„Gold Record” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
21. sor: 21. sor:


Az első évben popzenei menedzsmentként tevékenykedtünk. A cég nevéhez fűződött ebben az időben a Baby Sisters, Alexa és az Emberek produkciók elindítása és működtetése.
Az első évben popzenei menedzsmentként tevékenykedtünk. A cég nevéhez fűződött ebben az időben a Baby Sisters, Alexa és az Emberek produkciók elindítása és működtetése.
A profil folyamatosan bővült, további együttesek kizárólagos műsorszervezését vállalta fel. Ekkor szerződött a Roy & Ádámmal, a VIP-vel, és több kiváló előadóval, például a többszörös platinalemezes Fiesta együttessel. 2004-ben már önálló, a Mahasz és a BIEM-IFPI tagjaként működő hanglemezkiadóként jelentek meg kiadványaik.


2008-10 között több sikeres tini előadóval dolgoztak együtt, például az aranylemezes Lolával, SP-vel, és Fluorral, akivel a Hip Hop újra sikerműfajjá vált.
Cégprofilunk folyamatosan bővült, további együttesek kizárólagos műsorszervezését vállaltuk fel. Ekkor szerződtünk a Roy & Ádámmal, a VIP-vel, és több kiváló előadóval. 2002-ben cégünk nevéhez fűződött a többszörös platinalemezes Fiesta együttes indítása és menedzselése.
2010-ben az X-Faktor előadóinak menedzsmenti és booking cége lett. Elindították Takács Nikolas és Wolf Kati karrierjét.


2013-ban elindult a Rebel Music label, ahol a rock és fesztivál zenekaroknak adnak kiadói és menedzsmenti szolgáltatásokat. A Gold Recordhoz fűződik a Honeybeast, Blahalouisiana, fish!, Supernem, Magashegyi Underground, The Biebers is.
2004-ben már önálló, a Mahasz és a BIEM-IFPI tagjaként működő hanglemezkiadóként jelentettük meg kiadványainkat. Rugalmas és független cégként a “szórakoztatóipar” számos ágán lehetőségünk adódott sikeres produkciókban közreműködni, így a rendezvény- és műsorszervezési ügyfélkör is folyamatosan bővült.

2008-10 között több sikeres tini előadóval dolgoztunk együtt. Többek között az aranylemezes Lolával, SP, akivel önálló stadion koncerteket szerveztünk, és Fluor, kivel a Hip Hop újra sikerműfajjá vált.

2010-ben az X-Faktor menedzsmenti és booking cégévé váltunk. Segítségünkkel indult Takács Nikolas zenei karrierje. Wolf Katival képviseltük Magyarországot a 2011-es düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon.

2013-ban elindult a Rebel Music label-ünk, ahol a rock és fesztivál zenekarokra specializálva nyújtunk kiadói és menedzsmenti szolgáltatásokat. Ezen műfaj legsikeresebb előadói jelenleg kiadónk gondozásában jelennek meg. (Honeybeast, Blahalouisiana, fish!, Supernem, Magashegyi Underground, The Biebers, stb.)

2016-ban szerződtünk a X-Faktor és a Got Talent nemzetközi tulajdonosával, a SYCO Internationallal, és Magyarországon a Gold Record a kizárólagos zenei menedzsmentje és kiadója a korábban említett műsorból kilépő produkcióknak.

2017 januárjában cégünk szervezte a magyar delegációt és fogadást a legrangosabb európai showcase fesztiválon, a Eurosonic-on, a Cseh Tamás Program támogatásával.

Célunk a folyamatos fejlődés. Saját PR és marketing- és booking osztály mellett kiemelt figyelmet fordítunk a pályázatokra is.
A cég ügyvezetője a Mahasz elnökségének tagja.


==Jelenlegi előadók==
==Jelenlegi előadók==

A lap 2017. július 18., 14:56-kori változata

Gold Record
Információk
Alapítás éve1997
Aktív éveknapjainkig
Alapító(k)Molnár Gábor
Ország Magyarország
SzékhelyBudapest
Terjesztő(k)MAHASZ, BIEM-IFP
Műfaj(ok)Pop, rock, dance, musical

AnyacégGold Record Music Kft
Honlap
http://www.goldrecord.hu/

A Gold Record egy 1997-ben alakult magyar kiadó és menedzsment cég.[1]

Történet

Az első évben popzenei menedzsmentként tevékenykedtünk. A cég nevéhez fűződött ebben az időben a Baby Sisters, Alexa és az Emberek produkciók elindítása és működtetése. A profil folyamatosan bővült, további együttesek kizárólagos műsorszervezését vállalta fel. Ekkor szerződött a Roy & Ádámmal, a VIP-vel, és több kiváló előadóval, például a többszörös platinalemezes Fiesta együttessel. 2004-ben már önálló, a Mahasz és a BIEM-IFPI tagjaként működő hanglemezkiadóként jelentek meg kiadványaik.

2008-10 között több sikeres tini előadóval dolgoztak együtt, például az aranylemezes Lolával, SP-vel, és Fluorral, akivel a Hip Hop újra sikerműfajjá vált. 2010-ben az X-Faktor előadóinak menedzsmenti és booking cége lett. Elindították Takács Nikolas és Wolf Kati karrierjét.

2013-ban elindult a Rebel Music label, ahol a rock és fesztivál zenekaroknak adnak kiadói és menedzsmenti szolgáltatásokat. A Gold Recordhoz fűződik a Honeybeast, Blahalouisiana, fish!, Supernem, Magashegyi Underground, The Biebers is.

Jelenlegi előadók

Korábbi előadók

További információ