„Szerkesztővita:Blue.cube” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tobi 15 évvel ezelőtt a(z) BAZ megye témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
AsgardBot (vitalap | szerkesztései)
a Bot: üdvözlősablon substolása
Blue.cube (vitalap | szerkesztései)
45. sor: 45. sor:
U.I.: Amúgy pont a Tokaji kistérség monográfiáját írjuk többen az egyetemen, ezért vettem észre némileg meglepődve, hogy szinte mindegyik településnek megvan a német verziója is. Ja, amúgy én egy szemesztert hallgattam az Uni Bremen diákjaként még az előző félévben. Nagyon szép, csodás az a város!
U.I.: Amúgy pont a Tokaji kistérség monográfiáját írjuk többen az egyetemen, ezért vettem észre némileg meglepődve, hogy szinte mindegyik településnek megvan a német verziója is. Ja, amúgy én egy szemesztert hallgattam az Uni Bremen diákjaként még az előző félévben. Nagyon szép, csodás az a város!
Üdv: – [[User:Tobi|Tobi]] <sup>[[User_vita:Tobi|Üzi :)]]</sup> 2008. május 10., 17:50 (CEST)
Üdv: – [[User:Tobi|Tobi]] <sup>[[User_vita:Tobi|Üzi :)]]</sup> 2008. május 10., 17:50 (CEST)

: Igen beismerem, hogy egy kicsit egyhangúnak néznek ki a cikkek, de én egy alapformátumot szerettem volna felépíteni, hogy az utánam következöknek könnyebb legyen. A német wikiben nem volt semmi erröl a térségröl! Így gondoltam, elkezdem. Sajnos szakmámból kimenöen nem sok idöm maradt az elmúlt hónapokban valamit is csinálni, de az alapok le vannek téve. Amit írtál megpróbálom beilleszteni és kibövíteni. - Üdv: [[User:Blue.cube|blue.cube]]

A lap 2008. július 13., 11:13-kori változata

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Blue.cube!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Alensha üzi 2007. augusztus 20., 13:37 (CEST)Válasz

If You don't speak Hungarian, go here.

Károlyfalva, Széphalom

Szia!

A fenti kettő (és Rudabányácska) egykori községek, melyek ma Sátoraljaújhelyhez tartoznak, ezért nem lehet őket a községeket felsoroló listákban szerepeltetni. A magyarban nagyjából javítottam a dolgot, de a németbe nem akarok belenyúlni. A megye cikkében az általad adott cím nagyon jó (Dörfer und Gemeinden), ebbe a listába beleférnek, de az egyes cikkekben fel kellene tüntetni, hogy Sátoraljaújhely Stadt(vagy Stadtgemeinde) részei.

Nem akarok semmit elvenni tőlük, se múltat, se jövőt, nagyon szép gyerekkori emlékeim fűződnek hozzájuk és a környékhez. Csak szeretném ha a Wikipédia a lehető legpontosabb lenne.

--Peyerk 2007. szeptember 7., 09:14 (CEST)Válasz

Külső hivatkozások

Én szerintem Weblinkek az nem szép szó. Vannak sajnos külső hivatkozások a nemet és a magyar oldáládon, amik nem mükodnak (a blog és debreceni reptér a blogban). Nyíregyháza nem fekszik Zemplénben, de ott is van egy reptér. Üdv Max von O

Rendben, így szebben hangzik, de nekem nem nagyon tetszenek ezek a magyar elnevezések. (Olyan mesterkélt) :-) A hivatkozásaim (linkjeim) működnek, szerintem csak ideiglenes szerver kihagyás volt vagy megint a telekom DNS szervere volt kikapcsolva. Nyíregyházát meg hozzátettem. Köszi blue.cube

BAZ megye

Moin, Blue.cube!

Láttam, hogy te elég sok cikket csináltál Borsod-Abaúj-Zemplén megyéről, főleg a kisebb falvakról. Az tetszik, hogy meglehetősen logikusan, arányosan építetted fel mindenhol a német változatot, de szeretnék egy tanácsot adni. Jó, hogy leírod a fekvését, (mert elsősorban egy német nyelvterületről érkezőnek ez a fontos), de hiányzik a történelem és idegenforgalom. Így eléggé sablonosnak tűnik, mindenhol meg van adva, hány km-re van Miskolctól. Lehet, én beleírnám azt is, hogy mondjuk in der Nähe Tokaj, vagy zwischen Tokaj und Sárospatak. Még véletlenül sem szeretnék okoskodni, csak olyan nagyon kevés szerkesztő van, aki tényleg világnyelvet beszél, és mellette jól tud magyarul, hogy gondoltam megpróbálom.

U.I.: Amúgy pont a Tokaji kistérség monográfiáját írjuk többen az egyetemen, ezért vettem észre némileg meglepődve, hogy szinte mindegyik településnek megvan a német verziója is. Ja, amúgy én egy szemesztert hallgattam az Uni Bremen diákjaként még az előző félévben. Nagyon szép, csodás az a város! Üdv: – Tobi Üzi :) 2008. május 10., 17:50 (CEST)Válasz

Igen beismerem, hogy egy kicsit egyhangúnak néznek ki a cikkek, de én egy alapformátumot szerettem volna felépíteni, hogy az utánam következöknek könnyebb legyen. A német wikiben nem volt semmi erröl a térségröl! Így gondoltam, elkezdem. Sajnos szakmámból kimenöen nem sok idöm maradt az elmúlt hónapokban valamit is csinálni, de az alapok le vannek téve. Amit írtál megpróbálom beilleszteni és kibövíteni. - Üdv: blue.cube