„One in a Million (dal)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
26. sor: 26. sor:


==Videoklip==
==Videoklip==
A ''One in a Million'' [[videoklip]]jét [[Paul Hunter (rendező)|Paul Hunter]] rendezte, aki ekkor rendezett először videoklipet. A klip egy hosszabb változata lett a dal remixének videoklipje, melyben Ginuwine, Timbaland és Missy Elliott is szerepel.
A ''One in a Million'' [[videoklip]]jét [[Paul Hunter (rendező)|Paul Hunter]] rendezte, aki ekkor rendezett először videoklipet. A klip egy hosszabb változata lett a dal remixének videoklipje, melyben [[Ginuwine]], Timbaland és Missy Elliott is szerepel.

A videoklip elején Aaliyah egy fekete [[Ford Mustang]]on fekszik, Missy Elliott és Timbaland pedig a kocsiban ülnek. Nemsokára riporterek és rajongók rohamozzák meg a kocsit. Ezután Aaliyah egy sötét helyiségben látható, Ginuwine pedig közeledik hozzá. Egy másik jelenetben Aaliyah a biztonsági kamerán figyeli Ginuwine-t. Ezután egy fehér helyiségben Aaliyah egy másik férfival táncol, és Ginuwine figyeli a biztonsági kamerán át, majd Aaliyah belép a helyiségbe, és megmutatja, hogy Ginueine neve van a karjára tetoválva. Ezután ismét a sötét szobában látjuk Aaliyah-t, amint fehér ruhában énekel, majd motoron távzik egy férfival.


<!--
The video starts with Aaliyah lying on top of a black [[Ford Mustang]] with Missy Elliott and Timbaland sitting inside of it. Soon, several reporters and fans rush to the car. Then the scene switches to a dark room where Aaliyah is sitting as [[Ginuwine]] approaches her. In another scene she is watching him in an off white-colored room via security camera. The scene shifts to a completely white room where Aaliyah is dancing with another male and then to the scene where Ginuwine is looking at the security camera. In the latter scene, Aaliyah enters the room and reveals a tattoo of her name on Ginuwine's arm. Once again, the scene goes back to the dark room, but this time Aaliyah is standing up and performing in a white bodysuit. The video ends with Aaliyah riding on a motorcycle with a male.
-->
==Változatok==
==Változatok==
;12" kislemez (promo; Egyesült Királyság)
;12" kislemez (promo; Egyesült Királyság)

A lap 2008. május 31., 23:58-kori változata

Sablon:Infobox kislemez A One in a Milion Aaliyah amerikai énekesnő harmadik kislemeze második, One in a Million című albumáról (az USA-ban második, mert az előző, a Got to Give It Up ott csak 1998-ban jelent meg).

Fogadtatása

A dal nagy sikert aratot az amerikai Billboard R&B-slágerlistán, hat hétig állt az első helyen. Az Egyesült Királyságban a 15. helyig jutott, Új-Zélandon pedig ez lett az énekesn első kislemeze, mely bekerült a Top 15-be; a 11. helyre került.

Videoklip

A One in a Million videoklipjét Paul Hunter rendezte, aki ekkor rendezett először videoklipet. A klip egy hosszabb változata lett a dal remixének videoklipje, melyben Ginuwine, Timbaland és Missy Elliott is szerepel.

A videoklip elején Aaliyah egy fekete Ford Mustangon fekszik, Missy Elliott és Timbaland pedig a kocsiban ülnek. Nemsokára riporterek és rajongók rohamozzák meg a kocsit. Ezután Aaliyah egy sötét helyiségben látható, Ginuwine pedig közeledik hozzá. Egy másik jelenetben Aaliyah a biztonsági kamerán figyeli Ginuwine-t. Ezután egy fehér helyiségben Aaliyah egy másik férfival táncol, és Ginuwine figyeli a biztonsági kamerán át, majd Aaliyah belép a helyiségbe, és megmutatja, hogy Ginueine neve van a karjára tetoválva. Ezután ismét a sötét szobában látjuk Aaliyah-t, amint fehér ruhában énekel, majd motoron távzik egy férfival.

Változatok

12" kislemez (promo; Egyesült Királyság)
  1. One in a Million (Darkchild Remix) – 4:40
  2. One in a Million (Darkchild Remix Instrumental) – 4:13
  3. One in a Million (Timbaland Remix) feat. Ginuwine – 5:06
  4. One in a Million (Wolf-D’d Big Bass Mix) – 4:26
  5. One in a Million (Armand’s Drum ‘N’ Bass Mix) – 7:12
12" kislemez (promo; USA)
  1. One in a Million (Timbaland Remix Instrumental) – 5:07
  2. One in a Million (Darkchild Remix Instrumental)– 4:40
  3. One in a Million (Timbaland Remix) feat. Ginuwine – 5:07
  4. One in a Million (Darkchild Remix) – 4:40
CD kislemez (promo; Egyesült Királyság)
  1. One in a Million (Album version) – 4:30
  2. One in a Million (Instrumental) – 4:30
  3. One in a Million (A Cappella) – 4:30

Helyezések

Slágerlista (1997) Legfelső helyezés
USA Billboard Hot 100 Airplay[1] 25
USA Billboard Hot Dance Music/Club Play[2] 2
USA Billboard Rhythmic Top 40[2] 2
USA Billboard Hot R&B/Hip-Hop Airplay[1] 1 (6 hétig)
Ausztrál ARIA Top 100 kislemez 62
Brit Top 75 kislemez 15
Új-zélandi RIANZ Top 50 kislemez 11

Források

  1. a b Chart Data. Billboard. (Hozzáférés: 2007. szeptember 12.) Forráshivatkozás-hiba: Érvénytelen <ref> címke, „billboard” nevű forráshivatkozás többször van definiálva eltérő tartalommal
  2. a b AMG: Billboard Singles. All Music Guide. (Hozzáférés: 2007. április 29.) Forráshivatkozás-hiba: Érvénytelen <ref> címke, „amg” nevű forráshivatkozás többször van definiálva eltérő tartalommal
  • zene Zeneportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap