Szerkesztő:13d-cefre/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Cefrista – Magyar Polgári Szövetség
Részletek:
Mottó: Az októberi érettségi SOKKAL nehezebb
Adatok
ElnökTitkosítva
FrakcióvezetőTitkosítva

Alapítva2012. szeptember 2.
Eredeti névCefristák Szövetsége (Csz)
Székház6000 Kecskemét, Katona József tér 4. (Kada 37. terem)
Ifjúsági tagozatcefrizmus
Tagok száma2-3 fő

Fogalma[szerkesztés]

A cefrizmus diktatúrája vagy cefrediktatúra társadalomtudományba a 21 század elején magyar ideológusok által bevezetett fogalom, azon átmeneti időszak megnevezésére szolgál, melynek során a cefrizmus képviselői a kezükbe ragadnak minden hatalmat az ifjúsági közösségekben fennálló egység és összetartás lerombolása érdekében, s ezzel lehetővé teszik egy felsőbbrendű osztály megteremtését a társadalomban, a cefrizmust.

Kialakulásának eredete[szerkesztés]

A cerfizmus az érettség kialakulásának, az éretté válás folyamatának ideológiája.

Napjainkban ez egyik legtöbbet vitatott filozófiai nézetrendszer.

Legfontosabb jellemvonása az érettség fogalmának előtérbe helyezése, az a nézet, hogy az érettségi identitás az emberi élet alapvető értéke, amely szélsőséges esetekben megelőz minden más szűkebb és tágabb csoporthoz (pl. társadalmi osztály) való tartozást, kötődést. Az érettséget a közös nyelv, kultúra, értékrend, viselkedési norma és szokások valamint mindezek tudata jellemzi.

Kortól függően a cefristák kisebb vagy nagyobb lélekszámú csoportokba tömörülnek, habár ezek a csoportok relatíve kevés főt számlálnak, éppen a filozófia perspektívái miatt.

A cefrizmus gyakran kettő vagy több, a legtöbb társadalmi értékrendet megtagadó és elemek (egyének) egyesüléséből indul ki, azt hirdeti, hogy az éretteket a teljes szuverenitás joga megilleti. Legfőbb tulajdonsága, ami elkülönít egyes cefre csoportokat a többi társadalmi osztálytól, az a nemzet egészének lealacsonyítása és a cefristáknak a társadalom élére való helyezése.

Minden érett brancsnak (így nevezik az egyes cefre közösségeket) megvannak az úgynevezett referencia brancsai , tehát azok az osztályok, egyletek, társulatok, galerik stb. (általában szomszédai) amelyekhez méri, amelyekkel összehasonlítja magát.


Szerepe napjainkban[szerkesztés]

Napjainkban ez a dogmatikus nézet kevés tagot tudhat magának.

Tapasztalati tényekre alapozva kijelenthető, hogy egyre több embert fertőz meg ez a felsőbbrendű eszme.

Ám a magasabb intelligencia birtoklásának fontossága, a keveseknek megadatott kiemelkedően korai érettségnek és nem utolsó sorban a dogmáknak köszönhetően kevés egyed élvezheti a cefrizmus által nyújtott átlagon felüli hatalmat, képességeket.

Vezető(i)[szerkesztés]

Kialakulásának hátterében egy diák áll.

Neve hatalmánál fogva ismeretlen, ám tudjuk róla, hogy már születésétől fogva más mint kortársai.

Kiemelkedő intelligenciájából, szellemi és lelki túlérettségéből adódóan elidegenedett a társadalomtól.

Saját kezében akarja tudni az irányítást, hiszen felsőbbrendűsége "végett" már igazán fiatal korában megtapasztalta az élet értelmét, fontosságát és komolyságát.

Fellép a szabálytalanság és a bűn ellen.

Szigorú dogmák szerint él, melyeket átlag emberek meg sem érthetnek.

Ezáltal a cefrizmus megalakulásához csak egy hasonló adottságokkal bíró egyed szövetségére volt szüksége, akire 2010 szeptemberében talált rá.

Hosszas szervezésre és rendkívüli alaposságra volt szükségük, hogy egy megrendíthetetlen eszmét hozzanak létre.

Erre 2,5 évvel később került sor, így 2012 közepén létrejött a cefrizmus, a történelmünk legalaposabban létrehozott, megdönthetetlen nézete, melyet felfoghatatlanul magas öntudat a felsőbbrendűség és a túlérettség jellemez.

Innen is kapta a nevét, "Cefrizmus"

Számukra kifejezetten lényeges tulajdonság, sőt egy vezetői pozíció megpályázására elengedhetetlen, hogy minden egyénnél fontosabbnak, intelligensebbnek, megbízhatóbbnak, segítőkészebbnek, ideológiailag felsőbbrendűnek, érzelmileg, nemileg, lelkileg, gondolkodásmódilag fejlettebbnek tűnjenek.

Társadalomban betöltött szerepük vagyis megoszlási arányuk[szerkesztés]

Napjainkban ez a dogmatikus nézet kevés tagot tudhat magának.

Tapasztalati tényekre alapozva kijelenthető, hogy egyre több embert fertőz meg ez a felsőbbrendű eszme, ám a magasabb intelligencia birtoklásának fontossága, a keveseknek megadatott kiemelkedően korai érettségnek és nem utolsó sorban a dogmáknak köszönhetően kevés egyed élvezheti a cefrizmus által nyújtott átlagon felüli hatalmat, képességeket.

Ezért megoszlási arányuk a társadalomban igen csekély (vagyis nem olyan számottevő).

Ennek ellenére igen komoly hatalommal bírnak az egyes egyedek fölött.

Ha számokban kellene kifejeznünk társadalomban betöltött arányukat akkor körülbelül 33 emberre 2-3 cefrista jut.

Erősödési folyamat[szerkesztés]

Fájl:Erősödés.JPG
Az október, november, december hónapokban stagnálás vehető észre. Februártól áprilisig viszont erős fellendülés tapasztalható.