„MediaWiki:Movepagetext” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
átfogalmaz
rövidítés; a speclapok a mozgatás utáni üzenetből úgyis linkelve vannak
1. sor: 1. sor:
Az itt látható űrlap segítségével lehetséges egy lapot átnevezni, és átmozgatni a teljes történetével együtt egy új névre. A régi név átirányítássá válik az új szócikkre. A régi szócikkre mutató hivatkozások nem változnak meg; győződj meg arról, hogy nem hagysz magad után a régi szócikkre mutató hivatkozásokat. A te feladatod biztosítani, hogy ezek arra a névre mutassanak, amelyikre kell.
Az alábbi űrlap használatával [[Wikipédia:Átnevezés|átnevezhetsz]] egy lapot, és áthelyezheted a teljes laptörténetét az új nevére. A régi név [[Wikipédia:Átirányítás|átirányítássá]] válik. A régi szócikkre mutató hivatkozások nem változnak meg.


A lap '''nem''' nevezhető át már létező névre, kivéve ha az egy átirányítás a lap jelenlegi nevére, és nincs laptörténete.
Vedd figyelembe, hogy az átnevezés '''nem''' történik meg akkor, ha már létezik olyan nevű lap, kivéve ha az üres, átirányítás vagy nincs szerkesztési története. Ez azt jelenti, hogy vissza tudsz nevezni egy tévedésből átnevezett lapot, de nem tudsz egy már létező aktív lapot felülírni.
Ez azt jelenti, hogy vissza tudsz nevezni egy tévedésből átnevezett lapot, és nem tudsz egy már létező lapot véletlenül felülírni.


'''FIGYELEM!'''
'''FIGYELEM!''' Egy népszerű lap esetén ez drasztikus és váratlan változtatásnak számít; mielőtt átnevezel egy szócikket, győződj meg arról, hogy tudatában vagy a következményeknek.
Népszerű oldalak esetén ez drasztikus és nem várt változtatás lehet;
győződj meg a folytatás előtt arról, hogy tisztában vagy-e a következményekkel. Ha kétségeid vannak, előbb kérdezz rá a vitalapon.

A lap 2009. szeptember 7., 21:43-kori változata

Az alábbi űrlap használatával átnevezhetsz egy lapot, és áthelyezheted a teljes laptörténetét az új nevére. A régi név átirányítássá válik. A régi szócikkre mutató hivatkozások nem változnak meg.

A lap nem nevezhető át már létező névre, kivéve ha az egy átirányítás a lap jelenlegi nevére, és nincs laptörténete. Ez azt jelenti, hogy vissza tudsz nevezni egy tévedésből átnevezett lapot, és nem tudsz egy már létező lapot véletlenül felülírni.

FIGYELEM! Népszerű oldalak esetén ez drasztikus és nem várt változtatás lehet; győződj meg a folytatás előtt arról, hogy tisztában vagy-e a következményekkel. Ha kétségeid vannak, előbb kérdezz rá a vitalapon.