„Marie-Laure Brunet” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Új oldal, tartalma: „{{MedalTableTop}} {{MedalSport | Biatlon}} {{MedalCompetition | Világbajnokság}} {{MedalBronze | 2008 Östersund |…”
(Nincs különbség)

A lap 2010. február 13., 22:20-kori változata

Sablon:MedalTableTop Sablon:MedalSport Sablon:MedalCompetition Sablon:MedalBronze Sablon:MedalGold Sablon:MedalBronze Sablon:MedalCompetition Sablon:MedalBronze Sablon:MedalGold Sablon:MedalGold Sablon:MedalGold Sablon:MedalBronze Sablon:MedalSilver Sablon:MedalSilver Sablon:MedalBottom

Marie Laure Brunet (Lannemezan, 1988. november 20.) francia sílövő. 2003-óta foglalkozik a biatlonnal.

Marie Laure Brunet 2009-ben

Pályafutása első éveiben az Európa-kupában és a Junior világbajnokságokon indult. Két Junior világbajnokságon vett részt, és kiemelkedő teljesítményt felmutatva hét érmet szerzett hazájának: három aranyat, és két-két ezüstöt és bronzot.

A felnőttek mezőnyében, a világkupában 2007-ben mutatkozott bel Legjobb eredménye összetettben a 2008/2009-es szezonból származik, amikor a tizenhatodik helyen zárt.

Felnőtt világbajnokságon két alkalommal nevezte a Francia Sílövő Szövetség. 2008-ban a váltóval a harmadik helyen ért célba, 2009-ben pedig a francia vegyesváltóval aranyérmet nyert, a váltóval pedig harmadik lett.

Külső hivatkozás