John Rowland

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
John Rowland
Született feleségek-szereplő
Megjelenési információk
Első megjelenéseVégzetes csütörtök (1.01. epizód)
Utolsó megjelenéseMű és ítészek (4.05. epizód)
MegalkottaMarc Cherry
MegszemélyesítőjeJesse Metcalfe
John Rowland adatai
Nemeférfi
Életkora32
Született1985. december
Foglalkozásahotelvezető,
előtte kertész
CsaládjaTammy Sinclair
SzüleiHelen Rowland (anya)
Bob Rowland (apa)
KapcsolatokGabrielle Solis (exszerető)
Danielle Van De Kamp (exbarátnő)

John Rowland egy szereplő az amerikai ABC televíziós csatorna Született feleségek című sorozatában. Megformálója Jesse Metcalfe. 1985 decemberében született. A magyar változatban Széles Tamás kölcsönzi hangját Johnnak.

Története[szerkesztés]

1. évad[szerkesztés]

John Rowland 16 éves gimnazista fiú volt, amikor viszonyt kezdett az egyik csinos asszonnyal, Mrs. Gabrielle Solisszal, akinek a házában kertészként dolgozott. Azonban Gabrielle-nek ott van a férje, Carlos, aki egy idő után gyanakodni kezd rájuk. John azonban szerelmes Gabrielle-be, aki viszont Carlost szereti, de ugyanakkor többre vágyik annál, amit tőle megkaphat – a gazdagságnál.

Carlos a Lila Akác közbe hívja az édesanyját, Juanitát, hogy az kiderítse, hogy Gabrielle-nek van-e szeretője. Juanita hamarosan rá is jön az igazságra, és még egy fotót is készít a rajtakapott szerelmesekről. Ám mielőtt Carlosnak elmondhatná, amit tud, Bree fia, Andrew van de Kamp ittasan elgázolja. Juanita kómába esik, és csak hónapokkal később ébred fel, de leesik egy lépcsőn a klinikán, ahol feküdt, és meghal, anélkül, hogy bárkinek is elmondhatná az igazat. Carlos többször is tudni véli, hogy Gabrielle-nek ki a szeretője, de mindkét alkalommal téved. Elver egy kábelszerelőt, aki gyanúsan sokat volt náluk, de kiderül róla, hogy meleg. Később – miután John szülei, Mr. és Mrs. Rowland rájönnek John és Gabrielle viszonyára, és a fiú kénytelen felmondani – John egyik barátja, Justin kezdi náluk a füvet nyírni – ingyen. Azonban Gabrielle teherbe esik, mert Carlos manipulál a fogamzásgátló tablettáival. Az asszony nem tudja, ki az apa, ezért elmondja John-nak, mi a helyzet, és ráveszi, hogy hallgasson az igazságról.

Amikor Gaby rájön, hogy Carlos tehet a terhességről, úgy dönt, hogy elhagyja, és Justinnak mondja el a gondjait, aki korábban vele osztotta meg, hogy meleg. Carlos azonban csak azt látja, hogy Gaby Justint ölelgeti, így az asszony távozása után verni kezdi a fiút. A rendőrség azonban kijön, mert rabszolgamunka miatt Carlos házi őrizetben van. Carlosról már mindenki tudja, hogy melegeket ver, de Gabrielle – a történetet kissé átírva – elmagyarázza a bíróságon, hogy itt nem gyűlöletbűntényről van szó. Azonban John elmegy a tárgyalásra, ahol Justin és a kábeles férfi is ott ül. Odamegy Carloshoz, és elmondja neki, hogy ő volt Gabrielle szeretője. A felszarvazott férj persze dühbe gurul, és ordítani kezd: "Meg foglak ölni!" Hogy megüthesse John, leteperi Justint, így a bíróság hite meginog abban, amit Gabrielle mondott. Carlost kiviszik a tárgyalóteremből a biztonsági őrök.

2. évad[szerkesztés]

Miután Carlos botrányt rendezett a tárgyaláson, John Gabrielle-hez akar költözni, aki azonban kidobja, mondván, hogy nem is biztos, hogy tőle van a gyerek. Carlos közli Gabyval, hogy apasági vizsgálatot akar. Gabrielle cselesen szerez egy már kész apasági bizonyítványt, és számítógéppel átszerkeszti – így Carlos biztos benne, hogy neje az ő gyermekét várja. Csak Gabrielle nem az. De ez a kérdés bizonyos szempontból elveszti jelentőségét, amikor Gabrielle-hez betör Caleb Applewhite. Az asszony megijed, leesik a lépcsőn, majd elvetél.

3. évad[szerkesztés]

Gabby elmegy vidékre nyaralni, ám összefut John-nal, aki a Hotel vezetője, rögtön felidézik a régi szép időket. Ám miután szexeltek, John elmondja, hogy megkérte egy lány kezét, aki épp útban volt hozzá, s Gabrielle kicsi alakjának köszönheti, hogy megmenekült. Másnap beszél John-nal aki örökre elbúcsúzik Gabrielle-től és végre Gabrielle-nek szólítja a nőt.

Idézetek[szerkesztés]

  • "Én meg nem csípem, hogy férjed van. Muszáj lenyelnünk a békát."

Külső hivatkozások[szerkesztés]