„Vita:Kende János (operatőr)” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Crosstor 2 évvel ezelőtt a(z) Hiba témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
 
6. sor: 6. sor:


==Hiba==
==Hiba==
A wikidatában linkelt Kende Márta nem az anyja K. Jánosnak!!!(Nézd az eszperantó oldal forrásait!)– [[Szerkesztő:Crosstor|Crosstor]] <sup>[[Szerkesztővita:Crosstor|vita]]</sup> 2021. július 4., 06:32 (CEST)
A wikidatában linkelt Kende Márta nem az anyja K. Jánosnak (csak adoptálta)!!!(Nézd az eszperantó oldal forrásait!)– [[Szerkesztő:Crosstor|Crosstor]] <sup>[[Szerkesztővita:Crosstor|vita]]</sup> 2021. július 4., 06:32 (CEST)

A lap jelenlegi, 2021. július 4., 06:45-kori változata

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Szülinap[szerkesztés]

Ma van a szülinapja. Nem kerek. Na és? OsvátA Palackposta 2015. szeptember 22., 12:35 (CEST)Válasz

Hiba[szerkesztés]

A wikidatában linkelt Kende Márta nem az anyja K. Jánosnak (csak adoptálta)!!!(Nézd az eszperantó oldal forrásait!)– Crosstor vita 2021. július 4., 06:32 (CEST)Válasz