„Polly Pocket” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
→‎Szereplők: Magyar hang hozzáadása, elírás javítása
Címkék: Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés
55. sor: 55. sor:


== Szereplők ==
== Szereplők ==
* '''Polly Pocket''' – A szőke hajú, kék szemű lány, aki a főszereplő, és egyben a címkarakter is. Nagyon magabiztos, barátságos, optimista, találékony, és szereti a szórakoztató, kalandos dolgokat. Sok hobbija van, szeret korcsolyázni, vásárolni, játszani, zenét hallgatni, énekelni.
* '''Polly Pocket''' (magyar hang:[[Kántor Kitty]], [[Pekár Adrienn]])– A szőke hajú, kék szemű lány, aki a főszereplő, és egyben a címkarakter is. Nagyon magabiztos, barátságos, optimista, találékony, és szereti a szórakoztató, kalandos dolgokat. Sok hobbija van, szeret korcsolyázni, vásárolni, játszani, zenét hallgatni, énekelni.
* '''Shani''' – A sötét barna hajú, barna szemű lány, aki értelmes és kreatív. Nagyon jó műszaki zseni, szeret szerelni. Jó feltaláló, szereti a zenés játékokat, és fülhallgatóval szereti hallgatni a zenét.
* '''Shani'''(magyar hang:[[Lamboni Anna]]) – A sötét barna hajú, barna szemű lány, aki értelmes és kreatív. Nagyon jó műszaki zseni, szeret szerelni. Jó feltaláló, szereti a zenés játékokat, és fülhallgatóval szereti hallgatni a zenét.
* '''Lea''' – A narancssárga hajú, szeplős lány, aki sokat nevetgél, és nagyon jó sportoló. Sok jó sportot szeret, élvezi a síelést és a focit. Sokszor kíváncsi valami újdonságra.
* '''Lea''' (magyar hang:[[Molnár Ilona]])– A narancssárga hajú, szeplős lány, aki sokat nevetgél, és nagyon jó sportoló. Sok jó sportot szeret, élvezi a síelést és a focit. Sokszor kíváncsi valami újdonságra.
* '''Lila''' – A barna hajú, vörös szemű lány, aki divatos, kedves, és el szeret új cuccokat vásárolni. Nagyon jó a táncban, nagyon tehetséges, és legjobb barátjával Crissyvel táncol.
* '''Lila'''(magyar hang:[[Talmács Márta]]) – A barna hajú, vörös szemű lány, aki divatos, kedves, és el szeret új cuccokat vásárolni. Nagyon jó a táncban, nagyon tehetséges, és legjobb barátjával Crissyvel táncol.
* '''Crissy''' – Az olajbogyóbőr színű, bíborvörös csíkos fekete hajú, barnás kék szemű lány, aki divatos és szókimondó. Nagyon érdekli a divat, tele van sok művészi, és divatos ötlettel.
* '''Crissy'''(magyar hang:[[Hermann Lilla]]) – Az olajbogyóbőr színű, bíborvörös csíkos fekete hajú, barnás kék szemű lány, aki divatos és szókimondó. Nagyon érdekli a divat, tele van sok művészi, és divatos ötlettel.
* '''Kerstie''' – A sötét barna hajú, kék szemű lány, aki humoros és lelkes. Nagyon jól főz, tehetséges szakács, jól ismeri a recepteket. Szeret kalandos élményekről mesélni a barátainak.
* '''Kerstie'''(magyar hang:[[Laudon Andrea]]) – A sötét barna hajú, kék szemű lány, aki humoros és lelkes. Nagyon jól főz, tehetséges szakács, jól ismeri a recepteket. Szeret kalandos élményekről mesélni a barátainak.
* '''Todd''' – A sötétbarna hajú, sötétbarna szemű lány, szeret kalandozni együtt a barátaival.
* '''Todd''' – A sötétbarna hajú, sötétbarna szemű lány, szeret kalandozni együtt a barátaival.
* '''Rick''' – A szőke hajú, kék szemű fiú, Polly fiúhasonmása, aki fülig szerelmes bele.
* '''Rick''' – A szőke hajú, kék szemű fiú, Polly fiúhasonmása, aki fülig szerelmes belé.


== Epizódok ==
== Epizódok ==

A lap 2018. december 30., 21:32-kori változata

Polly Pocket
Műfajvígjáték


Ország Egyesült Királyság
Nyelv
Gyártás
Részenkénti játékidő30 perc
Sugárzás
Eredeti sugárzás kezdete2011. szeptember 12.
Első magyar adóTV2, Super TV2
Korhatár
  • Korhatár nélkül megtekinthető (Super TV2)
  • Hat éven aluliak számára nem ajánlott (TV2)
Kronológia
KövetkezőPolly Pocket – Apró erő
További információk
SablonWikidataSegítség

A Polly Pocket 2011-ben indult angol televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amely a Polly Pocket-es játékbabákról készült. Az epizódok félórákban 1 vagy 2 hosszabb vagy 15 rövidebb történetet tartalmaznak. Angliában 2011. szeptember 12-étől indult. Magyarországon a TV2 tűzte műsorra, és a Super TV2 adta le.

Ismertető

A történet hét gyerekről szól, akik szeretnek kalandozni. Nagyon jó barátok és segítenek egymáson. Együtt összetartanak és sok élményben vesznek részt. Kalandozásuk során mindig valami izgalmasat mutatnak be. Otthon is jól elszórakoznak egymás közt és jót játszanak. Mindegyiküknek megvan, hogy mit szeret csinálni. Valamit együtt szeretnek csinálni, és vannak játékok, amiket együtt sikerül megoldaniuk.

Szereplők

  • Polly Pocket (magyar hang:Kántor Kitty, Pekár Adrienn)– A szőke hajú, kék szemű lány, aki a főszereplő, és egyben a címkarakter is. Nagyon magabiztos, barátságos, optimista, találékony, és szereti a szórakoztató, kalandos dolgokat. Sok hobbija van, szeret korcsolyázni, vásárolni, játszani, zenét hallgatni, énekelni.
  • Shani(magyar hang:Lamboni Anna) – A sötét barna hajú, barna szemű lány, aki értelmes és kreatív. Nagyon jó műszaki zseni, szeret szerelni. Jó feltaláló, szereti a zenés játékokat, és fülhallgatóval szereti hallgatni a zenét.
  • Lea (magyar hang:Molnár Ilona)– A narancssárga hajú, szeplős lány, aki sokat nevetgél, és nagyon jó sportoló. Sok jó sportot szeret, élvezi a síelést és a focit. Sokszor kíváncsi valami újdonságra.
  • Lila(magyar hang:Talmács Márta) – A barna hajú, vörös szemű lány, aki divatos, kedves, és el szeret új cuccokat vásárolni. Nagyon jó a táncban, nagyon tehetséges, és legjobb barátjával Crissyvel táncol.
  • Crissy(magyar hang:Hermann Lilla) – Az olajbogyóbőr színű, bíborvörös csíkos fekete hajú, barnás kék szemű lány, aki divatos és szókimondó. Nagyon érdekli a divat, tele van sok művészi, és divatos ötlettel.
  • Kerstie(magyar hang:Laudon Andrea) – A sötét barna hajú, kék szemű lány, aki humoros és lelkes. Nagyon jól főz, tehetséges szakács, jól ismeri a recepteket. Szeret kalandos élményekről mesélni a barátainak.
  • Todd – A sötétbarna hajú, sötétbarna szemű lány, szeret kalandozni együtt a barátaival.
  • Rick – A szőke hajú, kék szemű fiú, Polly fiúhasonmása, aki fülig szerelmes belé.

Epizódok

  • 1. Az elveszett gyöngy esete / A buborékszörny / Palackbazárt hadüzenet / Dupla díva / Kéz és lábtörés! / A tökéletes kép / Szülinapi meglepetés / Megvagy! / Fotózás / Táncinvázió / Drámadoksi / Csak desszert / Moziest / A fagyi gép / született tehetség
  • 2. – / – / – / – / – / – / – / – / – / – / – / – / – / – / –
  • 3. A barátok az elsők
  • 4. Ébressz fel ha vége / Egyedülálló / A nagy csobbanás / A primadonna bukása / Kapcsolózűr / Baráti trendek / Vakond vadászat / Mesék / Piknik a semmi közepén / Egy hölgy titka / Ne tolakodj! / Hűsölés
  • 5. Kisállat dédelgető / Szuper vakáció hadművelet

Források

További információk