Szerkesztő:Beroesz/Kiárúsítás

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
65px Ez a szerkesztő vonaton és buszon is szívesen utazik.

Wikipédistáknak, akik helyspórolás miatt nem akarják egyszerre a vasutas és a buszos sablont is használni.


US $1 obverse.jpg Ez a szerkesztő nem hisz sem a szélsőséges, sem a mérsékelt ideológiákban.

Wikipédistáknak, akik nem pazarolják az userlapjukat arra, hogy az összes általuk elvetendőnek talált ideológiát megjelöljék.45px Voooáááá rowwwuuuuooommm káávvvaaaa orvúúúúúúm, Varrrrroooooo 4 arrrrvoooo Wroáu!

WookiepédistáknakQuestion mark.svg Szerinted ennek az Userboxnak mi az értelme?

Wikipédistáknak, hogy már a felhasználói lapjukon is hülye kérdésekkel traktálhassák szerkesztőtársaikat.Wikipedia-logo.png Ez a szerkesztő 4405 napig lesz még wikipédista.

Wikipédistáknak, akik tudják, hogy meddig lesznek kb. wikipédisták. Ajánlott kitiltási eljárás alatt állóknak, egyetemet befejezőknek és öngyilkosjelölteknek. (Bár ez utóbbi kettő nagy valószinűséggel 90%-ban fedi egymást.)


Snail (PSF).png Ennek a szerkesztőnek csak igen lassan gyarapodnak a júzerbokszai.

Wikipédistáknak, akik nem jeletkeznek hetente új Userboxokkal.Former featured article candidate.png Ennek a szerkesztőnek már __ kiemeltjelölt cikkét torpedózta meg a Közösség.

Wikipédistáknak, akik megbocsájtanak, de nem felejtenek.Vandalism.PNG Ez a szerkesztő már __-szor vandalizálta a kis gyökér szemétládák userlapját bejelentkezés nélkül.

Wikipédistáknak, akik nem felejtenek.Steve Bernier vs Brad Ference fight.jpg Ez a szerkesztő ott lesz a következő Wikitalin is, és nagyon melegen ajánlja, hogy [[User:___]] is ott legyen!

Wikipédistáknak, akik nem felejtenek. (Mellesleg nem értek egyet a hozzáállásommal, ami a WP:KSZT-be ütközik beléje.)AA-Leipzig.jpg Ezt a szerkesztőt már __ munkahelyéről rúgták ki az állandó Wikipédiázás miatt.

Azoknak, akik a legelkötelezettebben bővítik a Wikipédiát.Down arrow.svg Ez a szerkesztő ___-t rontott az előző félévhez képest a Wikipédiázás miatt.

Az előző sablon változata diákoknak.Fájl:120px-Erotophobic.png Ez a szerkesztő elhidegült a párjától az állandó Wikipédiázás miatt.

Az előző sablon változata volt szerelmeseknek.Végül egy bannerszerű villámblokk-megelőző izé minden új szerkesztőnek:

Nuvola apps important.svg Ez a szerkesztő nem Ige zoknibábja! Carlb-sockpuppet-01.jpg