„Wikipédia:Rossz viccek és egyéb törölt zagyvaságok/fejléc” változatai közötti eltérés

Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
aNincs szerkesztési összefoglaló
→‎Öklözés: (új szakasz)
55. sor: 55. sor:
[[zh:Wikipedia:坏笑话和删除的胡话]]
[[zh:Wikipedia:坏笑话和删除的胡话]]
</includeonly>
</includeonly>

== Öklözés ==

small>nézd meg a szex szót</small>
Az öklözés szó azt jelenti:a női nemiszervbe egy másik nő(vagy férfi)beledugja öklét,közbe forgatja.Ezt a partner,akivel az illető csinálja élvezi,de lehetséges fájjdalmat is érez.Akinek már ki van nagyon tágulva a lyuka(van akinek persze nőnek az egész nemiszerve egy nagy juk)egész a csuklóig be tudja dugni a kezét.Amikor már a kéz benn van foorgatja jó erősen a kezét,majd ki be huzkodja azt.Aztán lenyalja a kezét és ujrakezdi.

Ez az gyerekek, ez kellett nekem mára {{D}} --[[User:Pakos|<font color="#191970" face="Viner Hand ITC" >Pakos</font>]] [[Kép:My fender(Pakos).jpg|35px]]<sup>[[User_vita:Pakos|<font color="#CD5700">üzenet</font>]]</sup> 2009. augusztus 7., 16:48 (CEST)

A lap 2009. augusztus 7., 16:48-kori változata

Tudnivalók

Ezen az oldalon gyűjtjük a jobban (és legjobban) sikerült ökörségeket, amiket lelkes újdonsült (vagy régebben sült) kollégáink gyártanak, és amiket bár nem tarthatunk meg a szócikknévtérben, kidobni sincs szívünk, mert tényleg jól sikerültek. Némelyik minőségibb írásnál megfontolandó, hogy nemes enciklopédiánk paródiája, az Unciklopédia nem örülne-e nekik. Ezeket az {{azonnali}}(?) törlésre jelölés helyett elláthatjuk az {{máswikibe|Unciklopédia}} jelzéssel. Ha idevaló anyagot találsz, bátran nyiss neki új szakaszt a lap alján. Használd az {{idézet}}(?) sablont az áthozott móka és a saját kommentárod elkülönítésére. Ha tudod, jelöld meg difflinkkel a szerkesztés eredeti helyét.


Újabb zagyvaságot találtam!



Öklözés

small>nézd meg a szex szót Az öklözés szó azt jelenti:a női nemiszervbe egy másik nő(vagy férfi)beledugja öklét,közbe forgatja.Ezt a partner,akivel az illető csinálja élvezi,de lehetséges fájjdalmat is érez.Akinek már ki van nagyon tágulva a lyuka(van akinek persze nőnek az egész nemiszerve egy nagy juk)egész a csuklóig be tudja dugni a kezét.Amikor már a kéz benn van foorgatja jó erősen a kezét,majd ki be huzkodja azt.Aztán lenyalja a kezét és ujrakezdi.

Ez az gyerekek, ez kellett nekem mára Vigyor --Pakos üzenet 2009. augusztus 7., 16:48 (CEST)[válasz]