Szerkesztő:Balint36/Figyelmeztetések

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Javastlat:

  1. Szintekből áll: 1-2-3-4-rögtön
  2. Hogy egyértelmű legyen, ahol lehet, ott a szócikk is legyen belinkelve

Teszt[szerkesztés]

1[szerkesztés]

Köszönjük érdeklődésedet a Wikipédia iránt! A próbaszerkesztésed sikeres volt, de mivel az ilyen szárnypróbálgatások nem maradhatnak benne a cikkekben, töröltük. Arra kérünk, hogy a további kísérletezgetéseidhez a → Homokozót használd! Olvasd el az Üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy, hogyan tudnál részt venni a projektben.

Köszönjük érdeklődésedet a Wikipédia iránt! A próbaszerkesztésed a Példa szócikkben sikeres volt, de mivel az ilyen szárnypróbálgatások nem maradhatnak benne a cikkekben, töröltük. Arra kérünk, hogy a további kísérletezgetéseidhez a → Homokozót használd! Olvasd el az Üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy, hogyan tudnál részt venni a projektben.

2[szerkesztés]

Légy szíves, ne tölts fel értelmetlen tartalmat a Wikipédiába! Ez vandalizmusnak számít. A Homokozót használd a további kísérletezéshez!

3[szerkesztés]

Kérlek, állj le! Ha tovább vandálkodsz, minden magyarázat nélkül beletörölgetsz a cikkekbe, vagy értelmetlen dolgokat írsz beléjük, fel fogják függeszteni a szerkesztési jogaidat.

4[szerkesztés]

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, fel fogjuk függeszteni a szerkesztési jogaidat.

Vandalizmus[szerkesztés]

1[szerkesztés]

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni.

2[szerkesztés]

Kérlek, tartózkodj a destruktív szerkesztésektől a Wikipédián! A szerkesztésed vandalizmusnak minősül, ezért visszavontuk. Ha kísérletezni szeretnél, erre a célra a Homokozót használd! Amennyiben továbbra is vandalizálod a lapokat, az a szerkesztési jogaid felfüggesztéséhez vezethet.

3[szerkesztés]

Kérlek, állj le! Ha tovább vandálkodsz, fel fogják függeszteni a szerkesztési jogaidat.

4[szerkesztés]

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, fel fogjuk függeszteni a szerkesztési jogaidat.

Rögtön[szerkesztés]

Ez az egyetlen figyelmeztetésed. Szerkesztéseid egyértelműen ártó szándékot mutatnak. A legközelebbi alkalommal, amikor destruktív módon módosítasz egy lapot, azonnal blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet.

Ez az egyetlen figyelmeztetésed. Szerkesztéseid a Példa szócikkben egyértelműen ártó szándékot mutatnak. A legközelebbi alkalommal, amikor destruktív módon módosítasz egy lapot, azonnal blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet.

Sulivandál[szerkesztés]

Szia! Látom, nagyon unalmasak az órák, ha gondolod, szólok, hogy adjanak neked különfeladatot! Kérlek, értelmetlen szerkesztésekkel ne akadályozd mások munkáját! A Homokozót használd a további kísérletezéshez. Köszönöm!

Tartalom törlése[szerkesztés]

1[szerkesztés]

Üdvözöllek! Kérlek, ne törölj ki teljes bekezdéseket vagy egész oldalakat a Wikipédiában, és ne hozz létre üres oldalakat. Ha egy olyan cikket törölsz, amely egyszer már szerepel a Wikipédiában, tehát egy duplikátum, kérlek, hogy a törlés után csinálj belőle átirányítást a másik cikkre. Ha úgy érzed, hogy a cikk tartalma hibás, egyoldalú vagy rossz, arra kérlek, hogy a törlése helyett inkább bővítsd vagy cseréld ki a helyes tartalommal, vagy legalább jelezd a problémát a cikk vitalapján. Ha úgy véled, nincs remény a lap „megmentésére”, kérlek, hogy olvasd el a törlési irányelveket a további lépésekhez.

2[szerkesztés]

Kérjük, ne törölj ki teljes szakaszokat vagy egész oldalakat a Wikipédiában. Ez vandalizmusnak számít. Ha tovább csinálod, az a szerkesztési jogaid felfüggesztését fogja eredményezni. A Homokozót használd a további kísérletezéshez.

3[szerkesztés]

Kérlek, állj le! Ha tovább vandálkodsz, minden magyarázat nélkül beletörölgetsz a cikkekbe, fel fogják függeszteni a szerkesztési jogaidat.

4[szerkesztés]

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor magyarázat nélkül beletörölsz a cikkbe, fel fogjuk függeszteni a szerkesztési jogaidat.

Rögtön[szerkesztés]

Ez az egyetlen figyelmeztetésed. Szerkesztéseid egyértelműen ártó szándékot mutatnak. A legközelebbi alkalommal, amikor teljes bekezdéseket törölsz ki vagy egész oldalakat ürítesz ki, azonnal blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet.