„Szerkesztő:Villám-Tól/Fenyő Mario Dénes” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Villám-Tól (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
Villám-Tól (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
2. sor: 2. sor:




Fenyő Mário D. annak a [[Fenyő Miksa]]nak a legifjabb fia aki a Nyugatnak nagy emberre volt, marmint a híres íro és törtenelmi figura. Mário fél testvér volt Fenyő Iván-, Fenyő György- és Fenyő Panninak, mind e három Fenyő Miksanak a gyermekkei. Anya Fenyő Miksa második feleségge, Fenyő Mária (ered. Seyringer). A "Mário név Thomas Mann "Mário és a Varázslo" címú regényböl főkarakter-e.
Fenyő Mário D. annak a [[Fenyő Miksa]]nak a legifjabb fia aki a Nyugatnak nagy emberre volt, marmint a híres íro és törtenelmi figura. Mário fél testvérrei; Fenyő Iván-, Fenyő György- és Fenyő Panni, mind három Fenyő Miksanak a gyermekkei. Anya Fenyő Miksa második feleségge, Fenyő Mária (ered. Seyringer). A "Mário név Thomas Mann "Mário és a Varázslo" címú regényböl főkarakter-e.


(...még dolgozok rájta...[[User:Villám-Tól|Villám-Tól]] 2006. október 15., 23:05 (CEST))
(...még dolgozok rájta...[[User:Villám-Tól|Villám-Tól]] 2006. október 15., 23:05 (CEST))

A lap 2006. október 15., 23:08-kori változata

Fenyő Mário Dénes történész, író, műfordító (Budapest 1935 szept. 19 - ).


Fenyő Mário D. annak a Fenyő Miksanak a legifjabb fia aki a Nyugatnak nagy emberre volt, marmint a híres íro és törtenelmi figura. Mário fél testvérrei; Fenyő Iván-, Fenyő György- és Fenyő Panni, mind három Fenyő Miksanak a gyermekkei. Anya Fenyő Miksa második feleségge, Fenyő Mária (ered. Seyringer). A "Mário név Thomas Mann "Mário és a Varázslo" címú regényböl főkarakter-e.

(...még dolgozok rájta...Villám-Tól 2006. október 15., 23:05 (CEST))