„Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
ArthurBot (vitalap | szerkesztései)
SamatBot (vitalap | szerkesztései)
a kurzív és fett tartalmú zárójelek javítása,
18. sor: 18. sor:
A '''Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict''' ({{audio|Several Species.ogg}}) egy szám címe a [[Pink Floyd]] [[1969]]-es ''[[Ummagumma]]'' című duplalemezéről.
A '''Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict''' ({{audio|Several Species.ogg}}) egy szám címe a [[Pink Floyd]] [[1969]]-es ''[[Ummagumma]]'' című duplalemezéről.


A szám számos [[madár]]hangra emlékeztető effektet tartalmaz, melyeket [[Roger Waters]] saját hangjának különböző sebességeken történő lejátszásával hozott létre. Körülbelül 4:34-nél található a számban egy rész, amit ha lassítva játszunk le, érteni lehet, amint Waters, vagy a gitáros [[David Gilmour]] azt mondja „That was pretty avant-garde, wasn't it?” (''Elég [[avant-garde]] lett, nem igaz?'') A szám címében említett „pict” a bennszülött [[skótok]]ra utal.
A szám számos [[madár]]hangra emlékeztető effektet tartalmaz, melyeket [[Roger Waters]] saját hangjának különböző sebességeken történő lejátszásával hozott létre. Körülbelül 4:34-nél található a számban egy rész, amit ha lassítva játszunk le, érteni lehet, amint Waters, vagy a gitáros [[David Gilmour]] azt mondja „That was pretty avant-garde, wasn't it?” ''(Elég [[avant-garde]] lett, nem igaz?)'' A szám címében említett „pict” a bennszülött [[skótok]]ra utal.


==Közreműködők==
==Közreműködők==

A lap 2010. január 11., 21:36-kori változata

Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict
SzerzőRoger Waters
StílusPszichedelikus rock, avant-garde, kísérleti zene

A Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict (Hallgat hallgat) egy szám címe a Pink Floyd 1969-es Ummagumma című duplalemezéről.

A szám számos madárhangra emlékeztető effektet tartalmaz, melyeket Roger Waters saját hangjának különböző sebességeken történő lejátszásával hozott létre. Körülbelül 4:34-nél található a számban egy rész, amit ha lassítva játszunk le, érteni lehet, amint Waters, vagy a gitáros David Gilmour azt mondja „That was pretty avant-garde, wasn't it?” (Elég avant-garde lett, nem igaz?) A szám címében említett „pict” a bennszülött skótokra utal.

Közreműködők

Külső hivatkozások