 2015. július 6. Információk hozzáadása, szöveg bővítése.

Tervezet[szerkesztés]

Kép Szócikk címe Téma Állapot Információ
Az alábbi még nem létező vagy már létező cikkek megírása illetve kibővítése a célom.
South-Eastern Europe, ca. 1090, by User-Hxseek.png Duklja történelmi államalakulat Jelenleg nem létezik Cél: a lap létrehozása és megírása
Greater Germanic Reich.png Pángermanizmus eszme A lap jelenleg nem létezik Cél: a csonk törlése, az eszme megírása
Chronicon Pictum I Karoly Robert.jpg Anjou-kor korszak A jelenlegi lap csak egy rövid összefoglaló Cél: a szócikk megírása kiemeltre
Bundesarchiv Bild 102-00102A, König Christian X. von Dänemark.jpg X. Keresztély dán király személy A jelenlegi lap csonk Cél: az életrajz megírása, kibővítése
A022344.jpg VIII. Eduárd brit király személy A jelenlegi lap csonk Cél: az életrajz megírása kiemeltre

Utazások[szerkesztés]

Ezekben az országokban jártam
Flag of Spain.svg
Spanyolország
Flag of Monaco.svg
Monaco
Flag of Italy.svg
Olaszország
Flag of the Vatican City.svg
Vatikán
Flag of Croatia.svg
Horvátország
Flag of Slovenia.svg
Szlovénia
Flag of Slovakia.svg
Szlovákia
Flag of Turkey.svg
Törökország
Flag of Egypt.svg
Egyiptom
Flag of Tunisia.svg
Tunézia

Anjouk[szerkesztés]

Flag of Anjou.svg

Wikipédia szócikkek[szerkesztés]

Az 50 legújabb Wikipédia szócikk