„Unokatestvérem, Skeeter” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
aNincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
{{nincs forrás}}
{{nincs forrás}}
{{Televíziós műsor infobox}}
Az '''Unokatestvérem, Skeeter''' (ejtsd: szkíter, eredeti cím: Cousin Skeeter) egy amerikai vígjátéksorozat (sitcom). A sorozat egy Bobby nevű fiúról szól, aki egy eléggé átlagos életet él, amíg be nem lépett életébe unokatestvére, Skeeter, egy igazi mindenes (egyébként egy bábu). DJ, titkosügynök, rapper, ami csak jöhet. Skeeter úgy viselkedik, mintha Bobby testőre lenne. Ezért a fiú gyakran azt kívánja, bár ne találkozott volna unokatestvérével. A sorozat 3 évadot élt meg 52 epizóddal, népszerű is lett ez időszak alatt. Magyar bemutató ismeretlen, itthon 2006-ig ment a sorozat. Amerikában és hazánkban is a Nickelodeon adta le.
Az '''Unokatestvérem, Skeeter''' (ejtsd: szkíter, eredeti cím: ''Cousin Skeeter'') amerikai vígjátéksorozat (sitcom). A sorozat egy Bobby nevű fiúról szól, aki egy eléggé átlagos életet él, amíg be nem lépett életébe unokatestvére, Skeeter, egy igazi mindenes (egyébként egy bábu). DJ, titkosügynök, rapper, ami csak jöhet. Skeeter úgy viselkedik, mintha Bobby testőre lenne. Ezért a fiú gyakran azt kívánja, bár ne találkozott volna unokatestvérével. A sorozat 3 évadot élt meg 52 epizóddal, népszerű is lett ez időszak alatt. Magyar bemutató ismeretlen, itthon 2006-ig ment a sorozat. Amerikában és hazánkban is a [[Nickelodeon]] adta le.


[[Kategória:Amerikai televíziós sorozatok]]
[[Kategória:Amerikai televíziós sorozatok]]

A lap 2018. december 14., 09:27-kori változata

Unokatestvérem, Skeeter
(Cousin Skeeter)
Műfajszituációs komédia

Főszereplő
  • Robert Ri'chard
  • Rondell Sheridan
  • Meagan Good
  • Bill Bellamy

OrszágAmerikai Egyesült Államok
Nyelvangol
Évadok3
Epizódok52
Sugárzás
Eredeti adóNickelodeon
Eredeti sugárzás1998. szeptember 1. – 2001. május 19.
További információk
SablonWikidataSegítség

Az Unokatestvérem, Skeeter (ejtsd: szkíter, eredeti cím: Cousin Skeeter) amerikai vígjátéksorozat (sitcom). A sorozat egy Bobby nevű fiúról szól, aki egy eléggé átlagos életet él, amíg be nem lépett életébe unokatestvére, Skeeter, egy igazi mindenes (egyébként egy bábu). DJ, titkosügynök, rapper, ami csak jöhet. Skeeter úgy viselkedik, mintha Bobby testőre lenne. Ezért a fiú gyakran azt kívánja, bár ne találkozott volna unokatestvérével. A sorozat 3 évadot élt meg 52 epizóddal, népszerű is lett ez időszak alatt. Magyar bemutató ismeretlen, itthon 2006-ig ment a sorozat. Amerikában és hazánkban is a Nickelodeon adta le.