Sablon:Függőben

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Függőben Függőben
Használati útmutató

Ez a sablon a {{megoldva}} ellentéte, és ezt is a vitaszakaszok elején szoktuk elhelyezni. Azt jelzi az archiváló bot számára, hogy a szakaszt nem szabad archiválni még akkor sem, ha az időbélyegekből látható, hogy egy héten át (vagy a vitalap számára előírt más ideje) senki sem szólt hozzá a témához.

Azoknál a szakaszoknál használhatjuk, ahol külön fel akarjuk hívni a figyelmet, hogy a probléma nincs lezárva, illetve a vitaszakaszt nem kellene elintézés előtt archiválni. Ha már nem indokolt, egyszerűen le lehet szedni vagy a Megoldva sablonnal helyettesíteni. Felhasználói vitalapokon csak a tulajdonosnak illik használnia, hadd döntse el mindenki maga, mit tart még olyan fontosnak, hogy megjelölje.

Ha a vitalapodra író szerkesztő visszalátogat, és ezt a sablont találja a beírása mellett, látni fogja, hogy észrevetted és fontosnak tartod a kérését, csak még nem volt időd rá.

Kérjük, hogy közösségi lapokon (kocsmafalak, üzenőfalak stb.) mindenképpen aláírással együtt használd, így:
{{függőben|~~~~}}

Az ilyen sablont tartalmazó szakaszokat User:Atobot nem archiválja.

TemplateData[szerkesztés]

A sablon segítségével vizuálisan jelölhető egy függő szakasz, valamint a sablonnal megjelölt szakaszt az archiválóbot kihagyja.

Sablonparaméterek[TemplateData szerkesztése]

Ennek a sablonnak ajánlott egy sorba írni a paramétereit.

ParaméterLeírásTípusÁllapot
Megjegyzés és aláírás1

Egy rövid indoklás és aláírás, miért nem archiválható a szakasz.

Példa
A botmunka még tart. ~~~~
Automatikus érték
~~~~
Karakterlánckötelező