Szerkesztő:Alensha/Userlap 2

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Bábel szerkesztői információk
Miskolc Ez a felhasználó miskolci.
Szedlacsekne.png Ez a felhasználó volt az első, aki bátran szembenézett özv. Szedlacseknével. Összesen 6-szor.
Wikitábor logó.JPG Ez a szerkesztő részt vett a 2010-es Wikitáborban.
Táborlogó2011.png Ez a szerkesztő részt vett a 2011-es Wikitáborban.
Táborlogó2012.png Ez a szerkesztő részt vett a 2012-es Wikitáborban.
Szerkesztők nyelvek szerint

Már túl sok minden volt a userlapomon, így picit szétbontom, ide átkerül sok minden. Ide gyűjtöttem például a kedvenc képeimet, amiket a Commonson találtam, mert annyira szépek.Kedvenc, (főleg) commonsos képeim (nem saját)[szerkesztés]

Barnstargyűjtemény, meg amikre büszke vagyok még :)[szerkesztés]

(Brezsnyev, irigykedsz, mi?)

A Közép- és kelet-európai tavasz 2016 szócikkíró versenyért
A rengeteg éjfél utáni apró szerkesztésed és admini intézkedésed elismeréseként fogadd szeretettel az Éj Királynője díjat! – Istvánka Crystal128-package-toys.svg posta 2008. május 12., 17:48 (CEST)
Nem vagyok egy tapasztalt Barnstar adományozó, de a mai napon negyedjére néztem rá a FV-ra, és te mindig ott voltál, amint létrehozol egy cikket egy albumról/kislemezről, ezt nem hagyhattam szó nélkül:-). -Burrows vita 2008. május 31., 23:21 (CEST)
A Wikimédia Magyarország Egyesület köszöni a Közép- és kelet-európai tavasz szócikkíró versenyben végzett munkádat.


Alenshának, aki fáradhatatlanul bővíti a biztos törlésre váró szubcsonkokat. - NCurse
A kiváló fordítói munkáidért Nikitától, Leicestertől és NCurse-től
A remek humorodért :-). De tényleg. Nikitától
Szubcsonkmentő; Nagytibitől kaptam :)
Köszönet Alenshának, amiért időt szakít cikkeim korrigálására!--Istvánka 2007. augusztus 2., 18:20 (CEST)
Rózsáscsillag Alenshának, mert fáradtságot nem ismerve teszi ki az én lehagyott pontjaimat, valamit be nem írt &ndashaimat (legyen az bármi :), mindezt mosolyogva, felmenőimet és leendő lemenőimet csak magában emlegetve, engem Esztergomba kívánva. :)


Rosetta Barnstar.png A Rosetta barnstar
Tőlem - Neked! Ezer köszönet az összes eddigi fáradhatatlan fordításaidért, és az elkövetkezőkért is! Kitartás, már csak öt album van hátra :-D Pupika Gaim.svg Vita 2007. február 20., 23:04 (CET)
Barnstar of High Culture.png A magas kultúra barnstarja
A fáraókból fáradhatatlan munkával faragott cikkeidért fogadd szeretettel ezt a kitüntetést. TheMexican (escríbeme) 2007. június 23., 20:25 (CEST)
Vitruvian Barnstar.png Admin barnstar
Fogadd szeretettel ezt a barnstart, a Wikipédia rendszeres és fáradhatatlan kisöpréséért. – Dami reci 2007. november 1., 17:32 (CET)
AngelBarnstar.png Alenshának
Annak az éndzsölnek, akinek 10 percbe telik megírni egy szócikket, kérésre :) Nem is tudom, mit mondhatnék még… :-) //Danikomolyan?·ʒ·ɘ 2008. június 6., 11:47 (CEST)
History Barnstar.png Egy díj neked
... az egyiptológia és a könnyűzene (két rokon terület) terén végzett fáradhatatlan és igényes munkádért. Ugye, a régészek azok, akik folyton keresik a mamájukat? :)) (copyright by Indiana Jones and the Temple of the Doom) Filmfan vita 2008. június 27., 11:34 (CEST)
Barnstar mex gold.png Arany Sombrero Mexicano-díj
Fogadd szeretettel a Thalía-kislemezek cikkeinek kidolgozásáért. :-) Mex plática 2009. február 19., 08:59 (CET)
Eagle Owl IMG 9203.JPG Éjjeli Bagoly díj
Fogadd szeretettel tőlem ezt a díjat, hihetetlen sok munkádért, és azért, mert nem bírod abbahagyni az éjszakába nyúló cikkgyártásodat. Vigyor Csak így tovább ;) Pakos My fender(Pakos).jpgüzenet 2009. március 1., 01:01 (CET)
Kedves Henutmiré!
A szinte tökéletesen megírt óegyiptommal kapcsolatos cikkeidért megajándékozlak egy forgó csillaggal meg néhány színes képpel!
--Dzsószer 2007. április 13., 00:00 (CEST)
Tireless Contributor Barnstar.gif
Self-portrait with Her Daughter by Elisabeth-Louise Vigée Le Brun.jpg Nagy ölelés díj

Vadszederkétől
Fogadd szeretettel a Spanyol Dialektor díjat az unalmas spanyol nyelvjárások lektorálásáért. :-)Mex plática 2009. május 24., 19:24 (CEST)
I, paul klenk en:?! of New York City, hereby grant this Babel Barnstar for Translation to Alensha for graciously translating my user page at hu:wiki from English into Hungarian.
Kitten's friend barnstar.png A kiscicák barátja barnstar
A cikkértékelés feleslegessé vált allapjainak törléséért (meg mert szereted a kiscicákat ;). Csak így tovább! Dani vita 2008. szeptember 27., 22:03 (CEST)
Rosetta Barnstar.png Szakmaisági díj
Ezt Te kapod tőlem. (mert hosszú a hajad, írnám, de ilyet én nem írok ;))

Hanem inkább azért a megdöbbentő mennyiségű és nívójú egyiptológiai cikkért, ami magyar viszonyok közt ebben a témában egészen egyedülálló. És ez most nem soksági alapon, hanem szigorúan szakmai szemmel mondatik. Mert szerintem ezt erről az oldalról kevesen látják, viszont azt szeretném, hogy ez mindenki előtt nyilvánvaló legyen. (persze azt csak én tudom, hogy még mennyien éltek abban a bizonyos Egyiptomban, s mi lesz még itt... ;) Úgyhogy azt kívánom: csak így tovább és mindent bele! :)) Nagy-nagy örömmel és szeretettel, – eLVe kedvesS(z)avak 2009. május 19., 19:44 (CEST)
Ankh - Udzsá - Szeneb!

Tireless Contributor Barnstar.gif A rendíthetetlenség díja
Nagy-nagy szeretettel és elismeréssel, a
Lopadotemakhoszelakhogaleokranioleipszanodrimüpotrimmatoszilphiokarabomelitokatakekhümeno-kikhlepikoszszüphophattoperiszteralektrüonoptokephalliokinklopeleiolagóosziraiobaphétraganopterügón szócikkért! (Bár a pontos elkészítési módot még ki kellene deríteni...)
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch húzhat hátra vokálba ;-) - HoremWebHoremWeb ḏd md.w jn: szavak mondása 2009. június 6., 22:51 (CEST)
Fájl:Smurf1.gif
Törptelenítő-díj, csak aztán nehogy melléfogj te is! Vigyor Istvánka Crystal128-package-toys.svg posta
Barnstar of Humour Hires.png Jó Humorúak Csűrcsillaga
Ezt érdemled amiért a te beírásaidon röhögök a legtöbbet itt a wikin. Vigyor Peligro (vita) 2011. szeptember 19., 12:09 (CEST)
P literature.svg Gratulálunk!
Gratulálunk a 2012. évi szépirodalmi szócikkíró versenyen elnyert különdíjadhoz! - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2012. december 2., 20:38 (CET)
Original Barnstar Hires.png Az eredeti barnstar
Humor Heroldinának és a kedvesség követének küldeném ezt. :) Halász János vita 2015. augusztus 12., 21:21 (CEST)
Without sleeping barnstar.png Éjszakai Csűrcsillag
az éjszakai munkád elismeréseként adományozom neked ;) Zastava S. Jugoslavije.png Szajci pošta 2015. augusztus 21., 09:23 (CEST)