Mindenféle

Mindenféle

Elsőosztályú Vaskereszt
Eme kitüntetést eddigi segítőkészségedért és kedvességedért, illetve eleddig gyümölcsöző közös munkánk remek élményeiért szeretném átadni – Laci.d vita 2011. május 12., 23:49 (CEST)

Valamiféle díj átadásának ötlete már régóta érlelődött bennem, főleg miután közös erőfeszítésekkel elkészítettük a szerintem egyik legalaposabb, történelmi személyről szóló szócikket. Igazán köszönöm az eddigi baráti hozzáállásodat, nagyon örülök, hogy hozzád hasonló embereket sikerült itt a Wikipédián megismernem. És persze boldog születésnapot és wikiszületésnapot kívánok! (ha jól láttam fentebb, a kettő egy napra esik) :-)

Ui.: elkészült a szingapúri csata szócikk, kérlek értékeld majd ha ráérsz. Köszönöm.

Laci.d vita2011. május 12., 23:49

köszönöm

Andrew69. 2011. május 13., 06:32

Szia, ránéztem a cikkre. Nem fedeztem fel komolyabb hibát a kínai sablon használatában, pontosan úgy csináltad, ahogy a nagy Wikikönyvben meg van írva. Viszont akadt egy kis problémám a galériával, ugyanis nekem túllóg a képernyőn, ahhoz képest, hogy a laptopom monitorja egészen nagy. El sem tudom képzelni, hogy egy kisebb monitornál mennyit kell jobbra-balra görgetni a kinyúló kép miatt. Szerintem csinálj vele valamit, például tedd galériába.

Egy észrevételem lenne még a szingapúri csata szócikk értékelésénél: szerintem a hadtudományi műhelyen belül is megérdemelné a nagyon fontos jelzőt, hiszen egy bevehetetlennek hitt erődöt vett be egy harmadakkora japán sereg, holott legalább kétszer akkora túlerő kell papíron egy sikeres offenzívához. Közben megírtam a Csemegi-kódex cikkét is, de nem tudom be lehet-e egyáltalán sorolni valahova.

Laci.d vita2011. május 16., 00:32
 

A cikk nagyon fontos témát dolgoz fel, igazán örülök, hogy megírtad. Azonban nem igazán találtam olyan műhelyet, aminek a profiljába beletartozna ez, és ahová be lehetne értékelni.

Laci.d vita2011. május 18., 22:22

Hát jó :-(. Még ilyen kategóriánk se volt, ezért ott is újakat nyitottam.

Andrew69. 2011. május 18., 22:24

A kategóriával kapcsolatban viszont az a megjegyzésem lenne, hogy a palesztin semmiképp sem lehet nagy p, és szerintem a kettő között nagykötőjel kéne legyen (valahogy így: Kategória:Izraeli–palesztin konfliktus)

Laci.d vita2011. május 18., 22:47

Igazad van erre nem figyeltem. Átírom majd.

Andrew69. 2011. május 19., 06:45

Szia, elkészültem a Vörös Frontharcos Szövetség és A Reichstag felgyújtása cikkekkel. Kérlek, értékeled majd őket.

Laci.d vita2011. május 22., 00:32