„Sablon:A hozzászólások formája kiemeléskor” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
a →‎A hozzászólások formája: A mai napon befejezem a Magyar Wikipédia szerkesztését
1. sor: 1. sor:
===A mai napon befejezem a Magyar Wikipédia szerkesztését===

Az általam használt sablont, Teemeah, a vita leegyszerűsítése érdekében, tegnap adminisztrátori jogaival visszaélve törölte.

Így is el lehet intézni egy vitát, ennek biztosan ez a legegyszerűbb módja. Nem kell azzal szarakodni, hogy aki dolgozott ezzel négy éven keresztül, az visszaállíthassa. Így persze nem lesznek ellenvetések sem.

Az ilyen fokú önkényeskedés nem véletlenül bukkan elő: hosszú út vezetett egy (máshol) normálisan működő rendszertől addig, hogy a magyar Wikipédiát az adminok gyakorlatilag pont úgy nyúlják le, ahogyan azt demokráciával a magyar politika elitje, meg sok más kisebb dologgal sok kisebb gittegylet ezt megtette.

Én vettem a fáradságot, és érvekkel támasztottam alá a mondanivalómat, de itt ez mostanában már nem szokás. Mostantól én sem fogom venni: még két szerkesztés áll előttem: a felhasználói lapom és a vitalapom törlése. Persze, visszaállítható formában, mert én nem vagyok admin, igaz nem is szeretnék közéjük tartozni. Illetve most már a magyar wikipédisták közé sem. – [[Szerkesztő:KGyST|KGyST]] <sup>[[Szerkesztővita:KGyST|vita]]</sup> 2010. június 28., 20:32 (CEST)

===A hozzászólások formája===
===A hozzászólások formája===
{|class=wikitable style="background-color:Ivory;"
{|class=wikitable style="background-color:Ivory;"

A lap 2010. június 28., 20:33-kori változata

A hozzászólások formája

{{tanú}}(?)  A feltételt ellenőriztem, teljesülését tanúsítom
{{megjegyzés}}(?)  megjegyzés
{{kérdés}}(?)  kérdés
{{szükséges}}(?)  Szükséges változtatás:
{{jó lenne}}(?)  Jó lenne a következő változtatás:
{{megtörtént|1 = ~~~~}}  A változtatás megtörtént ~~~~

A teljesülést csak az a szerkesztő igazolhatja, aki az igényt jelezte, mégpedig úgy, hogy a {{szükséges}}(?) vagy a {{jó lenne}}(?) sablont lecseréli arra, hogy {{megtörtént|~~~~}}, vagy a sablont aláírja {{szükséges|~~~~}} vagy {{jó lenne|~~~~}} formában.