„Wikipédia-vita:Vandalizmus” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gubbubu 13 évvel ezelőtt a(z) Nem jó témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
7. sor: 7. sor:
== Nem jó ==
== Nem jó ==


Elég zavaró, hogy a tartalomjegyzék melletti szakasznak két címe is van, "Az öt pillér, ill. "közösségi rendfenntartás". Félrevezetően azt a látszatot kelti, mintha a Wikipédiának kilenc pillére lenne "Öt pillér" cím alatt (alcím: közösségi rendfenntartás), és az öt (kilenc?) pillér közé olyan alaptevékenységek is tartoznának, mint a zaklatás vagy a vandalizmus. Biztos, hogy ez így jó (a valóságnak némileg megfelel, de nem akarnák ennél jobbá válni? vagyí maradjunk őszinték :-?) <span title="bétaverzió"> <font style="text-decoration: blink;"><font color="red">♥</font><font color="white">♥</font><font color="green">♥</font> </font> [[User:Gubbubu|<font color="green" face="Lucida calligraphy">Γουββος Θιλοβούββος</font>]][[User_vita:Gubbubu|<font color="green"> <big>✍</big></font>]] </span> 2010. október 28., 23:56 (CEST)
Elég zavaró, hogy a tartalomjegyzék melletti szakasznak két címe is van, "Az öt pillér, ill. "közösségi rendfenntartás". Félrevezetően azt a látszatot kelti, mintha a Wikipédiának kilenc pillére lenne "Öt pillér" cím alatt (alcím: közösségi rendfenntartás), és az öt (kilenc?) pillér közé olyan alaptevékenységek is tartoznának, mint a zaklatás vagy a vandalizmus. Biztos, hogy ez így jó (a valóságnak némileg megfelel, de nem akarnák ennél jobbá válni? vagyí maradjunk őszinték :-?) Az már csak hab a tortán, hogy a szerkesztésre mutató link egy egész más sablont nyit meg szerkesztésre, nem a "rendfenntartást". Káosz ... <span title="bétaverzió"> <font style="text-decoration: blink;"><font color="red">♥</font><font color="white">♥</font><font color="green">♥</font> </font> [[User:Gubbubu|<font color="green" face="Lucida calligraphy">Γουββος Θιλοβούββος</font>]][[User_vita:Gubbubu|<font color="green"> <big>✍</big></font>]] </span> 2010. október 28., 23:56 (CEST)

A lap 2010. október 29., 00:02-kori változata

Sunshine, daisies, butter mellow, turn this stupid, fat rat yellow![1]

Kivettem. Lehet, hogy bájos, de értelme semmilyen szempontból nincsen (maga a szöveg sem értelmes, és a lapon levése sem az). Γουββος Θιλοβούββος 2010. október 19., 23:10 (CEST)Válasz

Vitalapi jegyzetek

  1. Ősi ráolvasás vandálokra Szerkesztő:MerciLessz szíves közlése alapján, ha kellő udvariassággal és jóhiszeműséggel párosítjuk, garantáltan használ.

Nem jó

Elég zavaró, hogy a tartalomjegyzék melletti szakasznak két címe is van, "Az öt pillér, ill. "közösségi rendfenntartás". Félrevezetően azt a látszatot kelti, mintha a Wikipédiának kilenc pillére lenne "Öt pillér" cím alatt (alcím: közösségi rendfenntartás), és az öt (kilenc?) pillér közé olyan alaptevékenységek is tartoznának, mint a zaklatás vagy a vandalizmus. Biztos, hogy ez így jó (a valóságnak némileg megfelel, de nem akarnák ennél jobbá válni? vagyí maradjunk őszinték :-?) Az már csak hab a tortán, hogy a szerkesztésre mutató link egy egész más sablont nyit meg szerkesztésre, nem a "rendfenntartást". Káosz ... Γουββος Θιλοβούββος 2010. október 28., 23:56 (CEST)Válasz