Stripped (Scooter)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Scooter
Stripped
kislemez a(z) Mind the Gap albumról
Megjelent 2007. augusztus 6.
Formátum digitális letöltés
Stílus Downtempo
Hossz 6 perc 34 mp
Kiadó NémetországSheffield Tunes
Szerző Martin Gore
Producer Jens Thele
Scooter-kronológia
Lass Uns Tanzen (2007)Stripped (2007)The Question Is What Is the Question (2007)

A Stripped a német Scooter együttes 2007-ben megjelent kislemeze, amely kizárólag az internetről letölthető. Eredetileg a 2004-ben megjelent "Mind the Gap" című nagylemezen jelent meg, és 2005-ben tervezték kislemezként kiadni, de erre végül nem került sor, hanem a "Suavemente"-t adták ki. A dal feldolgozás, a Depeche Mode azonos című számából készült. Annak ellenére, hogy kislemezként kiadták, nem számítják bele a kislemezek sorrendjébe, és egyetlen válogatáslemezre sem került fel.

Számok listája[szerkesztés]

  1. Stripped (Orchestral Version) (3:07)
  2. Stripped (3:27)

Az "Orchestral Version" egyetlen másik kiadványon sem szerepel, kizárólag ezen a kislemezen. A "Radio Edit" megegyezik a "Mind the Gap" albumon hallottal, kizárólag az első refrén után hallható benne egy minimális változtatás. Ebben a verzióban játszották a 2006-os "Who's Got The Last Laugh Now Tour" során is, és ez a változat került fel a "Mind the Gap (20 Years of Hardcore Expanded Edition)" című kiadványra is.

Más változatok[szerkesztés]

A dal a 2006-os "Excess All Areas" koncertlemezen hallható, mely változat felkerült a 2009-es "Under The Radar Over The Top" limitált kiadásának második CD-jére is ("The Dark Side")

A kislemez kiadása előtt egy internetes beszélgetés során úgy nyilatkoztak, hogy készül egy "Club Mix" is, azonban ez végül sohasem jelent meg.

Közreműködtek[szerkesztés]

Források[szerkesztés]