„Szerkesztővita:Prost Acer” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rugo 5 évvel ezelőtt a(z) Re: Új szócikk létrehozása témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
üdvözlet
 
40. sor: 40. sor:
</div>
</div>
</div><!-- Sablon:Üdvözlet vége -->
</div><!-- Sablon:Üdvözlet vége -->

== Re: Új szócikk létrehozása ==

Szia!

Köszönöm a megkeresésed és örülök, hogy egy ilyen téma felvetődött. A technikai részletekben sajnos nem tudok segíteni neked, nem ismerem olyan mélységig a szócikkek elbírálását (mi az, amit törölnek, törlésre jelölnek...), hogy pontos választ tudjak adni. E témában keresd kérlek '''[[Szerkesztő:Joeyline|Joey]]-t''' <sup>[[Szerkesztővita:Joeyline|a vitalapja]]</sup>. Ő magasabb besorolású szerkesztő nálam, többet tud segíteni, mint én.
Üdv. – [[Szerkesztő:Rugo|'''Rugó''']] [[Fájl:Prwpb.png|16px]] <sup>[[Szerkesztővita:Rugo|üzenőfal]]</sup> 2019. április 23., 08:45 (CEST)

A lap 2019. április 23., 08:45-kori változata

Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Prost Acer!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Ryca ide írj! 2014. március 21., 20:26 (CET)Válasz

Re: Új szócikk létrehozása

Szia!

Köszönöm a megkeresésed és örülök, hogy egy ilyen téma felvetődött. A technikai részletekben sajnos nem tudok segíteni neked, nem ismerem olyan mélységig a szócikkek elbírálását (mi az, amit törölnek, törlésre jelölnek...), hogy pontos választ tudjak adni. E témában keresd kérlek Joey-t a vitalapja. Ő magasabb besorolású szerkesztő nálam, többet tud segíteni, mint én. Üdv. – Rugó üzenőfal 2019. április 23., 08:45 (CEST)Válasz