„Újrakezdés” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Címke: 2017-es forrásszöveg-szerkesztő
{{nincs forrás}}
Címke: 2017-es forrásszöveg-szerkesztő
1. sor: 1. sor:
{{nincs forrás}}
A [[HBO]] saját készítésű sorozata. A sorozat forgatását 2019 őszén kezdték és 2020 januárjában kezdték vetíteni a HBO csatornán hétköznap esténként 20:00-kor.
A [[HBO]] saját készítésű sorozata. A sorozat forgatását 2019 őszén kezdték és 2020 januárjában kezdték vetíteni a HBO csatornán hétköznap esténként 20:00-kor.
A csatorna a sorozatot a világjárvány miatt 2020.03.23.-tól heti 3 részre tagolta,majd 2020.04.25.-től levették a műsorról. Várhatóan ősszel folytatják.<br />
A csatorna a sorozatot a világjárvány miatt 2020.03.23.-tól heti 3 részre tagolta,majd 2020.04.25.-től levették a műsorról. Várhatóan ősszel folytatják.<br />

A lap 2020. június 24., 15:26-kori változata

A HBO saját készítésű sorozata. A sorozat forgatását 2019 őszén kezdték és 2020 januárjában kezdték vetíteni a HBO csatornán hétköznap esténként 20:00-kor. A csatorna a sorozatot a világjárvány miatt 2020.03.23.-tól heti 3 részre tagolta,majd 2020.04.25.-től levették a műsorról. Várhatóan ősszel folytatják.

Évad Részek száma Évadbemutató Évadzáró
1 2020.01.06.




Szereplők
Szerepnév Ki,kicsoda?
Adrienn Radiczva A sorozat főbb meghatározó személyisége,menekülni kényszerül az országából,miután meggyilkolták vőlegényét.Sok nehézség ellenére

sikerül Magyarországra szöknie,majd elkezd dolgozni a Bodzás ügyvédi irodánál, szoros barátságot köt Szilvivel,megtetszik neki Ábel.

Bodzás Lajos Nagy hatalmú maffiavezér. A rendőrség már évek óta vadászik rá. A bodzás ügyvédi iroda megalapítója,Péter,Ábel,és Andor édesapja,

Tina apósa. Tibor régi ősellensége.

Bodzás Ábel Bodzás Lajos második gyermeke. Péter és Andor testvére. Tina sógora, szerelmes Adriennbe.
Bodzás Péter Bodzás Lajos első gyermeke. Ábel és Andor testvére. Tina férje.
Bodzásné Balla Tina Bodzás Péter felesége. Nagyravágyó és gonosz természetű. Meg keseríti Adrienn életét.
Balogh-Bodzás Andor Bodzás Lajos eltitkolt fia. Bianka szerelme.
Rácz Tibor Rendőr,Ildikó férje,Bianka édesapja. Ősellensége Bodzás Lajos.
Rácz Bianka Tibor és Ildikó gyermeke. Szerelmes Andorba.
Ráczné Mohai Ildikó Tibor felesége,Bianka édesanyja.
Barta Szilvia Adrienn szoros barátnője,Maja és Kristóf lakótársa.
Keresztesi Kristóf Maja és Szilvi lakótársa
Kardos Maja Szilvi és Kristóf lakótársa.

Mellékszereplők

Szerepnév Ki,kicsoda?
Viktor Beňová Adrienn vőlegénye, drogkereskedő. Az 1.részben megölték
Sándor Beňová Viktor keresztapja,maffiafőnök.
Ricsi Beňová Sándor unokaöccse. Megölte Viktort.
Győző Šimková Sándor embere.
Jonathan Oláhová Titkos ügynök,megakarta szerezni Viktor titkos füzetét.
Zoli Poláková Sándor embere.
Bakos Krisztián Tibor legjobb barátja,és egyben kollégája.
Varga Jenő Kristóf unokatestvére,jelenleg szökésben van.
Hausberger Ágnes Bodzásék után kémkedik,a rendőrség megbízásából.
Kőszegi Ákos A Bodzás család új szomszédja. Bosszút akar állni a

családon,mert Lajos megölette a szüleit. 50.résztől van

jelen.

Nagy Ottó Adrienn főnöke a kávézóban. Tetszik neki Adrienn.




1.évad epizód listája

Sor. Tartalom Premier
1. A gyönyörű Losonc városában él az éppen házasodni készülő Adrienn és Viktor, felhőtlen a boldogságuk, ugyanis 1 hét múlva lesz az esküvőjük.

Viktor egy veszélyes megbízást kap a főnökétől, aki egyben a keresztapja is, a hírhedt maffiavezértől Sándortól. Viktor nagy reménysége keresztapjának,ugyanis ő a legjobb embere a csempészésre. Most azt a feladatot kapja, hogy elkel hoznia Ukrajnából egy nagy mennyiségű kokain szállítmányt. Adrienn nem akarja elengedni a jövendőbeliét, mert úgy érzi, hogy valami rossz fog történni. A gyanúja azonban nem tűnik alaptalannak: Sándor unokaöccse, Ricsi nem nézi fényes szemmel Viktor sikerét, ezért úgy dönt, hogy az Ukrajnából hazafelé tartó vőlegényt megöli. Ricsi a legjobb barátja segítségét kéri, hogy segítsen neki csapdát állítani Viktornak.Mindeközben Budapesten, a híres Bodzás család megnyissa az ügyvédi irodáját.

2020.01.06.
2. Egy ismeretlen telefonáló értesíti Adriennt a tragédia híréről. Adrienn tudja jól, hogy menekülnie kell, mielőtt őt is levadásszák. Ricsi és a bandája mindent megtesz annak érdekében, hogy elvonják magukról a gyanút, a gyilkossággal kapcsolatban. Győző és Zoli elindul megkeresni Adriennt. Egy rég nem látott ismerős bukkan fel a Bodzás családnál, aki felborzolja a kedélyeket. Sándor tudomást szerez a legjobb embere haláláról, a férfi fejében egyből összeáll a kép, miszerint Ricsi keze van a dologban. A korábbi visszaemlékezésekből az is kiderül, hogy találkozott először Viktor és Adrienn. 2020.01.07.
3. Adrienn a szerencsének köszönhetően el tud menekülni Győzőék elől. A hazaérő Győzőt és Zolit, Sándor fogadja, aki keményen el beszélget az embereivel. Andor a veszekedést követően szerelménél, Biankánál keres vigaszt. Miután Adrienn megszerezte halott vőlegénye pénzét, és titkos füzetét, felhívja Sándort, és találkozót kér tőle. A Bodzás család közös erővel, megpróbálja még a rendőrök kiérkezés előtt eltüntetni Erzsike és Margó holttestét. Tibor úgy érzi, hogy végre börtönbe csukhassa az egész Bodzás családot. 2020.01.08.
4. Miután Adrienn átadta a titkos füzetet Sándornak, a férfi azt javasolja a nőnek, hogy szökjön el külföldre, és ha biztonságban lesz nyisson egy számlát a nevére, és oda majd küld neki pénzt. Ricsi továbbra sem nyugszik, meg akarja ölni Adriennt. Csak a véletlennek köszönhető, hogy Adrienn újból el tud menekülni Ricsitől. Bianka édesapja, Tibor megy ki a Bodzás család házához, miután onnan lövöldözést jelentettek be, a család azonban sikeresen megvezeti a rájuk vadászó rendőrt. Sándor megtiltsa Ricsinek, hogy megölje Adriennt, később azonban Győző miután kihallgatta Sándor beszélgetését, elárulja Ricsinek, hogy hol van Adrienn. 2020.01.09.
5. Ricsiék a repülőtéren veszik üldözőbe Adriennt, így a lány nem tud időben felszállni a Magyarországi gépre. Sándor rájön, hogy az emberei újból hátba támadták őt. Tibor elújságolja otthon, hogy megint kicsúszott a kezéből a Bodzás család, a férfi nem is sejti, hogy a lánya éppen a nagy ellensége előkerült fiával szűrte össze a levet. A Bodzás családban nő a feszültség, mindenki egymást hibáztassa a történtekért, a két fivér Ábel és Péter össze is verekednek. Adriennek egy ismeretlen férfi ajánlja fel a segítségét. Sándor megtudja, hogy az unokaöccsét letartóztatta a rendőrség. 2020.01.10.
6. Lajos, a Bodzás család feje megparancsolja az egyik emberének, hogy keresse meg az előkerült fiát. Sándor megleckézteti Győzőt és Zolit. Bianka és Andor még mindig titkolják a szerelmüket, azonban Bianka édesanyja, Ildikó rájuk nyit. A sofőr aki felvette Adriennt, nem jó tett cselekedetből tette: kiderül ugyanis, hogy Viktor titkos füzetére fáj a foga. Lajos, Tinát küldi el, hogy találkozzon egy fontos ügyféllel. 2020.01.13.
7. Sándor úgy dönt, hogy jobb lesz ha Ricsi a börtönben marad, később Győzőt be is küldi hozzá. Adriennek sikerül elmenekülnie a sofőr elől, azonban a nő jelenleg azt sem tudja, hogy hol tartózkodik. Andor és Bianka meggyőzi Ildikót, hogy ne mondja el Tibornak azt amit megtudott. Tina elújságolja otthon, hogy sikerült megkötni az üzletet. Ábel és Péter a cégnél is majdnem egymásnak esnek. Adrienn kideríti, hogy éppen Rimaszombaton van. Lajos váratlanul rosszul lesz.   2020.01.14.
8. Ábel szerint az apjukat kórházba kéne vinni, Péter szerint viszont ez kockázatos, mivel elkezdenének kérdezősködni. Adrienn megveszi a jegyet a Budapesti vonatra, azonban valaki folyamatosan követi őt. Ricsi képtelen elfogadni Győző ajánlatát, mivel tudja jól, ha nemet mond akkor a nagyfőnök megöleti. Péter vállalja, hogy megműti az apját. Tibor biztos benne, hogy Bodzásék rejtegetnek valamit. Zénó rábukkan Lajos fiára. 2020.01.15.
9. Péter sikeresen megműti az apját. Zénó Bodzásék kertjében lévő kis házba viszi Andort, amelynek a kertjében van eltemetve Margó és Erzsike. Kiderül, hogy a sofőr aki Adriennt szállította titkos ügynök, és, hogy a kábítószert és a titkos füzetet akarja megszerezni Adrienntől, ami mellesleg nála nincs is. Az ügynök végül elengedi Adriennt. Andor találkozik az édesapjával. 2020.01.16.
10. Lajos mindent elmond az elejétől kezdve az előkerült fiának, Andor azonban továbbra sem hiszi, hogy Lajos az édesapja, egyedül csak azt szeretné megtudni, hogy hol van az anyja. Adrienn megérkezik Budapestre, első dolga, hogy megpróbál munkát találni. Lajos úgy dönt, hogy ideje mindent elmondani a két idősebbik fiának. 2020.01.17.
11. A családban tovább nő a feszültség, miután Lajos bevallotta féltve őrzött titkát. Adrienn betéved Bodzásék ügyvédi irodájába, ahol a recepcióstól kideríti a család címét, mivel munkát akar kérni tőlük. Lajos váratlanul rosszul lesz, Ábel szerint azonnal kórházba kell őt vinni. Bianka bevallja az anyjának, hogy szereti Andort. Andor bemegy az apjával a kórházba. 2020.01.20.
12. Péter és Ábel megzsarolja az ügyeletes orvost, hogyha nem műti meg Lajost annak súlyos következményei lesznek. Adrienn elmegy a Bodzás villához, mivel a család a kórházban van, nem tud bejutni a házba. Zénó, Lajos jobb keze betolakodónak nézi a lányt, ezért rá uszítja a kutyákat. Míg Lajost műtik, a két fivér nem bírja ki, hogy ne cukkolja Andort. A titkos ügynök, aki Adriennt szállította, továbbra sem tesz le róla, hogy megszerezze a halott Viktor titkos füzetét. 2020.01.21.
13. A műtét véget ér, azonban az orvos közli a családdal, hogy a műtét következményében Lajos bizonytalan időre lebénult, a család egymást, valamint Lajos előkerült fiát okolja a történtekért. Adrienn egyre többet gondol Viktorra, annyira eluralkodik rajta a depresszió, hogy valakit összekever vele. Andor, szerelmének újságolja el a vele történteket, bevallja neki, hogy sajnálja, hogy a bizonyos apja lebénult. Lajos erősnek mutassa magát a családja előtt. 2020.01.22.
14. Tina tovább buzdítja Pétert, Ábel ellen. Andor meglátogassa az apját a kórházban. Tibor mindent megtesz annak érdekében, hogy házkutatási parancsot szerezzen Bodzásék házára, mivel a lövöldözés óta csak ez az ügy jár a fejében. Szilvinek egyre jobban elege van a lakótársából, aki nincs tekintettel a lakás többi tagjára. Lajos békét kér a fiaitól. 2020.01.23.
15. Ábel és Péter megígéri Lajosnak, hogy nem fogják bántani újdonsült testvérüket, azonban a két srác ezt nem gondolja olyan komolyan, mint azt Lajos hinné. Adrienn megismerkedik Szilvivel, majd úgy dönt, hogy kibérel tőle egy szobát, mivel a lány úgy is kiadni készült egyet. Lajos felajánlja Andornak, hogy költözzön hozzá, viszont mikor a fiú az anyjáról kérdez, a férfi a szemébe hazudik. Kristófnak nem tetszik, hogy Szilvi kiadott egy szobát. Ábel véletlenül majdnem elgázolja Adriennt. 2020.01.24.
16. Ábel megismerkedik Adriennel, majd hazaviszi őt és Szilvit is. Andor beköltözik Bodzásék házába, ahol összetűzésbe keveredik a legidősebb testvérével. Ábel megtudja, hogy Adrienn állást akart szerezni a a család cégénél, és, hogy már fel is kereste őt személyesen is. Lajos mindent megtesz annak érdekében, hogy Andor beilleszkedjen, de közli vele a szabályokat is. 2020.01.27.
17. Adrienn nagyon boldog, hogy Ábel állás interjúztatni fogja őt. Kristóf továbbra is nehezen viseli az újdonsült lakó beköltözését. Ábel elújságolja otthon, hogy állás interjúztatni fog egy lányt, aki szerint megfelelne a cégnél. Bianka összezendül az apjával, bánatában a barátnőjéhez menekül. Ábel és Péter szövetséget köt egymással: megfogadják, hogy kikészítik az újdonsült testvérüket. 2020.01.28.
18. Tina ellenségesen viselkedik Adriennel, mikor Tina referenciákat és személyi adatokat kér Adrienntől, a lány zavarában elviharzik, mivel hamis adatokkal jött az országba. Időközben Lajos, és fiai egy új rablásra készülnek, amibe be szeretnék vonni Andort is. Adrienn elújságolja Szilvinek és Majának, hogy Tina milyen ellenségesül bánt vele, Szilvi szerint, Adriennek vigyáznia kell Tinával. Andor elmondja Biankának, hogy az apja egy rablásba akarja őt belerángatni. 2020.01.29.
19. Andor és Bianka szembesül vele, hogy Andor édesapja nem más mint Bodzás Lajos, az a személy aki után Bianka apja már évek óta vadászik. Ábel leteremti Tinát, amiért rosszul bánt Adriennel, Tina próbálja magát menteni. Péter szerint a rablás, be fogja bizonyítani, hogy Andor valóban közéjük való-e?. 2020.01.30.
20. Ábel bocsánatot kér Adrienntől, Tina nevében, majd meghívja őt vacsorára hozzájuk, a lány nem akarja elfogadni, de végül Ábel rábeszéli őt. Andor és Bianka elhatározza, hogy nem fogják hagyni, hogy a szüleik viszálya kettőjük közé álljon. Tinának egyáltalán nem tetszik, hogy Ábel meghívta Adriennt vacsorára, ám Lajos bejelentése, miszerint ő is részt vehet a rablásban, elfelejteti vele az Adrienn-es ügyet. Adrienn, Szilvi, és Maja úgy döntenek, hogy beülnek valahová beszélgetni, ez idő alatt a rossz indulatú Kristóf beoson Adrienn szobájába, és kirabolja őt. 2020.01.31.
21. Miután Szilvi, Maja és Adrienn hazaérnek a bulizásból, Adrienn döbbenten veszi tudomásul, hogy kirabolták, a nőnek egyből Kristóf ugrik be. Tina újból összeveszik Ábellel, ráadásul ezt Lajos szeme láttára. Bianka továbbra is az Andorral való kapcsolatán őrlődik. Andor retteg, mivel az apja máris egy rablásba rángatná bele. A két idősebb testvér továbbra is cikizi Andort. 2020.02.03.
22. Kristóf tagadja, hogy ő lopta el Adrienn pénzét, később azonban az Adrienntől lopott ékszereket átadja az unokatestvérének, aki azt jó áron el tudja adni. Tináék lázasan készülnek az ékszerrablásra. Tibi végül megkapja a házkutatási végzést Bodzásékhoz. Ábel, telefonon emlékezteti Adriennt, a ma esti vacsorára, a nő azonban úgy dönt, hogy lemondja azt. Kezdetét veszi a rablás, ám váratlanul felbukkan Ildikó, Bianka édesanyja. 2020.02.04.
23. Andor, Bianka segítségével lerázza Ildikót, időközben az eladó megvezeti az üzletbe betérő rendőrt. Adrienn nem akar elmenni a vacsorára, mivel a gondolatai továbbra is az elveszett pénzén járnak. Lajos, otthon várja a fejleményeket az üggyel kapcsolatban. Tibi riasztást kap a rablást illetően, üldözőbe veszi Bodzásékat. 2020.02.05.
24. Bodzásék lerázzák Tibit, a rendőr azonban biztos benne, hogy Bodzásékat üldözte. Szilvi rábeszéli Adriennt, a vacsorára. Lajos büszke a fiaira, de leginkább Andorra, amiért sikeresen bizonyított a családnak. A két testvér is bízni kezd újdonsült testvérükben. Tibi megjelenik a Bodzás családnál. 2020.02.06.
25. Tibi közli a családfővel, hogy le fogja buktatni őket a rablást illetően, valamint, hogy másnap visszajön egy házkutatási paranccsal a kezében. Adrienn megérkezik Bodzásékhoz. Lajos, a vacsora ideje alatt nyugtalan, mivel fél, hogy Tibi megtalálja Erzsike és Margó holtestét, valamint az ellopott ékszereket. Ábel és Péter maguk közé fogadják Andort. Jenő sikeresen beváltotta az Adrienntől lopott ékszereket. Andor, elújságolja Biankának, hogy majdnem lebukott az apja előtt. 2020.02.07.
26. Adrienn kellemetlenül érzi magát a vacsorán. Szilvi kihallgassa Kristóf és Jenő telefonbeszélgetését, amiből megtudja, hogy ők ketten rabolták ki Adriennt. A Bodzás família azon morfondírozik, hogyan tüntessék el a hullákat, és a lopott ékszereket, még a házkutatás előtt. Kristóf leüti a hallgatózó Szilvit. 2020.02.10.
27. A lakók úgy döntenek, hogy megleckéztetik Kristófot és az unokatestvérét. Mikor Kristóf hazaér, továbbra is minden tagad, azonban mikor Adriennből kitör az ördögi düh mindent bevall, beleértve azt is, hogy a pénz fele Jenőnél van. Lajos, Zénót kéri meg arra, hogy tüntessen el minden nyomot a rablást illetően, és vigye az ékszereket a saját lakásába. Andor, Péter biztatása miatt bemegy vele az irodába. Adrienn ultimátumot ad Kristófnak: vagy visszaszerzi a pénzét, vagy mehet a börtönbe. 2020.02.11.
28. Adrienne első munka napja nem indul zökkenőmentesen: ugyanis Péter cselédként tekint a lányra, és minden vele csináltat. Tina gonosz tervez sző Adrienn ellen. Tibor megérkezik Bodzásékhoz, és elkezdi feltúrni a házat és az udvart is. Lajos retteg, hogy a rendőr megtalálja a kertben elásott hullákat. Kristóf vissza akarja kérni a pénzt Jenőtől, a férfi nem akarja visszaadni a pénzt, ezért összeverekednek. 2020.02.12.
29. Adrienn, Szilvinek panaszolja el, hogy Péter milyen csúnyán viselkedik vele, mikor Ábel is megérkezik, Adrienn azt hazudja neki, hogy minden rendben van, azonban Szilvi elszólja magát, és elmondja Ábelnek, hogy Péter cselédként bánik Adriennel. Lajos fellélegzik, ugyanis a rendőrség nem találta meg a holttesteket. Maja rátalál az összevert Kristófra. 2020.02.13.
30. Maja elmondja a helyszínelő rendőröknek, hogy feltehetőleg Jenő verte össze Kristófot, azonban a pletykás szomszéd, még komoly bajt is okozhat a folytonos pletykálkodásával. Lajos bemegy az irodába, hogy elújságolja a fiainak, hogy megúszták a házkutatást. Tibor forr a dühtől, mivel nem talált semmit Bodzáséknál. Lajos egyből a szívébe zárja Adriennt. Ábel továbbra is neheztel Péterre, amiért az cselédként bánt Adriennel. Bianka és Andor elhatározza, hogy mindent elmondanak Tibornak. Ábel meghívja ebédelni Adriennt. 2020.02.14.
31. Adrienn és Ábel már épp közel kerülnek egymáshoz, amikor Maja váratlan telefonhívása megzavarja azt. Lajos, újabb rablásba vinné bele Andort. A pletykás szomszédasszony bajba keveri Adriennt. Adrienn a kórházba siet, hogy kiderítse mi történt Kristóffal. Bianka elmondja az anyjának, hogy a születésnapján mindent elmondanak Tibinek. A szomszéd vallomása alapján a gyanú Adriennre terelődik, míg Jenő közben nyomtalanul felszívódott. 2020.02.17.
32. A rendőr üldözőbe veszi Adriennt, aki bár nem követett el semmit, de ezzel a húzásával magára tereli a gyanút. Lajosék egy nagy értékű festmény elrablására készülnek, Andor nem örül az újdonsült rablásnak. A rendőrség körözést ad ki Adrienn ellen, amiről a Bodzás família is értesül. Minden készen áll a nagy bejelentésre, Andor és Bianka még a bejelentés előtt szembesülnek Tiborral. 2020.02.18.
33. Adrienn beoson Ábelhez, elmesél neki mindent, majd a segítségét kéri, a férfi megígéri neki, hogy segít neki, de e-hez fel kell adnia magát. Tibor rossz ízzel fogadja lánya hazudozásit, ráadásul Andort el is zavarja a szülinapi ebédről. Adrienn önként sétál be az ősre, és adja fel magát. Tibor csúnyán összeveszik a lányával, a lány ezek után bezárkózik. Péter leszidja Andort, amiért az eltűnt egy pár órára. 2020.02.19.
34. Kristóf magához tér, majd elmondja, hogy Jenő verte össze. Adrienn csak az Ábel által biztosított ügyvédben reménykedik. Ildikó azt javasolja Tibornak, hogy legyen megértőbb Biankával. Ábel megvédi Adriennt, mikor Tina ronda szavakkal alázni kezdi őt. A rendőrség továbbra sem találja Jenőt, pedig most már ő az első számú gyanúsított az ügy kapcsán. 2020.02.20.
35. Bianka a parkban találkozik Andorral, ahol elmondja a fiúnak, hogy az apja eltiltotta tőle, de ő akkor is harcolni fog a szerelmükért. Kristóf vallomást tesz a rendőrségen, miszerint Jenő verte meg. Adrienn továbbra sem lélegezhet fel, bár kiderült a Kristóf üggyel az ártatlansága, de mivel megszökött a hatóságok elől azért még komoly büntetést is kaphat. Tibor és Bianka közt egyre rosszabb a helyzet. A rablást illetően Péter és Ábel újból összekap, mivel Ábel csakis Adriennre tud gondolni. 2020.02.21.
36. Tibi és Ildikó kétségbeesetten keresik az eltűnt Biankát, közben Andor azt javasolja szerelmének, hogy menjen haza. Az ügyvéd segítségével Adriennt hazaengedik, a lány megszeretné köszöni Ábelnek, hogy ügyvédet fogadott neki, ezért el is indul a villához, azonban csak az ájult Lajos találja ott, aki az Ábellel folyt veszekedés miatt rosszul lett. 2020.02.24.
37. Tinának köszönhetően Bodzásék megmenekülnek, miután a lakástulajdonosa bezárta őket, sőt még a házat is ki tudják pakolni. Bianka veszélybe sodorja magát, de még sikerül értesítenie az apját. Ábel és Péter összeverekednek a rabláshelyszínén, ekkor kiesik Péter személyigazolványa. Adrienn hiába hívja Ábelt, nem veszi fel. 2020.02.25.
38. Bianka el rablói ördögi tervet eszelnek ki, majd elindulnak Tibihez. A Bodzás fivérek közt ismét fellángol a vita, miután kiderült, hogy Péter a rablás helyszínén hagyta a személyigazolványát, Tina vállalja ,hogy elmegy érte. Adrienn-nek sikerül elérnie Ábelt, majd elmondja neki, hogy mi történt, a család, Tina kivételével elindul a kórházba. Andor, megtudja Ildikótól, hogy Bianka nagy veszélyben van. 2020.02.26.
39. Lajos, Pétert nevezi ki család főnek, míg a kórházban van, ez azonban újabb vitát szít közte és fivére közt. Tibi úgy dönt, hogy kihozza a börtönből Csöpit, mivel ez az egyetlen esélye, hogy megmentse Biankát. Ábel, Péter fejéhez vágja, hogy nem sokon múlt, hogy lebukjanak miatta. Tibi SMS-ben megírja a rablóknak, hogy teljesíti a követelésüket. Ábel megköszöni Adrienn-nek, hogy az apja mellet volt, egész éjszaka. 2020.02.27.
40. Tibi követi Csöpit, majd egy kukásautónak köszönhetően elveszti azt. Kristófot kiengedik a kórházból, Maja és Szilvi hazaviszi őt. Az ezredes nagyon mérges Tibire, mivel elvesztett egy rabot, és azt szabályellenesen vitte ki a börtönből. Adrienn elújságolja Majáéknak, hogy mi történt Bodzáséknál. Péter máris talál egy vevőt, a lopott képekre. Az emberrablók külföldre akarják csempészni Biankát. 2020.02.28.
41. Andor SMS-ben megírja Ildikónak, hogy megtalálta Biankát, a nő értesíti Tibit, aki elindul egy csapat rendőrrel a helyszínre. Adrienn bemegy Lajoshoz a kórházba, a férfi már jobban érzi magát, de az orvos bent tartja még kezelésen. Péter elújságolja a családnak, hogy talált egy vevőt. Adrienn és Ábel megcsókolja egymást. 2020.03.02.
42. A rablók túszként tartják Biankát és Andort, Tibi nem vár tovább, behatol az épületbe ezzel az ezredes parancsát megszegve. Lajos büszke Péterre, amiért a távollétében gondoskodik a családról, és az üzletről. Adrienn elmondja Szilvinek, hogy csókolózott Ábellel. Csöpi kicsúszik a rendőrség kezéből. 2020.03.03.
43. Andornak hála, Csöpit sikerül letartóztatni. Bianka végre hazatérhet, és megölelheti a szerelmét és a szüleit. Péter mérges Ábelre, amiért az irigységből elmondta az apjuknak, hogy a betörés helyszínén, elhagyta a személyigazolványát, Tina bosszút forral. Adrienn és Szilvi úgy döntenek, hogy este kirúgnak a hámból. Andornak köszönhetően, sikerült felszámolni egy egész leánykereskedő bandát. 2020.03.04.
44. Péter elmondja Tinának, hogy nem szeretné ha bajba keverné Ábelt. Azonban a beszedett pénznek, amit Ábel szedett be nyoma vész. Kiderül, hogy a festményvásárlónak kiadó nő, valójában egy beépített kém, aki a rendőrségnek ad le információkat Bodzásékról. Bianka próbálja feldolgozni a vele történteket. Adrienn véletlenül összekever egy férfit, a halott férjével. Úgy tűnik, hogy Tibi megenyhül Andor iránt. 2020.03.05.
45. Péter, Tinát gyanúsítja meg a pénz eltűnésével, azonban a nő mindent tagad, vajon igazat mond?. Adrienn úgy érzi, hogy nem bírja tovább magában tartani a vele történteket, ezért mindent elmond Szilvinek, Viktorról és a kartellről. Bianka nagyon örül annak, hogy apja egyre inkább megkedveli Andort. Ábel bevallja az apjának, hogy megtetszett neki Adrienn. Ágnes tovább szövi a hálót Péter körül, a rendőrség megbízásából. 2020.03.06.
46. Szilvi megígéri Adriennek, hogy mindenben számíthat rá. Lajos örül annak, hogy Ábel szerelmes lett Adriennbe, azt javasolja a fiának, udvaroljon a lánynak. Tina bepiszkolja Ábelt, Lajos előtt, ugyanis elkotyogja, hogy Ábel elvesztetett egy nagyobb összeget. Majának pénzügyi nehézségei adódnak. 2020.03.09.  
47. Péter dühös Tinára, amiért az szándékosan felidegesítette a kórházban fekvő apját. Ábelnek továbbra is bűntudata van az elveszett pénz miatt, Péter felajánlja neki, hogy közösen megoldják ezt az ügyet. Szilvi azt javasolja Adrienn-nek, hogy legyen nyitott Ábel felé. Kristóf felajánlja a segítségét Majának. Ildikó elrángatja otthonról Tibit, hogy Bianka és Andor kettesben lehessenek. 2020.03.10.
48. Péter leszidja Tinát, amiért az szándékosan eldugta az Ábel által beszedett pénz, Tina könyörög a férjének, hogy ezt ne mondja el senkinek. Az ezredes beavatja Tibit, a Lajos elleni hadműveletbe. Adriennék közösen próbálnak segíteni Maján. Ábel boldog, hogy meglett a pénz, egyből be is megy az apjához, hogy elújságolja neki a jó hírt. 2020.03.11.  
49. Péter meggondolja magát, Tinával kapcsolatban. Maja hálás a lakótársainak. Andor ráveszi Ábelt, hogy hívja el Adriennt a születésnapi buliára, a nő félénken elfogadja a meghívást. A rendőrök, Ágnest egy sikkasztónak állítanák be, hogy beférkőzzön Bodzásékhoz. Tina azt találja ki, hogy Adrienn azért akar a család közelébe férkőzni, hogy részesedjen a családi vagyonból. A família készül Lajos születésnapi buliára, amin megjelenik Adrienn is. 2020.03.12.
50. Lajos meglepődik, mikor hazaér, és meglátja a neki szervezett bulit. Péter viselkedésre inti Tinát. Bodzásék szomszédságába, egy új szomszéd érkezik, aki be is mutatkozik a családnak. Adrienn és Ábel közt, az est folyamán izzik a levegő. Tibi neheztel Krisztiánra, amiért az eltitkolta előle a Bodzás család elleni hadműveletet. Ábel felajánlja Adrienn-nek, hogy hazaviszi majd a buli után. A vacsora közben Adrienn váratlanul rosszul lesz. 2020.03.13.
51. Ábel beviszi a kórházba Adriennt, Péter vele tart. Lajos nem érti, hogy Adrienn mitől lett rosszul ilyen hirtelen. A kórházban megállapítják, hogy Adrienn szervezetébe, rosszullétet idéző gyógyszerek kerültek. Tina gyanúsnak találja az új szomszédot, ezt meg is osztja a férjével. Ábel Adrienn mellet marad. 2020.03.16.
52. Adrienn álmában szerelmének nevezi Ábelt. Tina újból hazudik a férjének. Ágnes találkozóra hívja Pétert, aki be sétál a nő csapdájába. Ildikó nem örül annak, hogy Bianka egyedül mászkál az utcán, fél, hogy újra bajba keveredik. Adrienn elszégyelli magát, mikor Ábeltől megtudja, hogy álmában szerelmének szólította. Tinában kellemetlen érzéseket kelt a szomszéd jelenléte. 2020.03.17.
53. Ágnes elmondja a rendőröknek, hogy Péter este át adja neki a lopott képeket, és ha minden jól megy akkor elkaphassák a családot. Ábel hazaviszi Adriennt, ahol nem bírnak ellenállni egymásnak, és egymásnak esnek. Ákos elmondja Tinának, hogy tudja jól ő juttatta kórházba Adriennt. Lajos nem bízik Ágnesben, kockázatosnak látja, hogy odaadják neki a lopott képeket. 2020.03.18.
54. Péter átadja Ágnesnek a képeket. Adrienn miután lefeküdt Ábellel nem tudja pontosan, hogy most mit is érez a férfi iránt, Szilvi szerint Adrienn kezd beleszeretni Ábelbe. Andor elmondja Biankának, hogy már nem bírja egyedül a Bodzás házban, és, hogy az anyjáról sem tud semmit már hónapok óta. Péter szerint, Lajos túl elhamarkodottan ítélkezett Ágnes felett. 2020.03.19.
55. Ágnes megérti, hogy Lajos le akarta őt tesztelni. Ábel elmondja Péternek, hogy lefeküdt Adrienn-nel. Andor úgy dönt, hogy megkéri az apját, hogy segítsen neki felkutatni az anyját. Ákos közli Tinával, hogy nem áll szándékában elmondani a látottakat senkinek. Adrienn úgy érzi, hogy még nem jött el az ideje annak, hogy egy komoly kapcsolatba kezdjen. 2020.03.20.
56. Ákosról kiderül, hogy már régebbről ismeri a Bodzás családot, és, hogy azért akar a közelükbe férkőzni, hogy bosszút álljon, a kérdés az már csak az, hogy miért?. Adrienn elkezd egy nő ügyével foglalkozni, Ábel segít neki, majd felajánlja neki, hogy ha szüksége van segítségre akkor szóljon nyugodtan neki. Lajos kénytelen megígérni a fiának, hogy segít neki megkeresni az általa hit eltűnt anyját. 2020.03.23.
57. Ákos elmondja Lajosnak, hogy szívesen betársulna a családi cégükbe. Adrienn egyre jobban belerázódik a munkába, azonban váratlanul kellemetlen helyzetbe kerül, mikor eltűnik az ügyfelének több milliót érő órája. Péter támogatja az ötletet, miszerint Ákos társuljon be hozzájuk. Andor gondolatai az eltűnt anyján járnak. 2020.03.25.
58. Ábel szerint nem jó ötlet Ákost bevonni a cég ügyeibe, hiszen még csak pár napja ismerték meg a férfit. A nyomok arra utalnak, hogy Adrienn ellopta az ügyfelétől a drága karóráját, az ügyfél csalódik Adriennben, Tina pedig kapva a lehetőséggel kirúgja a nőt a vállalattól. Lajos azt hazudja Andornak, hogy felbérelt egy magánnyomozót, hogy megtalálja az anyját. 2020.03.27.
59. Ágnes beállít Bodzásékhoz, majd azt hazudja, hogy van egy ismerőse aki szívesen megvenné tőlük a milliókat érő képeket, úgy néz ki, hogy a család bekapja a csalit, amit Ágnes jelent az ezredesnek és Tibinek. Kiderül, hogy valójában Tina csempészte az órát Adrienn táskájába. Adrienn elújságolja Szilvinek, hogy ma mivel vádolták meg. Tina ráveszi Erzsébetet, hogy jelentse fel Adriennt. 2020.03.30.
60. Adrienn újra a fogdán köt ki. A rendőrség átbeszéli a képátadást, Tibi reménykedik benne, hogy hosszú idő után végre börtönbe juttathassa a város nagy bűnöző családját. Tina elmondja otthon, hogy mi történt Adrienn-nel, Ábel kiakad a hír hallatán, majd elindul Adriennhez. Ágnes felajánlja Lajosnak, hogy beveti a befolyásait, és segít kihozni Adriennt. Adrienn meglepődik, mikor meglátja Ábelt, a férfi újból szerelmet vall neki. 2020.04.01.  
61. Ágnesnek kapóra jön az Adriennes ügy, elmondja az ezredesnek, hogy itt az alkalom, hogy elnyerje Lajos bizalmát. További dolgok derülnek ki a múltat illetően Ákos és a Bodzás család kapcsolatáról. Az ezredes és Ágnesnek köszönhetően Adrienn szabadon távozhat, Lajos hálás Ágnesnek. 2020.04.03.
62. Ábel megtudja, hogy Ágnes befolyásainak köszönhetően lett szabad Adrienn. Lajos továbbra sem hisz abban, hogy Adrienn lopott volna, Ábel elhatározza, hogy felkeresi a nőt. Andor üzenet kap az anyjától. Lajos és Ábel újból összefeszül Ákos miatt, Lajos úgy dönt, hogy alkalmazza a férfit a cégnél, mint HR-est. Péter és Ágnes elindul a képátadásra. 2020.04.06.
63. Adrienn közli Ábellel, hogy nem akar visszamenni a céghez, Ábel szerelmet is vall Adrienn-nek, de az elküldi őt. Andor egyből az apjához rohan, hogy elújságolja neki, mit írt neki az anyja, később kiderül, hogy valójában Lajos alkalmazotta írta az üzenetet. Ákos dühében elmondja Tinának, hogy azért bukkant fel, hogy bosszút álljon a Bodzás családon. A képátadást le kell fújni. 2020.04.08.
64. Ágnes elmondja a rendőrségnek, hogy valaki SMS-ben megírta neki, hogy „ez csak színjáték”. Adrienn állást kap a Tulipán nevezetű bisztróban. Ábel és Lajos azon gondolkozik hogyan hozzák vissza Adriennt a céghez. Andor maga alatt van, mivel az anyja megírta neki, hogy nem akarja többet látni. Péter hazaér, majd elújságolja, hogy mi történt. 2020.04.09.
65. Tina elhatározza, hogy kideríti, miért akar Ákos bosszút állni a családon. Ábel kiszedi Szilviből, hogy hol dolgozik Adrienn. Lajos megsajnálja Andort, majdnem elárulja neki, hogy az ő megbízásából küldték az SMS-t. Ágnes titokzatos telefonhívást kap. Ábel megjelenik Adrienn próbanapján. A rendőrség beméri, hogy a titokzatos SMS-írója a Bodzás házban tartózkodik. 2020.04.14.
66. Ágnesék biztosak benne, hogy valaki rájött arra, hogy ő valójában a rendőrségnek dolgozik, azt már sikerült kideríteniük, hogy az SMS-t a Bodzás házból küldte valaki. Adrienn közli Ábellel, hogy nem fog visszamenni a céghez, a férfi csalódott lesz. Szilvi váratlan telefonhívást kap. Lajos újabb feladatot ad Andornak. 2020.04.15.
67. Adrienn most már hivatalosan is a bisztróban dolgozik. Ágnest találkozóra hívja a titokzatos idegen, aki tudja, hogy ő valójában egy kém. Szilvi elmondja Adriennek, hogy a fia nagyon szomorú, mivel hiányzik neki, elhatározza, hogy meglátogassa. Andor nem tudja elvégezni a neki szánt feladatot, ugyanis az utolsó pillanatban visszahátrál. Tina most már nyíltan az egész család előtt támadja Ákost. Adrienn főnöke, flörtölni kezd a lánnyal. 2020.04.17.
68. Kiderül, hogy Ákos írta az üzeneteket Ágnesnek, elmondja a nőnek, hogy nem érdekli, hogy kinek a megbízásából kémkedik a Bodzás család után, majd azt is elmondja, hogy neki személyes ügye van a családdal. Szilvi gondolatai csak a fián járnak, elhatározza, hogy elutazik Ausztriába, hogy meglátogassa, azonban nem tudja hogyan jusson el oda, mivel törvénytelenül tartózkodik az országban. 2020.04.20.
69. Tibi gondolatai Ákoson járnak, kíváncsi, hogy miért akar bosszút állni a Bodzás családon. A Bodzás házban újabb cirkusz alakul ki: Lajosnak elege lesz Tinából, mire a nő összeszedi a cuccait és elmegy. Andor úgy érzi, hogy nem képes visszamenni az apjához, Bianka azonban mentőötlettel áll elő. Adrienn és Szilvi megoldást próbálnak találni Szilvi ügyére, közben Ábel sem adja fel: folyton felbukkan Adriennél. 2020.04.22.
70. A rendőrség üzletet próbál ajánlani Ákosnak, a férfi azonban nem megy bele, Tibi fél, hogy Ákos bosszú érzete idővel még rosszabb lesz. Adrienn nem tartja jó ötletnek, hogy Ábel is velük akar menni Ausztriába, a férfi pedig ragaszkodik hozzá. Andor visszatér az apjához, hogy bizonyítékokat szerezzen a család ellen. Úgy tűnik, hogy a sors végre utolérte Tinát. 2020.04.24.