„Wikipédia:Javaslat tisztségviselők megválasztására/Bináris (admin)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
→‎Ellene: indoklás beef-up-olása
21. sor: 21. sor:


===Ellene===
===Ellene===
{{ellenzem}} végre lenne egy IP-ellenőr, aki nem élne és nem is élhetne vissza ráruházott hatalmával – [[User:Burumbátor|<font color="#006400" >Burumbátor</font>]] <sup>[[User vita:Burumbátor|<font color="#b8860b" >Hajnali Tudósklub</font>]]</sup> 2007. december 22., 05:38 (CET)
{{ellenzem}} végre lenne egy nem-admin IP-ellenőr, aki emiatt jobban meg tudná őrízni érintetlenségét egy esetleges konfliktusban. Azonkívül van egy érzelmi alapon szerveződő indokom is: saját fentebbi reakciójából nem a minden áthatoló akaratot érzem ki az adminsággal kapcsolatban, hanem sokkal inkább a "na jó, beadom a derekam" érzését. Ebben az esetben kímélni szeretném őt a kudarcoktól, esetleges régebbi adminok által megfogalmazandó kritikáktól. Szerintem nekünk Őrá így lenne szükségünk. – [[User:Burumbátor|<font color="#006400" >Burumbátor</font>]] <sup>[[User vita:Burumbátor|<font color="#b8860b" >Hajnali Tudósklub</font>]]</sup> 2007. december 22., 05:38 (CET)


===Kérdések a jelölthöz===
===Kérdések a jelölthöz===

A lap 2007. december 22., 07:35-kori változata

Bináris (v, k), (adminisztrátor)

A szavazók nemrég rábízták az IP-ellenőri jogosultságot, és említette, hogy vállalná az adminisztrátorságot is.

Hát akkor szerintem hajrá! -- ny miheznemkelladmin? 2007. december 21., 19:07 (CET)[válasz]

Ez most eléggé meglepetésként ért, és valójában nem pontosan ebben a formában igaz, ugyanis sehol nem mondtam, hogy vállalnám. Amit mondtam, az az, hogy alkalmasnak tartom magam rá, mivel Nyenyec rákérdezett, de ez nem ugyanaz. Mindegy, már egy ideje érzem, hogy szorul a nyakam körül a hurok, mert Nyenyec elég makacsul akar admint csinálni belőlem, szóval ha már így alakult, vállalom.

A fejlécben az áll, hogy „szerepeljen [...] az, hogy miért szeretnél/szeretne sysop lenni, és hogy milyen feladatokra használná(d) a jogosultságot.” Nohát én az FV-járőri tevékenységem erősítésére használnám, és azért van szükségem rá, hogy hozzáférjek a rollbackhez, az azonnali törléshez, szükség esetén a blokkoláshoz és lássam a törölt szerkesztéseket. A képecskék licenceivel továbbra sem szeretnék foglalkozni, mert ez a téma eddig sem nyerte el az érdeklődésemet izgalmas voltával. Dehát van elég ember.

Fontosnak tartom megismételni, hogy az IP-ellenőri és az adminisztrátori tisztség se nem összetartozó, se nem összeférhetetlen, és számomra elvi kérdés, hogy a két tisztség egymástól független (bár előfordulhat olyan eset is, amikor együtt lehet használni a kettőt).

Bináris ide 2007. december 21., 22:52 (CET)[válasz]

Szavazás lezárása: 2008. január 5.

Mellette

  1. - nem jár automatikusan együtt a kettő? :) :O Dorganvita 2007. december 21., 19:15 (CET)[válasz]
  2. – Ha elvállalja, akkor mindenképpen támogatom! Samat üzenetrögzítő 2007. december 21., 19:20 (CET)[válasz]
  3. nagyon is megfelelő jelölt, támogatom! – Alensha üzi m 2007. december 21., 23:04 (CET)[válasz]
  4.  támogatom //Danivita·ʒ·ɘ 2007. december 21., 23:37 (CET)[válasz]

Ellene

 ellenzem végre lenne egy nem-admin IP-ellenőr, aki emiatt jobban meg tudná őrízni érintetlenségét egy esetleges konfliktusban. Azonkívül van egy érzelmi alapon szerveződő indokom is: saját fentebbi reakciójából nem a minden áthatoló akaratot érzem ki az adminsággal kapcsolatban, hanem sokkal inkább a "na jó, beadom a derekam" érzését. Ebben az esetben kímélni szeretném őt a kudarcoktól, esetleges régebbi adminok által megfogalmazandó kritikáktól. Szerintem nekünk Őrá így lenne szükségünk. – Burumbátor Hajnali Tudósklub 2007. december 22., 05:38 (CET)[válasz]

Kérdések a jelölthöz

Megjegyzések