„Sherry Palmer” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Andruska (vitalap | szerkesztései)
Andruska (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
'''Sherry Palmer''' fiktív szereplő a [[24]] című televíziós sorozatban.
'''Sherry Palmer''' fiktív szereplő a [[24]] című televíziós sorozatban. Szerepét [[Penny Johnson Jerald]] játsza, és az 1-3. évadig szerepel.



== Az 1. évadban ==
== Az 1. évadban ==

A lap 2008. július 15., 21:27-kori változata

Sherry Palmer fiktív szereplő a 24 című televíziós sorozatban. Szerepét Penny Johnson Jerald játsza, és az 1-3. évadig szerepel.

Az 1. évadban

Sherry Palmer David Palmer felesége, az első amerikai fekete bőrű elnökjelölté. Sherry és David között, az elején minden rendben van, van egy fiuk és egy lányuk. Miután kiderül, hogy a fiuk megölt egy embert, David ezt nyilatkozatban akarja közzé tenni, hogy elkerülje, hogy elkerülje a félreértéseket, de Sherry ezt nem akarja. Késöbb kiderül, hogy Sherry tudott a gyilkosságról, de eltitkolta David elött. Végül jól fogadja a np a nyilatkozatot, pozitívan sül el, Davidnek igaza volt. Sherry egyPhatty nevű nőt állít Davidre, és azt akarja elérni, hogy David megcsalja őt, de David erre rájön, és azt mondja, hogy elválik tőle. Sherry minden álma összeomlik: Elvesztette a férjét, a hatalmat(ami késöbb kiderül a legfontosabb neki), és hogy ő legyen a First Lady.


A 2. évadban

Sherry először a már megválasztott elnök, a volt férje, David Palmer elnöki rezidenciáján tűnik fel. Tisztán tükröződik, hogy Sherry elvesztette a hatalmát: David kabinetfőnöke kijelenti neki, hogy itt nem szívesen látott ember. Viszont Davidnek szüksége van rá, mert Sherry egy fontos információval tér vissza hozzá. Sherry azt mondja Davidnek, hogy a kabinete meg akarja buktatni, mert nem hajlandó megtámadni bizonyos országokat, és egy az amerikai alkotmányban szereplő kibúvóval próbálják, majd megmagyarázni. David itt még nagyon neheztel Sherryre, de miután megbuktatják, újból valamicskét visszatér a bizalma Sherry iránt. Az utolső részben, viszont kiderül, hogy Sherry is benne volt az egészben, de a főgonosz Peter Kingsley becsapja őt, és ezért bosszút akar állni. Úgy próbálja visszaszerezni a bizalmat, hogy az életét kokcáztatva buktatják le Kingsleyt, és David visszatérhet az elnöki posztba, de ez után az árulás után örökre elveszik a bizalma Sherry iránt.

a 3. évadban