„Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2009-11-05” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
6. sor: 6. sor:


A házi feladatot nem akarjuk helyetted megoldani, de egy picit segítünk benne!
A házi feladatot nem akarjuk helyetted megoldani, de egy picit segítünk benne!
A [[náci]] [[Németország]]ban köztudottan a nemzeti szocializmus dívott, azaz egy országban képzelték el a „szocialista” vívmányokat. Elsősorban a német állampolgárok élvezhették volna előnyeit. A [[sztálin]]i [[Szovjetunió]]ban a szocializmus világméretű győzelmét akarták szovjet vezetéssel.– [[Szerkesztő:Sóhivatal|Sóhivatal]] <sup>[[Szerkesztővita:Sóhivatal|vita]]</sup> 2009. november 5., 05:57 (CET)
A [[náci]] [[Németország]]ban köztudottan a nemzeti szocializmus dívott, azaz egy országban képzelték el a „szocialista” vívmányokat. Elsősorban az „egyenlőbb” német állampolgárok élvezhették volna előnyeit. A [[sztálin]]i [[Szovjetunió]]ban a szocializmus világméretű győzelmét akarták szovjet vezetéssel.– [[Szerkesztő:Sóhivatal|Sóhivatal]] <sup>[[Szerkesztővita:Sóhivatal|vita]]</sup> 2009. november 5., 05:57 (CET)

A lap 2009. november 5., 07:00-kori változata

Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2009-11-05/Fejrész

náci németország és a Sztálini szovjetunió

((v)) Mi volt a hasonlóság és a különbség a náci német ország és a sztálini szovjetunióban?

A házi feladatot nem akarjuk helyetted megoldani, de egy picit segítünk benne! A náci Németországban köztudottan a nemzeti szocializmus dívott, azaz egy országban képzelték el a „szocialista” vívmányokat. Elsősorban az „egyenlőbb” német állampolgárok élvezhették volna előnyeit. A sztálini Szovjetunióban a szocializmus világméretű győzelmét akarták szovjet vezetéssel.– Sóhivatal vita 2009. november 5., 05:57 (CET)[válasz]