Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Fransvannes

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Commons

Bábel

My Babel scores are all about writing, though the Hungarian text is about speaking, the English, the Estonian and the French ones about writing, and the Finnish and German ones just about knowing. Dutch tend to overestimate their language skills, therefore I try to be modest. If any native speaker wants to modify my scores, in whichever direction: feel free to edit this page.

nl De moedertaal van deze gebruiker is het Nederlands.
en-2 This user can read and write intermediate English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
hu-2 Ez a szerkesztő középszinten beszéli a magyar nyelvet.
et-2 Kasutaja suudab kaastööd teha eesti keeles keskmisel tasemel.
fr-1 Cette personne sait contribuer avec un niveau élémentaire de français.
fi-1 Tämä käyttäjä osaa lukea ja kirjoittaa suomea perustasolla.

Frans van Nes műfordító és nyelvész, Groningenben lakik. Már régóta (azaz 2002 óta) szerkeszt a holland Wikipediában, néha másokon is. Itt pedig régi webböngészője (vagyis antik iMacje) miatt 2006 előtt alig járt.

Érdekli a geográfia, a történelem, a (komoly)zene és az építőművészet és egyáltalán minden, ami található a Balti-tenger, a Fekete-tenger és az Adria között (súlypontok: Budapest és Tallinn).

Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Fransvannes címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány