„Szerkesztővita:Grin” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Apród 7 évvel ezelőtt a(z) Grinbot témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
→‎Wikiszótár: (új szakasz)
→‎Grinbot: (új szakasz)
121. sor: 121. sor:


Üdvözlet: Általában az angol wikiböl veszem át a szavakat, a németet friss kéziszótárból bővítem, de szemezgetek a többi nyelvi wikiket is. [[User:Karesz52|karesz]]<sup>[[User vita:Karesz52|nincs vita]]</sup> 2016. augusztus 14., 12:31 (CEST)
Üdvözlet: Általában az angol wikiböl veszem át a szavakat, a németet friss kéziszótárból bővítem, de szemezgetek a többi nyelvi wikiket is. [[User:Karesz52|karesz]]<sup>[[User vita:Karesz52|nincs vita]]</sup> 2016. augusztus 14., 12:31 (CEST)

== Grinbot ==

Töröljem a wikiszótár ''Segítség:Bot-ok készítése'' rész
(https://hu.wikisource.org/wiki/Seg%C3%ADts%C3%A9g:Bot-ok_k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9se) ''Jelenleg bejegyzett botok'' szakaszát vagy sem? Azért kérdezem, mert Kovács Úr, Nyenyec, Dhanak nem aktív, Grinbot sem, de te igen.

Valamelyest kiegészítettem a magyar wikipédia botokról szóló mostani részével is egyébként (https://hu.wikisource.org/w/index.php?title=Seg%C3%ADts%C3%A9g:Bot-ok_k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9se&diff=89487&oldid=59451). [[Szerkesztő:Apród|Apród]] <sup>[[Szerkesztővita:Apród|vita]]</sup> 2016. augusztus 16., 23:16 (CEST)

A lap 2016. augusztus 16., 23:16-kori változata

"Ach! Horror of horrors! A Talk Page!"

Itt mondhatod el bánatodat, lehetőleg wikipédiával kapcsolatban. Használhatod az Üzenethagyás menüpontot is!


Minden esetre igaz: mondd el pontosan, hogy ki vagy és mit szeretnél (kifejezetten említsd, hogy Wikipédia), mert enélkül a válasz eonokat késhet.

Gyors kapcsolatfelvétel
Rendszer Azonosító Megjegyzés
Matrix @grin:grin.hu (hatékony, preferált) nem email!
Jabber grinⓐgrin.hu (preferált) nem email!
msn felhasznalo0001ⓐhotmail.com (kerüld használatát) nem email!
Yahoo! grinhu (megszűnt) nem email!
ICQ 18452800 (megszűnt) nem email!
Skype grinapo (megszűnt) nem email!
Lassú de megmarad
email grinapoⓐgmail.com (gyorsabb) email
email grinⓐgrin.hu (szebb ;)) email

Ha nem csak nekem szól, hanem bármely szerkesztőnek, akkor érdemes inkább a Portán hagyni a kérdést! Ha más kezd itt beszélgetni, törlöm.

If the question is not specifically for me but any editors here then please use our Village Pump Facsimile instead, thanks. Discussions with 3rd persons gonna be deleted.



Állandó témák

Archívumok

This is a message from the Wikimedia Foundation. Translations are available.

As you may know, the Wikimedia Foundation Board of Trustees approved a new "Access to nonpublic information policy" on 25 April 2014 after a community consultation. The former policy has remained in place until the new policy could be implemented. That implementation work is now being done, and we are beginning the transition to the new policy.

An important part of that transition is helping volunteers like you sign the required confidentiality agreement. All Wikimedia volunteers with access to nonpublic information are required to sign this new agreement, and we have prepared some documentation to help you do so.

The Wikimedia Foundation is requiring that anyone with access to nonpublic information sign the new confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 22 December 2015) to retain their access. You are receiving this email because you have access to nonpublic information and are required to sign the confidentiality agreement under the new policy.

Signing the confidentiality agreement for nonpublic information is conducted and tracked using Legalpad on Phabricator. The general confidentiality agreement is now ready, and the OTRS agreement will be ready after 22 September 2015. We have prepared a guide on Meta-Wiki to help you create your Phabricator account and sign the new agreement: Confidentiality agreement for nonpublic information/How to sign

If you have any questions or experience any problems while signing the new agreement, please visit this talk page or email me (gvarnum@wikimedia.org). Again, please sign this confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 22 December 2015) to retain your access to nonpublic information. If you do not wish to retain this access, please let me know and we will forward your request to the appropriate individuals.

Thank you,
Gregory Varnum (User:GVarnum-WMF), Wikimedia Foundation

Posted by the MediaWiki message delivery 23:33, 15 September 2015 (UTC) • TranslateGet help

Commons:Deletion requests/File:Devecser-001.jpg

Szia! Megtennéd, hogy a Commonsban lezársz egy törlési megbeszélést itt. A lényeg az, hogy Szilágyi Lenke, a kép szerzője, a 2015090710009354 ticket alatt általános engedélyt adott a fotóira cc-by-sa-3.0 licenc alatt, de csak azokra, amelyek személyeket ábrázolnak. A törlésre jelölt fotó nem tartozik közéjük, ám mivel a Commonsban rajtad kívül egyetlen admin sem ismeri a magyar nyelvet, hetek óta nem törölte senki. Köszönöm, ha megteszed. – Regasterios vita 2016. február 20., 15:48 (CET)Válasz

Sir, YES SIR! :-) – grin 2016. február 24., 12:17 (CET)Válasz

Húsvét

Boldog húsvétot kívánok! Szalakóta vita 2016. március 28., 18:17 (CEST)Válasz

Szerkesztési kérdések

Szia! Kérlek, nézz utána ennek a szócikknek. Gazdag anyag objektív, külső forrásokkal való ellátottságát vonták vissza. A vitalapomon emellett fölmerültek kérdések az etikai irányelvekről, abban is nagyon hasznos volna, ha tájékozódnál, és lépések születnének, amíg nem sérülnek még jobban. Kösz – Wurrlitzer vita 2016. június 11., 19:27 (CEST)Válasz

Az adminisztrátor és bürokrata státuszod a hu.wiktionary

Üdv. 2013-ban a közösség elfogadott egy irányelvet, ami szerint a helytartók ellenőrzik az adminisztrátorok és bürokraták aktivitását az olyan wikiken, amiknek nincs saját inaktivitási irányelve.

Te nem éred el az aktivitási küszöböt (legalább egy szerkesztés vagy rendszernaplóban megjelenő akció az elmúlt két évben) a fenti wikin; mivel nincs helyi inaktivitási irányelv, a globális szabályzat érvényes.

Ha meg akarod tartani a jogosultságaidat, kérlek jelezd a közösségnek, hogy a helytartók ezt az üzenetet küldték neked. Ha a közösség egy megbeszélés során úgy határoz, hogy megmaradjon a jog, jelezd a helytartók üzenőfalán, és linkeld be a megbeszélést.

Ha inkább lemondanál a jogosultságodról, azt jelezheted itt, vagy kérheted direktben a Metán.

Ha semmilyen választ nem kapunk körülbelül egy hónapon belül, a helytartók meg fogják vonni a jogosultságodat. Ha a helyzet nem egyértelmű, a helyi közösséggel egyeztetve fognak dönteni. Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolunk a helytartók üzenőfalán. Rschen7754 2016. július 22., 03:53 (CEST)Válasz

Wikiszótár

Üdvözlet: Általában az angol wikiböl veszem át a szavakat, a németet friss kéziszótárból bővítem, de szemezgetek a többi nyelvi wikiket is. karesznincs vita 2016. augusztus 14., 12:31 (CEST)Válasz

Grinbot

Töröljem a wikiszótár Segítség:Bot-ok készítése rész

(https://hu.wikisource.org/wiki/Seg%C3%ADts%C3%A9g:Bot-ok_k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9se) Jelenleg bejegyzett botok szakaszát vagy sem? Azért kérdezem, mert Kovács Úr, Nyenyec, Dhanak nem aktív, Grinbot sem, de te igen.

Valamelyest kiegészítettem a magyar wikipédia botokról szóló mostani részével is egyébként (https://hu.wikisource.org/w/index.php?title=Seg%C3%ADts%C3%A9g:Bot-ok_k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9se&diff=89487&oldid=59451). Apród vita 2016. augusztus 16., 23:16 (CEST)Válasz