„Guatemalai labdarúgó-szövetség” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Lajos52 (vitalap | szerkesztései)
Új oldal, tartalma: „'''Guatemalai Labdarúgó-szövetség''' (spanyolul: '''Federación Nacional de Fútbol''') ==Történelme== 1919-ben alapították. A [[Nemzetközi…”
 
Lajos52 (vitalap | szerkesztései)
2. sor: 2. sor:


==Történelme==
==Történelme==
[[1919]]-ben alapították. A [[Nemzetközi Labdarúgó-szövetség]]nek [[1946]]-tól tagja. [[1961]]-től az [[Észak- és Közép-amerikai Labdarúgó-szövetség]] (CONCACAF) tagja. Fő feladata a nemzetközi kapcsolatokon kívül, a [[Guatemalai labdarúgó-válogatott]] férfi és női ágának, a korosztályos válogatottak illetve a nemzeti bajnokság szervezése, irányítása. A működést biztosító bizottságai közül a Játékvezető Bizottság (JB) felelős a játékvezetők utánpótlásáért, elméleti (teszt) és cooper (fizikai) képzéséért.
[[1919]]-ben alapították. A [[Nemzetközi Labdarúgó-szövetség]]nek [[1946]]-tól tagja. [[1961]]-től az [[Észak- és Közép-amerikai, Karibi Labdarúgó-szövetségek Konföderációja]] (CONCACAF) tagja. Fő feladata a nemzetközi kapcsolatokon kívül, a [[Guatemalai labdarúgó-válogatott]] férfi és női ágának, a korosztályos válogatottak illetve a nemzeti bajnokság szervezése, irányítása. A működést biztosító bizottságai közül a Játékvezető Bizottság (JB) felelős a játékvezetők utánpótlásáért, elméleti (teszt) és cooper (fizikai) képzéséért.


==Források==
==Források==

A lap 2010. július 5., 20:49-kori változata

Guatemalai Labdarúgó-szövetség (spanyolul: Federación Nacional de Fútbol)

Történelme

1919-ben alapították. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek 1946-tól tagja. 1961-től az Észak- és Közép-amerikai, Karibi Labdarúgó-szövetségek Konföderációja (CONCACAF) tagja. Fő feladata a nemzetközi kapcsolatokon kívül, a Guatemalai labdarúgó-válogatott férfi és női ágának, a korosztályos válogatottak illetve a nemzeti bajnokság szervezése, irányítása. A működést biztosító bizottságai közül a Játékvezető Bizottság (JB) felelős a játékvezetők utánpótlásáért, elméleti (teszt) és cooper (fizikai) képzéséért.

Források