„Pap Lujza” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
[[Fájl:Pap Lujza.JPG|bélyegkép|'''Pap Lujza''']]
[[Fájl:Pap Lujza.JPG|bélyegkép|'''Pap Lujza''']]
'''Pap Lujza''' 1977-ben született Ajkán, a [[Hevesi Sándor Színház]] társulatának 1996 óta tagja. Első alakítása a Liliomban a saját nevével azonos figura megformálása volt. Játszott többek közt Az Orleans-i szűz, a Régimódi történet, az Üvegcipő, a Boldogtalanok, a Hegedűs a háztetőn, és a Figaro házassága című előadásokban, rendezői mások mellett [[Bagó Bertalan]], [[Cserhalmi György]], [[Alföldi Róbert]] és [[Koltai M. Gábor]] voltak.
'''Pap Lujza''' Domján Edit-díjas színművésznő. 1977-ben született Ajkán, a [[Hevesi Sándor Színház]] társulatának 1996 óta tagja. Első alakítása a Liliomban a saját nevével azonos figura megformálása volt. Játszott többek közt Az Orleans-i szűz, a Régimódi történet, az Üvegcipő, a Boldogtalanok, a Hegedűs a háztetőn, és a Figaro házassága című előadásokban, rendezői mások mellett [[Bagó Bertalan]], [[Cserhalmi György]], [[Alföldi Róbert]] és [[Koltai M. Gábor]] voltak.

A lap 2015. augusztus 4., 18:33-kori változata

Fájl:Pap Lujza.JPG
Pap Lujza

Pap Lujza Domján Edit-díjas színművésznő. 1977-ben született Ajkán, a Hevesi Sándor Színház társulatának 1996 óta tagja. Első alakítása a Liliomban a saját nevével azonos figura megformálása volt. Játszott többek közt Az Orleans-i szűz, a Régimódi történet, az Üvegcipő, a Boldogtalanok, a Hegedűs a háztetőn, és a Figaro házassága című előadásokban, rendezői mások mellett Bagó Bertalan, Cserhalmi György, Alföldi Róbert és Koltai M. Gábor voltak.