„Szerkesztő:Ronastudor” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
{{visszavonult}}

Duró Sándor vagyok, [[1949]]-ben születtem, [[Budapest]]en élek. Semmilyen sporthoz nem értek, ''„fotelsportoló”'' vagyok.
Duró Sándor vagyok, [[1949]]-ben születtem, [[Budapest]]en élek. Semmilyen sporthoz nem értek, ''„fotelsportoló”'' vagyok.
(Győgyulgatok, beállok újra a sorba...)

[[File:Buda--Castles01.jpg|bélyegkép|center|500px|<center>A [[Budavári Palota]]</center>]]
[[File:Buda--Castles01.jpg|bélyegkép|center|500px|<center>A [[Budavári Palota]]</center>]]



A lap 2018. december 6., 11:51-kori változata

Duró Sándor vagyok, 1949-ben születtem, Budapesten élek. Semmilyen sporthoz nem értek, „fotelsportoló” vagyok. (Győgyulgatok, beállok újra a sorba...)

A Budavári Palota

Meghatározatlan időre eltűnök, pedig szeretnék itt lenni... -Ronastudor vita 2018. március 31., 08:45 (CEST)

Nem engednek szerkeszteni

Szervusztok!

A https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkesztővita:130.43.217.48 IP-címemre jött egy kedves üzenet, ami vandálkodással fenyeget. A feyegető természetesen ismeretlen. Kérem, az ilyen üzenetek kiborítják az embert. A fenyegetés: Szerkesztővita:130.43.217.48 A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

„Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet. Ez egy olyan anonim szerkesztő vitalapja, aki még nem regisztrált, vagy csak nem jelentkezett be, ezért az IP-címét (130.43.217.48) használjuk az azonosítására. Ugyanazon az IP-címen egy sor szerkesztő osztozhat az idők folyamán, ahogy a netszolgáltatók kiosztják a címeket. Ha úgy látod, hogy az üzenetek, amiket ide kapsz, nem neked szólnak, regisztrálj, vagy ha már regisztráltál, lépj be, hogy ne keverjenek össze másokkal. [IP-infó · WHOIS · WHOIS2 · RBL · RBL2] [szerk · törölt szerk · globális szerk · blokk log]”

Az ilyenektől megy el a kedvem attól, hogy a Wikipédiát szerkesszem. A fenti kis levelecske szerzőjére nem vagyok kíváncsi, és mindaddig, amíg a Wikipédia vagy más képtelen az ilyen fenyegetéseket meszüntetni, abbahagyom a szerkesztést. Nem sokat veszít velem senki. Mint már egyszer írtam, az en.wiki egy „illetékese” öt évre tiltott el a szerkesztéstől, jogtalanul.

Üdvözlök mindenkit: -Ronastudor vita 2018. november 22., 13:34 (CET)